Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

aliete dekui uz pagyras
wub.gif na darbeliai vieni uz kitus grazesni, idomesni wub.gif
sitoj temoj MUZA tikrai issitaisius yra - ikvepimas tuoj pat pagauna thumbup.gif

pulina, adatyte as tuos sluoksnius suveliu blush2.gif bandziau slapiuoju budu suvelt tai kai "karoliuka" pjoviau issilakste man tie sluoskniai blush2.gif
Atsakyti
Žiūrinėjau, žiūrinėjau aš čia tuos jūsų darbelius, taip patiko, kad net pati sumasčiau kąnors pavelti smile.gif
Nuėjau į parduotuvę "Tiimari", Akropolyje. Kadangi čia pas mane Šiauliuose nelabai kokių medžiagų ir rasi, vilnos tebuvo juodos, baltos ir geltonos schmoll.gif Tai nusipirkau 30g baltos, 30g juodos, pakelį juodų karoliukų ir siūlo karoliams verti. biggrin.gif
Pasiskaitinėjau internete vėlimo pamokas, tai pradėjau nuo burbuliukų. Labai norėjau padaryti auskarus, bet neradau pirkti nei smeigtukų, nei kabliukų verysad.gif O karoliams daryti laiko pritrūko, kaip pirmą sykį, tai gan ilgai voliojau aš tuos rutuliukus, o ir ne visi gavosi. biggrin.gif
Pirmas blynas - apyrankė. Ar prisvilęs, jums palieku spręsti blush2.gif
user posted image
P.S. Su kuo jūs praduriate tuos rutuliukus? 4u.gif
Atsakyti
Manau thumbup.gif pirmas bandymas.
O vilnos gali nusipirkti prie darbo biržos esančioje audinių parduotuvėje. Ten jie taip išsiplėtė su prekių asortimentu, kad nebereikia per visą miestą lėkti, daug ko galima ten rasti. Gal ir kabliukų auskariukams būtų.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2010 02 22, 10:00)
Manau  thumbup.gif pirmas bandymas.
O vilnos gali nusipirkti prie darbo biržos  esančioje audinių parduotuvėje. Ten jie taip išsiplėtė su prekių asortimentu, kad nebereikia per visą miestą lėkti, daug ko galima ten rasti. Gal ir kabliukų auskariukams būtų.

Kokia ten vilnos kaina? ax.gif
Atsakyti
Yra po 2lt ir po 1,5lt, ir barangesnes yra. Tik nezinau koks kiekis, gal po 20g.
Atsakyti
Įkeliu ir aš savo pirmuosius darbelius ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 22 vasario 2010 - 17:13
Truputį mažokos nuotraukos, tai nelabai matosi smile.gif Bet tas juodas rinkinukas man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2010 02 22, 17:09)
Įkeliu ir aš savo pirmuosius darbelius  ax.gif

bigsmile.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Velta gėlė-segė - Rožė

user posted image
Atsakyti
wow, labai grazu! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Hytka,2010 02 23, 14:36]
Velta gėlė-segė - Rožė

Kaip pasidaryti tokia sage?
Sausuoju ar slapioju budu? blush2.gif
Sage laaaabai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Sunrayja ir Robie 4u.gif Sage daryta slapiuoju budu...

Atsakyti