aliete dekui uz pagyras
na darbeliai vieni uz kitus grazesni, idomesni
sitoj temoj MUZA tikrai issitaisius yra - ikvepimas tuoj pat pagauna
pulina, adatyte as tuos sluoksnius suveliu bandziau slapiuoju budu suvelt tai kai "karoliuka" pjoviau issilakste man tie sluoskniai
Žiūrinėjau, žiūrinėjau aš čia tuos jūsų darbelius, taip patiko, kad net pati sumasčiau kąnors pavelti
Nuėjau į parduotuvę "Tiimari", Akropolyje. Kadangi čia pas mane Šiauliuose nelabai kokių medžiagų ir rasi, vilnos tebuvo juodos, baltos ir geltonos Tai nusipirkau 30g baltos, 30g juodos, pakelį juodų karoliukų ir siūlo karoliams verti.
Pasiskaitinėjau internete vėlimo pamokas, tai pradėjau nuo burbuliukų. Labai norėjau padaryti auskarus, bet neradau pirkti nei smeigtukų, nei kabliukų O karoliams daryti laiko pritrūko, kaip pirmą sykį, tai gan ilgai voliojau aš tuos rutuliukus, o ir ne visi gavosi.
Pirmas blynas - apyrankė. Ar prisvilęs, jums palieku spręsti
P.S. Su kuo jūs praduriate tuos rutuliukus?
Nuėjau į parduotuvę "Tiimari", Akropolyje. Kadangi čia pas mane Šiauliuose nelabai kokių medžiagų ir rasi, vilnos tebuvo juodos, baltos ir geltonos Tai nusipirkau 30g baltos, 30g juodos, pakelį juodų karoliukų ir siūlo karoliams verti.
Pasiskaitinėjau internete vėlimo pamokas, tai pradėjau nuo burbuliukų. Labai norėjau padaryti auskarus, bet neradau pirkti nei smeigtukų, nei kabliukų O karoliams daryti laiko pritrūko, kaip pirmą sykį, tai gan ilgai voliojau aš tuos rutuliukus, o ir ne visi gavosi.
Pirmas blynas - apyrankė. Ar prisvilęs, jums palieku spręsti
P.S. Su kuo jūs praduriate tuos rutuliukus?
Manau pirmas bandymas.
O vilnos gali nusipirkti prie darbo biržos esančioje audinių parduotuvėje. Ten jie taip išsiplėtė su prekių asortimentu, kad nebereikia per visą miestą lėkti, daug ko galima ten rasti. Gal ir kabliukų auskariukams būtų.
O vilnos gali nusipirkti prie darbo biržos esančioje audinių parduotuvėje. Ten jie taip išsiplėtė su prekių asortimentu, kad nebereikia per visą miestą lėkti, daug ko galima ten rasti. Gal ir kabliukų auskariukams būtų.
QUOTE(baltai balta @ 2010 02 22, 10:00)
Manau pirmas bandymas.
Kokia ten vilnos kaina?
Yra po 2lt ir po 1,5lt, ir barangesnes yra. Tik nezinau koks kiekis, gal po 20g.
Truputį mažokos nuotraukos, tai nelabai matosi Bet tas juodas rinkinukas man patiko
Velta gėlė-segė - Rožė
wow, labai grazu!
[quote=Hytka,2010 02 23, 14:36]
Velta gėlė-segė - Rožė
Kaip pasidaryti tokia sage?
Sausuoju ar slapioju budu?
Sage laaaabai grazi
Velta gėlė-segė - Rožė
Kaip pasidaryti tokia sage?
Sausuoju ar slapioju budu?
Sage laaaabai grazi
Aciu, Sunrayja ir Robie Sage daryta slapiuoju budu...