Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Mamulialia, gražu.. thumbup.gif o kas per forma karoliukų.... g.gif paskutinis tai kaip sumuštinukų rinkinukas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 01 20, 21:28)
Sveikutes  4u.gif

Na tai ir as registruojus naujoj temeleje su naujeis darbeliais  smile.gif

user posted image

user posted image

Ir kelios pilkutes:

user posted image

user posted image

Labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir nedaug čia veltinio, bet visgi noriu pasirodyti su savo darbeliu blush2.gif

"Kamilė"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 02 18, 14:12)
Gal ir nedaug čia veltinio, bet visgi noriu pasirodyti su savo darbeliu  blush2.gif
"Kamilė"

bigsmile.gif man net komentaru pritruko bigsmile.gif Labai grazu ir originalu wub.gif

doh.gif pamirsau, kad foto negalima cituot doh.gif pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 18 vasario 2010 - 14:18
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 02 18, 15:17)
bigsmile.gif  man net komentaru pritruko  bigsmile.gif  Labai grazu ir originalu  wub.gif

Dėkui 4u.gif Čia paprastutė tokia... Bandžiau gėlę pasidaryti kaip Oksytės, bet velniukai mano katinai nugvelbė ją bedžūstančią ir ištaršė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 02 18, 14:28)
Dėkui  4u.gif  Čia paprastutė tokia... Bandžiau gėlę pasidaryti kaip Oksytės, bet velniukai mano katinai nugvelbė ją bedžūstančią ir ištaršė...  doh.gif

rolleyes.gif as del Oksytes darbu irgi svaigstu, esu pradedanti velejele, dar tik treniruoju savo ranka, bet tikiuosi artimiausiu metu galesiu idet savo darbeli jusu teismui ax.gif

O katinai thumbup.gif nu linksmuoliai biggrin.gif
Atsakyti
Andren, Pulina ACIU
lotuliukas.gif dabar mano "morku augimas" "Sumustininiu" vadinsis thumbup.gif Pulina thumbup.gif o as niekaip neprisiminiau, ka man tas vaizdas primena thumbup.gif
o forma blush2.gif isjuoksit mane cia turejo but backutes (abiejuose darbeliuose
). Man labai patinka "sluoksniuoti" darbai.
Atsakyti
Mamulialia,
man patiko tie susluoksniuoti vilnos "sumuštiniai" thumbup.gif , netikėtai ir įdomiai atrodo wub.gif

o,aš su karoliais atėjau pasirodyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamulialia @ 2010 02 18, 17:39)
Andren, Pulina ACIU
lotuliukas.gif dabar mano "morku augimas" "Sumustininiu" vadinsis  thumbup.gif Pulina  thumbup.gif o as niekaip neprisiminiau, ka man tas vaizdas primena  thumbup.gif 
o forma  blush2.gif isjuoksit mane cia turejo but backutes (abiejuose darbeliuose
). Man labai patinka "sluoksniuoti" darbai.

kaip gerai pasirodyt, tuoj pavadinimas sugalvojamas lotuliukas.gif o kaip sloksniuoji (šlapiai veli ar adata)

QUOTE(aliete @ 2010 02 18, 18:31)

labai įdomus sprendimas su vilnos pyne thumbup.gif šauniai atrodo.... thumbup.gif

Oksytes gėlės labai gražios thumbup.gif

Kamile, spalvos gražiai dera, gražiai žiūrisi sagė mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=aliete,2010 02 18, 19:31]

labai grazus... man ypac patiko israityti vielutes sujungimai. primena mociutes papuosalus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2010 02 18, 18:31)
Mamulialia,
man patiko tie susluoksniuoti vilnos "sumuštiniai" thumbup.gif , netikėtai ir įdomiai atrodo  wub.gif

man kvepia tokia senove (na tie metaliniai sujungimai) wub.gif labai patinkia man tokie darbai ax.gif o jau ta kasa bigsmile.gif thumbup.gif super
Atsakyti
rausvas komplektukas
user posted image

"kvietka" iš arčiau
user posted image

žalias/juodas komplektukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 18 vasario 2010 - 22:07