Gal gana juk jau išsiaiškino merginos.
Aš vat nelauksiu ir įkelsiu
Reikėjo sumąstyt sagę berniukui,tai vat pasirodau. Laukiu kritikos
QUOTE(Kshatrija @ 2011 04 05, 21:48)
Gal gana juk jau išsiaiškino merginos.
labai gražu
ačiū už pagyras o kur kritika?
grali,man gražiausi tie violetiniai su baltu kažkaip labai puikiai spalvytės derinasi
grali,man gražiausi tie violetiniai su baltu kažkaip labai puikiai spalvytės derinasi
Kshatrija, kritika aiški, nedailiai subaksnota, dirbinys turi buti tolygus nesimatyti skyliu, reikia dar gerokai pasidarbuoti adatele. Beja toia masinyte man matyta
QUOTE(fancycolor @ 2011 04 06, 14:44)
Kshatrija, kritika aiški, nedailiai subaksnota, dirbinys turi buti tolygus nesimatyti skyliu, reikia dar gerokai pasidarbuoti adatele. Beja toia masinyte man matyta
Ačiū - reiškias baksnosiu dar tik nebežinau kokia adata nes mašinytė,tai jau kietai suvelta ir adatos nelabai jau lenda nu nu ir kur matyta jei rasit parodykit nes šiaip jau aš tokias mašinytes neriu vašęliu (dizainas mano),dabar sagę padariau
reikia baksnoti pacia smulkiausia adatele, kad susilygintu viskas.
o panasus masiniukas cia
http://public.fotki....nt-kaklo/2.html
o panasus masiniukas cia
http://public.fotki....nt-kaklo/2.html
Kshatrija, aciu . Man ir tas derinys su violetiniais veltinukais mieliausias, gal todel, kad ta spalvyte siuo metu man ant bangos
nu šiaip bjauru su tuo "kažkur matyta" nu padarykit kokią saulę - ar debesį - nu 100-tai matytų tai ir mašinytė....korpusas ir 4 ratai, aišku kad matyta - mini cuper pilnas miestas cars filmuko tipo masinyte jei veklciau masinyte - tai irgi tik tokia - nes reikia mazuts, kompaktiskos- volgos tipo netinka cia visos tokais masinytes savo vaikam piesiam - kai mokom - pasamoninis modelis
va su kazkuo isskirtinesniais darbeliai tai kitaip. aplamai sudetinga tema ir atsimenu kaip ilgai ji pries kelis metus buvo gvildenama, bet kartu ir naudinga. bet tom, kurios piktinasi siulau paimprovizuoti - jei i dailes pamoka atnestumet piesini, jus pagirtu uz ideja, atlikima, kita diena klasioke atnestu toki pati ir sakytu - ir as va sugalvojau taip. pikta nebutu? ir iranka kita piese ir spalvos neidentiskos ar reikia dziaugtis kad nukopijavo? cia as apie Katinycio atveji. kai bezdzione isskirtine.
va su kazkuo isskirtinesniais darbeliai tai kitaip. aplamai sudetinga tema ir atsimenu kaip ilgai ji pries kelis metus buvo gvildenama, bet kartu ir naudinga. bet tom, kurios piktinasi siulau paimprovizuoti - jei i dailes pamoka atnestumet piesini, jus pagirtu uz ideja, atlikima, kita diena klasioke atnestu toki pati ir sakytu - ir as va sugalvojau taip. pikta nebutu? ir iranka kita piese ir spalvos neidentiskos ar reikia dziaugtis kad nukopijavo? cia as apie Katinycio atveji. kai bezdzione isskirtine.