Rodausi ka priveliau ir suveriau
QUOTE(Hytka @ 2010 02 11, 16:25)
Rodausi ka priveliau ir suveriau
man tai antri labai
Aciu mergytes, uz pagiras mano dararbeliams Be galo dziugu tai skaityti
Hytka, As tik Tavo vietoj, akrilinius karoliukus pakeisciau . Kilputes labai tvarkingos , matosi, kad rankele namusta Tik va tie karoliukai siek tiek kliuva
Hytka, As tik Tavo vietoj, akrilinius karoliukus pakeisciau . Kilputes labai tvarkingos , matosi, kad rankele namusta Tik va tie karoliukai siek tiek kliuva
Mano pirmieji veltinukai. Iki tobulumo dar toli, bet vistiek negaliu atsidžiaugti, kad šis tas pavyko.
Baltai balta, su nerinukais labai dailiai atrodo
Baltai Balta: labai šauniai pavyko. Aš kažkada bandžiau tiesiog rutuliuką suvelti. Vėliau , vėliau, matyt kantrybės pritrūko. Žaviuosi, kaip gražiai iš paprastos vilnos galima suvelti.
QUOTE(blansyte @ 2010 01 16, 14:38)
Koks grožisssss...
Papildyta:
QUOTE(Oksyte @ 2010 01 31, 12:57)
Ziurint kokie auskariukai, dazniausiai naudojam smeigtukus
O cia dar viena pilkute - keistuole
O cia dar viena pilkute - keistuole
Fantastiška gėlytė
QUOTE(baltai balta @ 2010 02 12, 13:46)
nius labai labai gražu... ir nunerta gražiai ir spalvikė ir vilna ...
ir visų darbeliai labai šaunūs, vėl gryžo ūpas vilna užsiimt, kurią buvaua apleidus
baltai balta - nėrinukai labai dera prie veltinio burbuliukų
Juoda Katytė, pulina, tesulka, Oksyte Labai ačiū visoms už gražius žodžius.
Net nesitikėjau tokio palaikymo vos tik pirmą savo veltinio darbiuką padariusi Labai patiko dirbti su vilnele, bet spėju, kad čia , ties kamuoliukais, ir sustosiu...
Net nesitikėjau tokio palaikymo vos tik pirmą savo veltinio darbiuką padariusi Labai patiko dirbti su vilnele, bet spėju, kad čia , ties kamuoliukais, ir sustosiu...