Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

sorry, man labiau pasirode kad uzsipuolet, o ne paaiskinimo praset.. ir kodel nekilo mintis kad tiesiog pamirsta parasyt jog vieno is visu darbeliu mintele pasiskolinta.. is kart apie pati blogiausia reikia - jetau kokia vagis.. nepriemiau nei vienos liaupses.. nors tarp darbeliu buvo ne viena bezdzionele..
Atsakyti
Mieloji, o kaip man reikėjo pasijust po tavo "durnių" ir siūlymų neapsivemt???tebūnie tavo sąžinei, gi į vidų neįlįsiu, bet kaip tik kas mintį "pasiskolina" kaip taisyklė ir paminėt pamiršta... lotuliukas.gif

Atleisk atleisk, bet nei liūtukų, nei kitų "-tukų" už originalumą negirčiau, matyt, daug kas tokių "pribaksnojo" ax.gif ...

Kai tau panosėj padarys taip, kaip tu, gal suprasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūšia: 04 balandžio 2011 - 09:29
mergaites,negi jau visai savo minciu neturite,kad kopijuojate.galite pasisemti kokia ideja ,bet ir nuo saves prideti ,tada ir darbelis bus visai kitoks.Turbut tos kurios kopijuoja nesupranta ,kad pats didziausias darbas yra sugalvoti ,o ji igyvendinti nera jau taip ir sunku,jei kiek ismanai ta technika wub.gif .
reikia gi kiek ir savo galvele pasukti ,o renkasi pati paprasciausia buda ir dar pyksta ,kai pasako ,kad tai kopija. doh.gif
Atsakyti
O man pvz tos beždžionės yra visiškai nepanašios ax.gif
ir aš manau, kad jei Jūsų bijot plagijavimo, tada geriausia slėpti savo darbelius po pagalve mirksiukas.gif
Kadangi visi darbai rodomi SM nėra užpatentuojami, todėl, gal "savininkei" tiesiog reiktų pasidžiaugti, kad kažkam patiko jos idėja mirksiukas.gif , vienas darbelis yra Sagė, kitas darbelis- dėkliukas su beždžionėle, juk jie net iš esmės skiriasi 4u.gif
Atsakyti
pasidžiaugti

Pasilikit ta pasidžiaugima sau .Sakau jums jau džiaugiuosi 6 metus visokiais išsišokimais , atsiboooodoooooooooooooooooooooooooo.Nežadu nei tylėt ausis suglaudus, no more.
Šia tema baigiu, galit nekomentuoti daugiau , o darbus rodykit tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 15:46)
Pasilikit ta pasidžiaugima sau .Sakau jums jau džiaugiuosi 6 metus visokiais išsišokimais , atsiboooodoooooooooooooooooooooooooo.Nežadu nei tylėt ausis suglaudus, no more.
Šia tema  baigiu, galit nekomentuoti  daugiau , o darbus rodykit  tongue.gif .

O dievuliau brangus, man regis, kad šita veikla Jums kelia daugiau vargo nei malonumo 4u.gif biggrin.gif
Darykite taip, kad nieks negalėtų nukopijuot biggrin.gif
Atsakyti
po lietaus bus daug žalumos, o po to drugeliu..
user posted image
paprastas savaitgalio pabaksnojimas į nieką prieš tai nežiūrėjus... bet jei ką nepykit..
Atsakyti
Jeigu čia butu tiesiog galėjimo ar negalėjimo reikalas doh.gif doh.gif doh.gif .Suprantu , kad nelabai suprantama esmė , bet man tai visai nesvarbu , bele jūsu sažinė butu jums pačioms draugas, o ne priešas mirksiukas.gif
Atsakyti
Super drugelis,man mielas toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2011 04 04, 15:32)
O man pvz tos beždžionės yra visiškai nepanašios  ax.gif 

prajuokino lotuliukas.gif ten identiška viskas......
Atsakyti
nu šakės doh.gif aš čia tikėjausi darbelių, o čia II pasaulinis karas doh.gif
sakau bus prikrautą darbelių, pavasaris, visos puoštis norisi 4u.gif
tai tiek to užsuksiu į naują temutę, gal ten jau pyktis baigsis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 04 05, 14:07)
nu šakės doh.gif  aš čia tikėjausi darbelių, o čia II pasaulinis karas doh.gif
sakau bus prikrautą darbelių, pavasaris, visos puoštis norisi 4u.gif
tai tiek to užsuksiu į naują temutę, gal ten jau pyktis baigsis drinks_cheers.gif

Jo, ruošiaus kelt karolius, atidariau, paskaičiau ir nusprendžiau palaukti smile.gif
Atsakyti