is makaules daug pribaksnota ne 5 bezdioniu fotkes idejusi buvau - ir liutukas ir kitas liutukas ir drambliukas.. o patiko bezdzionele nu ir ka - tragedija prie ir taip siunkios busenos prisidejo.. juk apvogiau ziauriai kazka nubaksnodama viena bezdionele..
na nereikia čia taip dramatizuoti, visiems gyvenime būna sunkių laikotarpių.
gi užtektų tiesiog nurodyti šaltinį, kad va, man patiko, pabandžiau ir aš tokį, ypač jei čia net ne pardavimui.
ir manau reikėtų suprasti merginas, kurių modelį nusižiūrėjote. tai jų kūrinys. ir labai negražu jas durnėmis ir panašiai vadinti. tuo labiau, kad net nežinot, gal ir jų gyvenimuose kokių tragedijų yra ... kažkaip reikia atskirti, ką sakyti, o ko ne
gi užtektų tiesiog nurodyti šaltinį, kad va, man patiko, pabandžiau ir aš tokį, ypač jei čia net ne pardavimui.
ir manau reikėtų suprasti merginas, kurių modelį nusižiūrėjote. tai jų kūrinys. ir labai negražu jas durnėmis ir panašiai vadinti. tuo labiau, kad net nežinot, gal ir jų gyvenimuose kokių tragedijų yra ... kažkaip reikia atskirti, ką sakyti, o ko ne
Žinai atrodo tavo situacija sunkiausia, o tu tarkim bandei gilintis i mano situacija, i dirbusiio su manim žmogaus situacijas aaaa, gal pas mus ji dar baisesnė. Bet kam galvot, o ir liežuvi turėjai , galėjai paklausti ar galėčiau bezdžionės dizaina panaudot aaaaa. Neisivaizduoju , kad turiu tikrai nemažai gabumu ir galėčiau iš kitu vežimais visko prisivogt ir galėčiau daryt nelaužant galvos ir nemučijant savo proto, bet negaliu.Kažkas neleidžia, todėl noriu , kad ir mano neliestu ar aišku. Nežadu džiaugtis , tuo pasakymu -džiaukis esi kažkam idomus. Nereikia pirkti rankines ir paskui nešt i salonus brangiau-.Nereikia džiaugsmo, kai pasako , ui kokia garbė man bus pardavinėt toki kaip tu darai , tik aš viska paimt noriu iš taves- nereikia. O dėl situaciju, nei tu nežinai manosios ir mano šeimos, nei aš tavo .
kai man savuju minciu ar ideju negaila tai nepagalvojau savo buka makaule kad kazkam bus gaila, jei atsipalaidavimui pabaksnosiu neitempinejant perkrautos galvos.. dedant nuotraukas ir taip zadejau parasyti kad ideja vieno is darbeliu ne mano, bet tai dariau automatiskai ir gera mintis is bukos makaules isgaravo.. o tai kaip jus sauket tai ir man atsisauke.. galima buvo ir santuriau pasakyti kad bezdzionyte kopija mano darbo.. ir mano reakcija butu visiskai kitokia.. pripazystu - kalta ir atsiprasau..
Merginos - nesipykit nuo šitų poros paskutinių puslapių - niekam geriau nepasidarė...
Aš - pvz. - dėdama į viešą erdvę savo darbus - niekada negalvoju, kad jie automatiškai užpatentuojami. Jei parodytą darbelį nukopijavo dar penkiasdešimt darbštuolių, bet neįdėjo būtent į šitą forumą, tai nereiškia, kad kopijavimo fakto neįvyko.
Be to - kiekviena iš mūsų dirbam unikliai, ir niekam nepavyks padaryti identiško darbo...
Aš - pvz. - dėdama į viešą erdvę savo darbus - niekada negalvoju, kad jie automatiškai užpatentuojami. Jei parodytą darbelį nukopijavo dar penkiasdešimt darbštuolių, bet neįdėjo būtent į šitą forumą, tai nereiškia, kad kopijavimo fakto neįvyko.
Be to - kiekviena iš mūsų dirbam unikliai, ir niekam nepavyks padaryti identiško darbo...
Uzejau i psl,kvietku kokiu paziuret veltu,o gi ziuriu riauses mergos ramiai,as gal ne i tema,bet papasakosiu kaip man buvo,as tai tokia ir veleja,pora salikiuku nuveliau ir kvietku pora,ir kilo viena diena man tokia auksine mintis-ideja-vizija,galvoju nuvelsiu salikiuka,vienam gale raudona,kitam-zalia,o kai surisi atrodys kaip gele,bet gerai kad pavarciau musu auksarankiu darbeliu fotkes,gi ziu,mano dieviskai geneali ideja jau igyvendinta buciau apkaltinta plagiatu
butum prie kryziaus prikalta
cia gi tikri lietuviai renkasi.. jei jau auksine zuvele pildys tavo nora su salyga kad kaimynui dvigubai tai lietuvis paprasys isdurti aki.. nes kaimynui tai abi bus isdurtos.. cia citata buvo.. neduok die dar ir posakio nuplagijavimu apkaltins..
cia gi tikri lietuviai renkasi.. jei jau auksine zuvele pildys tavo nora su salyga kad kaimynui dvigubai tai lietuvis paprasys isdurti aki.. nes kaimynui tai abi bus isdurtos.. cia citata buvo.. neduok die dar ir posakio nuplagijavimu apkaltins..
Shidochika, apie šita kalbi?
http://i208.photobuc...SC_13130004.jpg
Shidochika Jei ne aš ir gausiu nuo ko nors į nosį
Aš tai manau, kad kaip visos dainos išdainuotos ... taip pat su idėjomis bet kur. Daug kam gimsta panašių minčių.Shidochika, jei padarysi kažką panašaus parodyk rezultatą, vis tiek gausis kitaip neabejoju.
http://i208.photobuc...SC_13130004.jpg
Shidochika Jei ne aš ir gausiu nuo ko nors į nosį
Aš tai manau, kad kaip visos dainos išdainuotos ... taip pat su idėjomis bet kur. Daug kam gimsta panašių minčių.Shidochika, jei padarysi kažką panašaus parodyk rezultatą, vis tiek gausis kitaip neabejoju.
QUOTE(shidochika @ 2011 04 01, 19:59)
Uzejau i psl,kvietku kokiu paziuret veltu,o gi ziuriu riauses mergos ramiai,as gal ne i tema,bet papasakosiu kaip man buvo,as tai tokia ir veleja,pora salikiuku nuveliau ir kvietku pora,ir kilo viena diena man tokia auksine mintis-ideja-vizija,galvoju nuvelsiu salikiuka,vienam gale raudona,kitam-zalia,o kai surisi atrodys kaip gele,bet gerai kad pavarciau musu auksarankiu darbeliu fotkes,gi ziu,mano dieviskai geneali ideja jau igyvendinta buciau apkaltinta plagiatu
yra tokia teorija kad kazkur plauko idejos, o mes jas pasigaunam ir kartais taip sutampa kad vienu metu keli zmones.
susikuriau ideja kaip pasidaryt pavasarini salikiuka, per daug nekopijuojant na ir ka, o gi siandien uzmaciau kad jau kazkas ta ideja igyvendino, na gal ne taip kaip ta buciau padarius as bet jau nebebus orginalu.
bet siuo atveju katinyti pilnai suprantu, cia ne kazkur plaukiojancio idejos savitas igyvendinimas, o kopija nei kiek neidedant saves ieskojimo.
na kad neateit tusciom:
mano megstamos gelytes, pasirodo ta pacia ideja ir kiti igyvendina tik truputi kitaip siandien radau netgi labai panasia- kazkokios rusaites. et jau galvojau kad turiu savo firmine gelyte (na taip neipatingai ispudinga, bet man pati paciausia)
Jau tik nereikia apie tas akis ar dar apie kažka, nepakenčiu . Bet čia jau atsiprašant ne idėja maždauginė, čia jau paėmiau ir panaudojau.
Pasakyk bent viena svaria priežasti kodėl aš tau turėjau palinkėti gero vėjo ir palaiminti tavo ši poelgi, jeigu būčiau ne lietuve.Nutylėčiau karta , kita tai tu ir visai gerai jaustumeisi ane.
cia gi tikri lietuviai renkasi
Pasakyk bent viena svaria priežasti kodėl aš tau turėjau palinkėti gero vėjo ir palaiminti tavo ši poelgi, jeigu būčiau ne lietuve.Nutylėčiau karta , kita tai tu ir visai gerai jaustumeisi ane.
Mergaitės, nebesipykit šitoj temoj . Tam yra atskira tema
Plagijavimas ir kt.
Padarė klaidą Inga-Monika. Atsiprašė. Tai gal jau pakanka to pykčio?
Plagijavimas ir kt.
QUOTE(Inga-Monika @ 2011 04 01, 20:33)
butum prie kryziaus prikalta
sorry, bet nenutylėsiu. Esi teisi, kad renkasi tikri Lietuviai, visi nagingi, idėjas maišais idėjų vandenyne samsto, plagijuoja ir nerausta - gryna lietuviška išmintis "kam mokėt už idėją, jei galiu ją pats pasdirbint" . Būtų mūs keli miliardai apdėtume turbūt ir kinus ant šio kanto...
Beje pradžioj tamstos aniekaip nekorektiškai neužsipuolėm, paklausėm pasiaiškinimo, ar šioj vietoj pelnytai prisiimamos liaupsės už originalumą. Aš tepasakiau, kad "neskanu", nes tokie poelgiai tikrai prastai žiūrisi, į ką man tebuvo pasiūlyta neapsivemti (apie durnes suvisai patylėsiu)... Kai toną padiktuoji, nėr ko stebėtis, kad pagaliai lekia ir makaulėn duoda...
QUOTE(žollia @ 2011 04 02, 11:35)
Mergaitės, nebesipykit šitoj temoj . Tam yra atskira tema
Plagijavimas ir kt.
Plagijavimas ir kt.
Jei Inga - Monika toliau neeskaluotų, ir prikalta auka nesidėtų, vanduo neraibuliuotų, nes tas atsiprašymas dabar, kaip iš anekdoto - Onutė ne prostitutė? Nu atsiprašau...