Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Sveikos merginos 4u.gif

Labai reiktu jusu auksarankiu pagalbos blush2.gif birzelio 4d. krikstysiu savo dukryte ir svecius papuosti noriu veltais drugeliais(sagemis) blush2.gif Gal galetumet ir noretumet kuri nors man pagelbet? Del viskos tiksliau susitartumem az ax.gif blush2.gif mes esam is kauno tai patogiausiai butu auksaranke kauniete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2011 03 29, 19:31)
Sveikos merginos  4u.gif

Labai reiktu jusu auksarankiu pagalbos  blush2.gif  birzelio 4d. krikstysiu savo dukryte ir svecius papuosti noriu veltais drugeliais(sagemis)  blush2.gif Gal galetumet ir noretumet kuri nors man pagelbet? Del viskos tiksliau susitartumem az  ax.gif  blush2.gif  mes esam is kauno tai patogiausiai butu auksaranke kauniete  blush2.gif

g.gif Jūs norit ,kad pamokytų velt,ar kad nuveltų sages?
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 03 30, 12:00)
g.gif  Jūs norit ,kad pamokytų velt,ar kad nuveltų sages?

Jau žinau thumbup.gif
Atsakyti
mano baltas kompeltukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 31 kovo 2011 - 12:10
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-Monika: 31 kovo 2011 - 20:08
Ingaa-Monika idomu, originalu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu apie ta originaluma tai nežinau , bet galvoju ar labai smagu pavogti kito žmogaus dizaina , nes labai patiko aaaaaaaaaa ax.gif
Sugretinam

user posted image

user posted image

Uuuupppppssss tikrai labai originalu user posted image
Atsakyti
o aš, kvailė, rinkau, derinau, galvojau, kuo katinyčio dėkliuką papuošt, gi galėjau perbėgt per SM auksarankių darbelius ir pakopipyyy(zd)stint user posted image, ką bigsmile.gif ... Neskanu kažkaip user posted image
Atsakyti
tik neapsivemkit nuo to neskanumo ir nenumirkit..
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2011 04 01, 15:05)
tik neapsivemkit nuo to neskanumo ir nenumirkit..

nu dar gražiau... O tu gatvėj rankinės iš bobutės atimt nebandei? visad gali pasakyt, kad nėr ko cypt, buožei lotuliukas.gif .
Atsakyti
Man atrodo tokiu avyčiu banga pas mane užgimt ir labai pigiai ir greitai ir visam pasauliui tongue.gif.Tik aišku nenusileisiu iki tavo lygio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 01 balandžio 2011 - 14:10
Šiaip tai norėtųsi išgirst iš tamstos, ar jumei tai norma, priimtinas elgesys? Nes jei taip, pasižadėsiu nebevemti ir nesistebėti. Suprantu, kad nevokti išmokti sunku... 4u.gif
Atsakyti