Sveikos merginos
Labai reiktu jusu auksarankiu pagalbos birzelio 4d. krikstysiu savo dukryte ir svecius papuosti noriu veltais drugeliais(sagemis) Gal galetumet ir noretumet kuri nors man pagelbet? Del viskos tiksliau susitartumem az mes esam is kauno tai patogiausiai butu auksaranke kauniete
QUOTE(kokosiuke @ 2011 03 29, 19:31)
Sveikos merginos
Labai reiktu jusu auksarankiu pagalbos birzelio 4d. krikstysiu savo dukryte ir svecius papuosti noriu veltais drugeliais(sagemis) Gal galetumet ir noretumet kuri nors man pagelbet? Del viskos tiksliau susitartumem az mes esam is kauno tai patogiausiai butu auksaranke kauniete
Jūs norit ,kad pamokytų velt,ar kad nuveltų sages?
QUOTE(anika1 @ 2011 03 30, 12:00)
Jūs norit ,kad pamokytų velt,ar kad nuveltų sages?
Jau žinau
Ingaa-Monika idomu, originalu
Nu apie ta originaluma tai nežinau , bet galvoju ar labai smagu pavogti kito žmogaus dizaina , nes labai patiko aaaaaaaaaa
Sugretinam
Uuuupppppssss tikrai labai originalu
Sugretinam
Uuuupppppssss tikrai labai originalu
o aš, kvailė, rinkau, derinau, galvojau, kuo katinyčio dėkliuką papuošt, gi galėjau perbėgt per SM auksarankių darbelius ir pakopipyyy(zd)stint , ką ... Neskanu kažkaip
tik neapsivemkit nuo to neskanumo ir nenumirkit..
QUOTE(Inga-Monika @ 2011 04 01, 15:05)
tik neapsivemkit nuo to neskanumo ir nenumirkit..
nu dar gražiau... O tu gatvėj rankinės iš bobutės atimt nebandei? visad gali pasakyt, kad nėr ko cypt, buožei .
Man atrodo tokiu avyčiu banga pas mane užgimt ir labai pigiai ir greitai ir visam pasauliui .Tik aišku nenusileisiu iki tavo lygio
Šiaip tai norėtųsi išgirst iš tamstos, ar jumei tai norma, priimtinas elgesys? Nes jei taip, pasižadėsiu nebevemti ir nesistebėti. Suprantu, kad nevokti išmokti sunku...