Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Oksyte @ 2011 03 12, 19:01)
Aciu mergaites  wub.gif Taip si taip pat karkasine. Vielute eina per viduriuka.
Turejau atskirai ziedlapiuko nuotrauka. Bet parejo kompas  doh.gif ir jos jau ko gero neiskrapstysiu  cry.gif

ai čia į vidų lapukų vielutė dedasi ir į žiedlapiusd, kad lankstesnė butų?
kažkaip neesu darius tokių, vat pažystama kažkada darė smile.gif
kažkaip vilną vėl į rankas nelabai traukia imti verysad.gif
bet,kai pasižiūriu į jūsų darbelius seilė tysta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 12, 18:08)
ai čia į vidų lapukų vielutė dedasi ir į žiedlapiusd, kad lankstesnė butų?
kažkaip neesu darius tokių, vat pažystama kažkada darė smile.gif
kažkaip vilną vėl į rankas nelabai traukia imti verysad.gif
bet,kai pasižiūriu į jūsų darbelius seilė tysta wub.gif  wub.gif  wub.gif

topsecret.gif Buna periodu ir man tokiu, atrodo jau gana su ta vilna zaisti, bet po to ir vel smagumas ir idejos grista mirksiukas.gif Ir istikruju ne viskas gaunasi kaip noreciau doh.gif Ypac su nauju formu gelytem sunku, neiskart pagaunu tinkama forma ir tuomiat jau sedziu ir bambu ir sau ir vyrui po nosim lotuliukas.gif Po kurio laiko vel bandau gristi prie geles ir kitaip ja padaryti. O kartais koks darbelis taip ir lieka dezei guleti, kol nesukarpau ar kur kitur nepanaudoju biggrin.gif

Vielute ispradziu apveliu ir tik po to naudoju kaip karkasa (iveliu i ziedlapi). Taip ji tvirciau ir graziau laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 12, 19:32)
topsecret.gif Buna periodu ir man tokiu, atrodo jau gana su ta vilna zaisti, bet  po to ir vel smagumas ir idejos grista mirksiukas.gif Ir istikruju ne viskas gaunasi kaip noreciau  doh.gif  Ypac su nauju formu gelytem sunku, neiskart pagaunu tinkama forma ir tuomiat jau sedziu ir bambu ir sau ir vyrui po nosim  lotuliukas.gif Po kurio laiko vel bandau gristi prie geles ir kitaip ja padaryti.  O kartais koks darbelis taip ir lieka dezei guleti, kol nesukarpau ar kur kitur nepanaudoju  biggrin.gif

Vielute ispradziu apveliu ir tik po to naudoju kaip karkasa (iveliu i ziedlapi). Taip ji tvirciau ir graziau laikosi  mirksiukas.gif

o aš su adata daugiau žiedlapius formavau smile.gif man kažk smile.gif aip patiko ir norima formą lengviau išgauti, bet vat ilgiau užtrunki ir dar žiauriai pirštus susibadydavau pradžioje kol pripratau doh.gif
Atsakyti
delfiniux,labai grazu ir labai pavasariska smile.gif oksyte,kaip visada...nerealiai man grazu.. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 12, 19:07)
o aš su adata daugiau žiedlapius formavau smile.gif man kažk smile.gif aip patiko ir norima formą lengviau išgauti, bet vat ilgiau užtrunki ir dar žiauriai pirštus susibadydavau pradžioje kol pripratau doh.gif

As ispradziu slapiai veliu, po to jei reikia, adatele pabadau, po to dar uzmuilinu, kad lygiau ir spalva graziau atrodytu mirksiukas.gif O adatos, man luzta bjaurybes, ir iki siol dry.gif

almute80, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 12, 20:45)
As ispradziu slapiai veliu, po to jei reikia, adatele pabadau, po to dar uzmuilinu, kad lygiau ir spalva graziau atrodytu  mirksiukas.gif O adatos, man luzta bjaurybes, ir iki siol dry.gif

almute80, aciu labai 4u.gif

na aš kiek vėliau tai man gal viena sulūžo g.gif aš dedu po apačia paraloną, man kažkaip gražiai sminga g.gif gal storį ne tokį naudoji blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Labai daznai naudoju pacia ploniausia, nes nenoriu kad dekoras pergyliai isiveltu smile.gif Na gal ir judesiai perstaigus blush2.gif nes ir paralona naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 12, 21:20)
drinks_cheers.gif Labai daznai naudoju pacia ploniausia, nes nenoriu kad dekoras pergyliai isiveltu  smile.gif Na gal ir judesiai perstaigus  blush2.gif nes ir paralona naudoju  smile.gif

va va tos plonesnės gal ir nėra tokios atsparios, aš storesne naudojau g.gif
Atsakyti
Noriu ir aš parodyti savo sagę iš vilnos ax.gif jūsų visų darbeliai labai gražūs 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 03 13, 18:26)
Noriu ir aš parodyti savo sagę iš vilnos ax.gif  jūsų visų darbeliai labai gražūs 4u.gif

user posted image

įdomi thumbup.gif
gražu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Kkunigunda 4u.gif
Atsakyti
perziurejau visa tema...ir negalejau atsigrozet jusu darbeliais ohmy.gif tokie originalus! nors dabar jau naktis, bet del jusu grozybiu toks ikvepimas pagavo, tai dabar veliu, pasistenksiu greitu laiku su darbeliais pasirodyt blush2.gif
Atsakyti