Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Pirmoji mano gėlelė-segė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2011 03 11, 19:00)
Pirmoji mano gėlelė-segė ax.gif
user posted image

labai graži wub.gif ir darbas ne kaip pirmokės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi wub.gif tik lapelis žaliasis-per menkai suveltas man atrodo toks trapus rolleyes.gifo gal tik taip atrodo man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagdo: 11 kovo 2011 - 17:10
Delfiniuks, visai neatrodo, kad pirma gėlytė. Labai pavykusi 4u.gif
Atsakyti
delfiniuks,labai grazi...mane net baltas pavydas ima.. smile.gif man sekasi sunkokai kol kas ir laiko nelabai lieka..
Atsakyti
Ačiū už pagyras ax.gif Su lapeliais man nesiseka,matyt visą energiją atiduodu gėlytėms o lapeliai lieka nuskriausti blush2.gif
Štai ir antroji rolleyes.gif labai laukiu pavasario todėl ryški gavosi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Grazu ir nuotraukytes labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2011 03 12, 15:56)
Ačiū už pagyras ax.gif Su lapeliais man nesiseka,matyt visą energiją atiduodu gėlytėms o lapeliai lieka nuskriausti blush2.gif
Štai ir antroji rolleyes.gif labai laukiu pavasario todėl ryški gavosi rolleyes.gif
user posted image

tikrai gražios, mielos abidvi wub.gif wub.gif tiek ankstesnioji, tiek ta wub.gif
aha vat lapeliai tai nelebai dera prie gėlyčių schmoll.gif
o tu pradėk nuo lapelio, gylytę norėsis vistiek nuvelti gražiai mirksiukas.gif
Atsakyti
delfiniux, o Tu viska kartu velk ir ziedlapiukus ir lapelius, tuomet viskas tolygiai bus mirksiukas.gif . Gelyte labai miela, baltas viduriukas sauniai atrodo thumbup.gif Nors mano akiai dar ir ja reiktu truputeli pavelt, kad butu tvirtesne 4u.gif

Idomu, ar kas bandete padaryt karkasine gelyte? Gal kam gavosi mirksiukas.gif 4u.gif

O cia dar viena karkasine is naujesniu darbeliu:

user posted image
Atsakyti
Oksyte, nuostabus lelijos žiedas thumbup.gif wub.gif 4u.gif
O čia su karkasu, ar jis eina iš kraštų ir per viduriuką?
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 12, 18:39)
delfiniux,  o Tu viska kartu velk ir ziedlapiukus ir lapelius, tuomet viskas tolygiai bus  mirksiukas.gif . Gelyte labai miela, baltas viduriukas sauniai atrodo  thumbup.gif Nors mano akiai dar ir ja reiktu truputeli pavelt, kad butu tvirtesne 4u.gif

Idomu, ar kas bandete padaryt karkasine gelyte? Gal kam gavosi  mirksiukas.gif  4u.gif

O cia dar viena karkasine is naujesniu darbeliu:

user posted image

nuostabi gėlytė wub.gif wub.gif o spalva pasakiška, kažkada tokius plaukus turėjau 4u.gif
o čia karkasinės tai kaip?
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif Taip si taip pat karkasine. Vielute eina per viduriuka.
Turejau atskirai ziedlapiuko nuotrauka. Bet parejo kompas doh.gif ir jos jau ko gero neiskrapstysiu cry.gif
Atsakyti