Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Oksyte @ 2011 02 21, 20:01)
Stai cia idejau nuotraukytes  mirksiukas.gif

http://public.fotki....syte/pamokele2/

labai ačiū 4u.gif reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
4u.gif Prasom mergaites, tiesiog norejau parodyti dar viena geliu darymo buda smile.gif
Jei panasei darysit, pabandykit daugiau vilnos naudoti, nes sios gavosi labiau dekoratyvines ir trapios. Gyvai kalijos isties be galo dailiai atrodo wub.gif , bet kaip sages man taip ir nekylo ranka jas nesioti. Sage i rubus turi atlaikyti nesiojimo "nepatogumus" Kalijai naudojau 16 mic. vilna ir veltinis labai plonytis gavosi bigsmile.gif , tai mano manymu, labiau tinka kaip dekoro elementas ar puosmena ax.gif .
O jau kitos gelytes darytos tokiu pat principu niesiojau labai sekmingai kaip sages mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai Oksytei uz pamokele 4u.gif ,vis ruosiuos pabandyt gelyte ant karkaso ax.gif
Atsakyti
Oksyte, o ar nesutraukia besitraukianti vilna tos vielos?
Nes žiūrint į šias nuotraukas, atrodo, kad vilna visai nesusitraukė veliant g.gif
Bet tada išeina, kad mažai suvelti tie žiedlapiai?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 22, 11:23)
Oksyte, o ar nesutraukia besitraukianti vilna tos vielos?
Nes žiūrint į šias nuotraukas, atrodo, kad vilna visai nesusitraukė veliant g.gif
Bet tada išeina, kad mažai suvelti tie žiedlapiai?

Net nezinau kaip cia paaiskint g.gif Geriau pabandykit mirksiukas.gif .
Sutraukia i sonus, ir i apacia ir dar isivelia i pati karkasa. Kadangi, karkasas ir is vilnos traukiasi kartu su juo, forma truputeli pakeicia, bet viela galima atsargiai sutraukti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 22 vasario 2011 - 10:46
Zydraakis aviukas
user posted image
Atsakyti
Oksyte, peržiūrėjau visą albumą...negalėjau akių atplėšt.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kuklutis savamokslės darbelis... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oksyte,turiu klausima.Man tavo geles labai labai labai grazios...gal galetum isduoti paslapti tu jas darai slapiuoju budu?nes tokios formos grazios,naturalios gaunasi ir tas lapelis geles taip tikroviskai issilanksto.Nes man gelytes lapelis gaunasi toks vienodas kai isdziuna.nesusiformuoja taip graziai.na tikiuosi supratai ka as cia norejau pasakyti... smile.gif
Atsakyti
Wilmusia, as irgi savamoksle rolleyes.gif Ir tobulejimui dar vietos tikrai turiu biggrin.gif Tik man kai kurie burbuliukai lyg ir su raukslele pasirode ax.gif Gal ir klystu mirksiukas.gif 4u.gif , bet jei veliant atsiranda rauksle, reikia ja uzdenkti vilna ir dar pavelt, kad ji pasisleptu ir viskas bus OK smile.gif

almute80, jau anksciau rasiau, kaip darau savo gelytes wink.gif. Kokios naujoves - tai kad dabar praktiskai visada veliu ir slapiai ir sausai. Slapiai padarau ziedlapio pradinia forma, po to dar sausai priduodu jai trukstamus akcentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 02 24, 18:58)
Wilmusia, as irgi savamoksle  rolleyes.gif  Ir tobulejimui dar vietos tikrai turiu  biggrin.gif  Tik man kai kurie burbuliukai lyg ir su raukslele pasirode  ax.gif Gal ir klystu  mirksiukas.gif  4u.gif , bet jei veliant atsiranda rauksle, reikia ja uzdenkti vilna ir dar pavelt, kad ji pasisleptu ir viskas bus OK smile.gif

Yra su raukšlelėm blush2.gif kitaip dar nemoku... Ir didelis Dėkui už pamokymą. Maniau, kad jei jau susidarė raukšlė - tai vsio... doh.gif
Atsakyti
Nors ir netrūksta saulutės, bet vistiek biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti