Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

STEWIE labai grazu, tikra vasara tavo kaktusai pajaute thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug grožių privėlėt wub.gif
Pasirodau savo darbelį, kuris jau puikuojasi Lenkijoj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2011 01 30, 20:58)
Rodausi sage smile.gif

user posted image

Labai thumbup.gif Gal galėtumėt paaiškint kaip tokia padaryt? Karolius jau seniai darau,bet sagių vis nesiryžtu...norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 02 13, 19:33)
o mano kaktusai žydi spalvotais žiedais...  lotuliukas.gif

user posted image

Ir viena pirmųjų "gigantiškųjų" sagių  ax.gif

user posted image

Be zodziu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nedristu konkuruoti su profemis, bet labai dziaugiuosi pirmu savo darbeliu (kol kas moku tik rutuliukus, patiko, bandysiu studijuot kitas pamokeles ) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2011 02 19, 23:21)
Labai  thumbup.gif Gal galėtumėt paaiškint kaip tokia padaryt? Karolius jau seniai darau,bet sagių vis nesiryžtu...norėčiau ax.gif

Kazkada dariau kalija ant karkaso. Atrodo truputeli kitaip, bet gal but bus kam idomu pamatyti, kaip darau karkasines gelytes ax.gif Reik tik nuotraukas kompe surasti doh.gif .

QUOTE(praeive @ 2011 02 21, 17:34)
Nedristu konkuruoti su profemis, bet labai dziaugiuosi pirmu savo darbeliu (kol kas moku tik rutuliukus, patiko, bandysiu studijuot kitas pamokeles ) blush2.gif

Man patinka wub.gif
O ir nereikia i nieka ligiuotis mirksiukas.gif Paprasciausiai veli savo malonumui ir taip atrandi savo nepakartojama stiliu assa.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Oksyte,2011 02 21, 18:25]
Kazkada dariau kalija ant karkaso. Atrodo truputeli kitaip, bet gal but bus kam idomu pamatyti, kaip darau karkasines gelytes ax.gif Reik tik nuotraukas kompe surasti doh.gif .
idomu ,idomu,viskas kas nauja tai ir idomu.prasom parodyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Stai cia idejau nuotraukytes mirksiukas.gif

http://public.fotki....syte/pamokele2/

O galutineme rezultate gaunasi tokios 2 gelytes:

user posted image
Atsakyti
o jus man pasakykite.lapeli pavelet, tada prie jo koteli velete.man tai jeigu apveltas daigtas tai ir nebeprisivelia niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 02 21, 19:01)
Stai cia idejau nuotraukytes  mirksiukas.gif

http://public.fotki....syte/pamokele2/

O galutineme rezultate gaunasi tokios 2 gelytes:
..

o geras, kaip gražiai bigsmile.gif o kas tam karkasui naudojama? Tokio plonumo vėlinukus irgi krakmolint ar kažkaip kietint reikia?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 21, 20:21)
o jus man pasakykite.lapeli pavelet, tada prie jo koteli velete.man tai jeigu apveltas daigtas tai ir nebeprisivelia niekas g.gif

Istikruju viskas eina paralelei, lapelis vos vos paveltas, tada dedamas dekoras, po to pridedamas kotas, tik geltnas viduriukas veltas atskirai nuo koto ir po to su adatele pridadytas. Bet galima ir iskart ji prideti ir velti slapiai mirksiukas.gif Tiesiog tuo metu nezinojau koks tas galutinis rezultatas turetu gautis, tai veliau juos atskirai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 21, 20:28)
o geras, kaip gražiai bigsmile.gif o kas tam karkasui naudojama? Tokio plonumo vėlinukus irgi krakmolint ar kažkaip kietint reikia?

Karkasas - tai apvelta viela, ji ir islaiko forma mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif bandysiu ir aš kvietkelius, paltukų sezonas galgi išauš kada nors.
Atsakyti