Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Kazkaip paskutiniu metu labai kyla noras paeksperimentuoti, cia man labiausi patike eksperimentai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif Ant karolių tos gėlytės kaip nuostabiai žiūrisi wub.gif
Ui veidas tas pats tik vardas nebetas....bet darbai pasako kieno jie thumbup.gif
Atsakyti
fancycolor - pirmasis vėrinukas labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eina sau, kokie fantastiški darbeliai....

aš pradedu irgi mokytis... Kas patarsite, kaip tie "sumuštiniai" daromi? Niu tokie karokiukai, tarsi atpjautas vyniotinis wub.gif
Atsakyti
na tikrai nuostabūs darbeliai mirksiukas.gif wub.gif labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2010 09 09, 11:26)
Eina sau, kokie fantastiški darbeliai....

aš pradedu irgi mokytis... Kas patarsite, kaip tie "sumuštiniai" daromi? Niu tokie karokiukai, tarsi atpjautas vyniotinis  wub.gif

Jie ir daromo kaip vyniotinis -- sudedamos spalvos sluoksniais, tada susukama kaip blynas su įdaru - ir kočiojama su muilinu vandeniu (šlapiai) arba badoma su adata (sausas vėlimas). Pabaigus velti - sipjaustoma (sukarpoma).
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 09 09, 13:01)
Jie ir daromo kaip vyniotinis -- sudedamos spalvos sluoksniais, tada susukama kaip blynas su įdaru - ir kočiojama su muilinu vandeniu (šlapiai) arba badoma su adata (sausas vėlimas). Pabaigus velti - sipjaustoma (sukarpoma).
Sėkmės 4u.gif

Ačiū už paaiškinimą. paprastus karoliukus bandžiau, dabar bandysiu vyniotiniukus. blush2.gif

O čia mano pirmasis vėlimo kūrinys - greitukė dovanėlė. Eksperimentinė, bet man miela...

user posted image
Atsakyti
Pajudinau šiek tiek savo rankdarbius... Šį kartą pasižaidimas su modelinu:
user posted image
Ir dar - auskarai:
user posted image
Atsakyti
fancycolor
labai auskarai grazus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 10 rugsėjo 2010 - 12:35
fancycolor man irgi patiko tavo eksperimentai thumbup.gif
Vilusa irgi labai labai faini darbeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 03, 15:40)
Kazkaip paskutiniu metu labai kyla noras paeksperimentuoti, cia man labiausi patike eksperimentai smile.gif

Melymosios geles labai super thumbup.gif
O cia silta apyranke:
user posted image
Atsakyti
mano pirmasis gaminys is vilnos smile.gif user posted image
Atsakyti