Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Vilusa @ 2010 07 07, 13:43)
domina pas vėlimas - ar tik glostai, ar kočioji? Aš kažkaip tokias gėlytes "perveliu", jos nebebūna purios, gaunasi "veltininės"... blush2.gif

Pratempiant krastelius kocioti nelabai gaunasi, nes klostes (net nezinau kaip issireiksti, kad suprastum doh.gif ) susivelia tarpusavy smile.gif Tai daugiau glostau, tiksliau sakant, maiseliu trinu per uzuolaidele vis istempdama, kad krastai nesusiveltu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 07 07, 14:49)
Pratempiant krastelius kocioti nelabai gaunasi, nes klostes (net nezinau kaip issireiksti, kad suprastum  doh.gif ) susivelia tarpusavy  smile.gif Tai daugiau glostau, tiksliau sakant, maiseliu trinu per uzuolaidele vis istempdama, kad krastai nesusiveltu  4u.gif

Supratau, reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 05 28, 14:03)
Mano netyčia gavęsis papuošalas -eksperimentas (kaklaisaitis ir apyrankė)...
user posted image

ir as toki noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 05 05, 11:29)
Kazkada jau rasiau apie standinima. Gali pabandyti praskiesti PVA kliju  mirksiukas.gif

Geliu gamybai zinau, kad naudoja ir zelatina (bet pati nebandziau), be to yra ir specialus standikliai audiniams, jie naudojami leliu gamybai
Apie plauku laka, taip pat kazkur skaiciau, bet pati nebandziau, nors gal tie lasiukai taip pat idomiai atrodo  bigsmile.gif, reiktu pabandyt kada  biggrin.gif 

dar klausimas dėl to standinimo. Kada jis geriausiai daryt? Norėčiau nusivelt gėlytę iš atskirų žiedlapiukų kaip ir tavieji grožiai. Nusivėlus žiedlapius sustandint su tais klijais ir išdžiovint? ar sustandinus šlapius dar susiut?
žiadlapį jau pabandžiau velt tai viskas gražiai gaunas smile.gif aišku tavo foto pagelbėjo tam reikalui.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Avijacija, standint, ar nestandint nusprendziu jau i pabaiga, kai ziedlapiai sutvarkyti, tik viduriuka palieku paciam galui. Bet gal ir kiekviena ziedlapi suformuot ir po to tik sujungt i viena visuma, butu taip pat idomu mastau.gif Su veltiniu galima isbandyti ivairius budus, nes taip visai netiketai gali atrasti originalius sprendimus mirksiukas.gif

Stai is paskutiniu mano gelyciu - ramunes smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu labai jau gražios tos tavo gėlytės, ištisi gėlynai sakyčiau biggrin.gif dauguma gėlyčių gaminta iš atskirų žiedelių. Tai va iškilo čia toks klausimas. O tu tuos žiedlapiukus kiekvieną atskirai veli? ar kokią juostelę nusiveli paskui juos išsikerpi ir kraščiukus tik apveli...... nes buvai įdėjus tokį pavyzduką kur melsva gėlytė su patamsintais krašteliais. tai ten supratau kad tikrai atskirai kiekvieną žiedlapiuką veli. O kitas irgi taip? tikiuosi supratai ko norėjau paklaust doh.gif
Atsakyti
Avijacija, dazniausia veliu kiekviena atskirai, o jeigu didesnes formos ziedaslapis iskerpu is padaryto pusveltinio, kad butu visi vienodos formos, bet butinai apveliu kiekviena krasteli, kad net nekvepetu, kad buvo kazkur kirpta biggrin.gif . Man apvelti krasteliai, nors darbo ir daugiau, kazkaip labiau patinka, nes duoda uzbaigtumo jausma.

Pvz. ramuniu ziedlapius veliau stai taip mirksiukas.gif :

Is vilnos isklojau pailga forma ir siek tiek pavelus krastus dar palyginau su adatele:

user posted image

Vel veliau ir apkirpau tik pacias "uodegytes", kad ziedlapiai butu mazdaug vienodo ilgio:

user posted image

user posted image

Ir jau is padarytu ziedlapiu rinkausi kuo panasesnes formos i viena zieda ax.gif
Atsakyti
nu jo darbo daug doh.gif bet rezulatas thumbup.gif
nu bet oras kaip vilnos darbam netinkamas dabar........ biggrin.gif
Atsakyti
vilusa eksperimentas (kaklaisaitis ir apyrankė) tikrai pavykęs

keletas paįvairinimui user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 07, 13:43)
domina pas vėlimas - ar tik glostai, ar kočioji? Aš kažkaip tokias gėlytes "perveliu", jos nebebūna purios, gaunasi "veltininės"... blush2.gif

Man lygiai tapati beda,atrodo jau ir nebenaujoke velime esu, papuosalu, kepuriu privelus ir pardavus, bet tokiu graziu gelyciu kaip Oksytes nemoku...maniskes kietos, sunkios, o mane taip zavi tas Okstres geliu lengvumas, persvieciamumas, jei as darau plonus sluoksnius gaunasi tiesiog vietomis skyleta,o jei trumpai veliu gaunasi plonas sluoksnis, bet matosi, kad nedavelta-siausiasi pavirsius. Gal reik vilnos kazkokios kitokios, svelnesnes?
Atsakyti
Laba diena, iskart atsiprasau ne visa temuke perskaiciau, bet gal daugiau nei puse smile.gif
Jusu visu darbai tiesiog nepakartojami, turiu klausima gal butu galima isigyti is kurios segiu, auskaru, apyrankiu? Nes man tai tiesiog nepakartojama smile.gif gal kas i az galetu parasyti smile.gif as pati esu is Kauno, busiu kaune iki kitos sav smile.gif

Aciu labai

Dar karteli pasikartosiu, jus tikros auksarankes, darbai nepakartojami smile.gif
Atsakyti