Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

steiwie naudok tinklelį kaip Oksytė sakė.Galima panaudot senas dienines užuolaidas. Tai labai palengvina darbą. Aš neisivaizduoju kaip be tinklelio velt schmoll.gif

Oksyte žaviuosi tavo veltom gėlytėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 30, 19:41)
Matai kiekviena daro savaip, tai is nuotraukos negali pasakyti kaip tokia gelyte tiksliai galetu buti padaryta  smile.gif

Siandien pabandziau padaryt kazka panasaus, bet negaliu garantuoti, kad si gele daryta taip pat  rolleyes.gif  ax.gif
Nors rezultate gavosi panasi gelyte, tai gal kazkiek ir padesiu  mirksiukas.gif

Ačiū Oksyte, super paaiškinimas thumbup.gif Bandysiu dayti. Ačiū dar kartelį labai 4u.gif
Atsakyti
Na vat, buvau vakar senamiestyje, prisižiūrėjau visokiųųųųųų grožybių - sagių, šalikų, liemenių, netgi yra veltų švarkelių wub.gif
Ir, aišku dar užsipirkau karšinio, sluoksnos (man vis maža) biggrin.gif
Tik kur to laiko rasti, laukia gėlytės, daržiukas g.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti su Oksytės pamokėle kokią gėlytę suvėliau bigsmile.gif :
user posted image

Ačiū ,Oksyte labai už tai kad pasidalini savo žiniomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
grite,saunuole ,sparciai tobuleji .
mane vel traukia prie geliu
user posted image
user posted image

Atsakyti
blansyte - gražios puokštelės wub.gif
Atsakyti
sita su pakalnutem labai labai grazi wub.gif
Atsakyti
super sagės thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai. esu kazkada bandziusi velti, tai kazkaip neuzkabino ax.gif o vilnos dar ir dabar pilna namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 25, 13:19)
labai grazus darbeliai. esu kazkada bandziusi velti, tai kazkaip neuzkabino  ax.gif  o vilnos dar ir dabar pilna namuose  doh.gif

na čia kaip manija thumbup.gif užeina noras ir praeina thumbup.gif man ir kaip kada, buvau jų prisidariusi, išdalinau, išpardavinėjau, o dabar praėjo noras bedaryti, su kaspinėliais vis ruošiuosi daryti, bet tik ruošiuosi lotuliukas.gif dabar ant servetėlių pasinešiau doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bandau veltiniauti ir norėčiau, kad labiau patyrusios vėlėjėlės pakritikuotų ir patartų kur ir ką patobulinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 26 gegužės 2010 - 19:24
Dar vieną pasirodau:
user posted image
Atsakyti