Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Oksyte,nuostabu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, aš irgi bandau po truputuką velti, tik noriu paklausit, kaip va taip gražiai išraityt tuos gėlių kraštelius, kad jie tokie garbanoti būtų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 28, 15:58)
Aciu Vika 12  4u.gif
Pamatysi, su laiku ir tau gausis ne kuo blogiau  mirksiukas.gif O veliau slapiai  smile.gif

PS. Gal gali istrinti nuotraukytes is cituojamo teksto wink.gif. Nes po to moderatores truputeli pyksta, kad perkraunam tema  4u.gif

Galiu , bet apie kokį tekstą kalbate? Aš nematau po nuotraukos nieko, man nieko nerodo? blink.gif
Oi čia turbūt ne taip supratau doh.gif Tai ko jus prašėte? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika 12: 29 balandžio 2010 - 14:30
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 04 28, 18:44)
sveiki, štai ir mano keli darbeliai, čia tik jau likučiai g.gif 

Idomiai atrodo apsiutas veltinis smile.gif

QUOTE(blansyte @ 2010 04 28, 19:29)
oksyte ,salis su obels ziedais ,tai  ir mano galvoje sukasi,tik as savo tradicini galvoju su atskirais nuveltais ziedeliais  thumbup.gif  thumbup.gif

blansyte, mano ziedeliai taip pat atskirai nuvelti. Kiekvienas ziedas padarytas kaip sage. Gali nesioti su keliais, ar visai be ziedu stai taip mirksiukas.gif

user posted image

Butu smagu pamatyti Tavaji sali bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(stewie @ 2010 04 28, 20:07)
Oksyte,nuostabu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Stewie, aciu wub.gif 4u.gif

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 29, 15:28)
Oi čia turbūt ne taip supratau  doh.gif  Tai ko jus prašėte?  blush2.gif

Kai cituoji kazkieno posta, ypac jei jis eina tame paciame puslapyje, geriausia istrint nuotraukytes mirksiukas.gif 4u.gif Na bent jau anksciau i tai moderatoriai labai atkreipdavo demesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 29 balandžio 2010 - 18:21
QUOTE(Jolanna @ 2010 04 29, 10:14)
Na, aš irgi bandau po truputuką velti, tik noriu paklausit, kaip va taip gražiai išraityt tuos gėlių kraštelius, kad jie tokie garbanoti būtų?

Matai kiekviena daro savaip, tai is nuotraukos negali pasakyti kaip tokia gelyte tiksliai galetu buti padaryta smile.gif

Siandien pabandziau padaryt kazka panasaus, bet negaliu garantuoti, kad si gele daryta taip pat rolleyes.gif ax.gif
Nors rezultate gavosi panasi gelyte, tai gal kazkiek ir padesiu mirksiukas.gif

1. Sluoksna isklojau viena kriptim stai taip IIIIIIII

user posted image

2. Sudrekinau su muiluotu vandeniu

user posted image

3. Kelis kartus pakociojau, tam kad vilna tolygiai sudregtu ir butu patogiau palenkt krastelius. Pries lenkant is vieno sono palei krasta per visa ilgi istiesiu siula (taip suvelus bis paprasciau sutraukt juosta i zieda wink.gif). Kita krasta taip pat sulenkiu, kad butu ligi plati juosta.

user posted image

4. Laikas sudelioti spalvas biggrin.gif

user posted image

5. Kociojam

6. Kai dekoras jau sukibo su raudonu pagrindu, palengva vis patempiam krastelius

user posted image

Galu gale taip suvelus gaunas tarsi spirale

user posted image

7. Isplaunam gerai muila, issausinam.

8. O dabar traukiam uz to siulo, kad nuvelta juosta tolygiai susirauktu

user posted image

user posted image

9. Pritvirtinam viduriuka ir gaunas stai toks ziedelis mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 30 balandžio 2010 - 18:42
Oksyte,laaaaabai geras ir išsamus paaiškinimas. Labai miela,kai taip nuoširdžiai pasidalinate savo patirtimi ir žiniomis.Ačiū 4u.gif
Turiu slaptą norą prašytis pas jus į kursus ax.gif
Atsakyti
oksyte, pabandžiau velti pagal jūsų pamokėlę blush2.gif gal galėtumėte pasakyti klaideles kokias padariau, kad galėčiau pasitaisyti? ax.gif
user posted image

taip pat dar turiu keletą veltų sagių blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 05 01, 21:54)
Turiu slaptą norą prašytis pas jus į kursus ax.gif

Tik dabar pamaciau doh.gif 4u.gif Mes atrodo jau susirasem mirksiukas.gif.

Mergytes, labai malonu uz pasitikejima, bet kol kas kursu tikrai nevedu, nes turiu maza dukryte, kuriai ir skiriu visa savo demesi smile.gif Gal but rudeni, kai jau bandysim lankyti darzeli, butu smagu susirinkti mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(stewie @ 2010 05 04, 18:08)
oksyte, pabandžiau velti pagal jūsų pamokėlę  blush2.gif  gal galėtumėte pasakyti klaideles kokias padariau, kad galėčiau pasitaisyti?  ax.gif

Man iskart krenta i akis storis. Stenkis kuo ploniau sukloti, tuomet gele bus puri ir krastai (pradzia ir galas) susilies dailiau mirksiukas.gif . Bet istikruju ir sita dabaigus iseis grazi gelyte wub.gif

Dar internete radau pvz. kaip dar galima iskloti vilna gelytei.

user posted image

user posted image

user posted image

Sitoj pamokelei gaunasi stai toks papuosimas ant dekliuko, bet pati principa galima naudoti ir sagei mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 04 gegužės 2010 - 18:40
Oksyte,ačiū
Nekantriai lauksiu rudens ax.gif .Sako:geriau vieną kartą pamatyt,nei dešimt kartų išgirst.
Aš vis kloju vilną ir galvoju:tikriausiai per plonai?Vis dadedu,dadedu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 05 04, 19:46)
Oksyte,ačiū
Nekantriai lauksiu rudens  ax.gif .Sako:geriau vieną kartą pamatyt,nei dešimt kartų išgirst.
Aš vis kloju vilną ir galvoju:tikriausiai per plonai?Vis dadedu,dadedu blush2.gif

4u.gif
Zinai, kita kart pabandyk kloti iskart kelias gelytes is tos pacios vilnos, su tokiu paciu dekoru, tik skirtingu storiu. Tuomet lengviau pajausi kas yra kas ir kaip Tavo akiai atrodo graziausiai. Istikruju net nezinau ar yra kokiu grieztu taisykliu veliant g.gif , kiekviena surandam savo tiesa mirksiukas.gif Mano manymu nereikia bijoti bandyti taip arba kitaip, nes tokiu budu gali atrasti save, savo stiliu 4u.gif Veltynije praktiskai nebuna sugadintu darbu, nes jei ir kas nesigavos, gali panaudoti kazkam kitam (sages pagrindui, papuosaliuku kurimui, naudoti kaip pusveltini, ar pvz. kaip karkasa velimui adatelem smile.gif )

PS. Kazkada pasakojau, kad pati nelankiau jokiu kursu, nes tiesiog su mazais vaikiukais neturejau tokios galimybes ax.gif Pradziai, labai padejo internetas thumbup.gif mirksiukas.gif Ir vis bandziau kazka naujo atrasti, dabar jau turiu savo bruoza, bet vis nenustoju savyje ieskoti nauju ideju biggrin.gif

Butu smagu, jei mes visos dalintumemes savo patirtim ar pastebejimais, jug veltinis kaip deimantas, turi daug briaunu mirksiukas.gif Ir mano tiesa nebutinai turi but jusu tiesa, bet jeigu tik tai ka rasau jums pades, tikrai labai dziaugsiuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 04 gegužės 2010 - 21:27
Oksyte,dar toks klausimėlis: su kuo standinate?
Bandžiau nupurkšti plaukų laku,bet jis matosi (rudoji sagė)taip ir liko ant jos "drėgni lašiukai". Rudąją vėliau iš sluoksnos,kai kur net šviečiasi truputuką,ar toks storis geras? ax.gif
O pilkoji iš karšinio,ar ji per storai suvelta? g.gif
Šįvakar bandžiau velt šalikėlį.Ir tiek daug klausimų g.gif Dekoras manęs "neklauso",aš jį sudedu vienaip ir tikiuosi įsivaizduojamo rezultato,o jis vienur nuslysta,kitur subėga krūvytėn. Gal yra kokia metodika,ar tik praktikuojant įgaunami šie įgūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 05 05, 01:18)
Oksyte,dar toks klausimėlis: su kuo standinate?

Kazkada jau rasiau apie standinima. Gali pabandyti praskiesti PVA kliju mirksiukas.gif

Geliu gamybai zinau, kad naudoja ir zelatina (bet pati nebandziau), be to yra ir specialus standikliai audiniams, jie naudojami leliu gamybai
Apie plauku laka, taip pat kazkur skaiciau, bet pati nebandziau, nors gal tie lasiukai taip pat idomiai atrodo bigsmile.gif, reiktu pabandyt kada biggrin.gif

Rudąją vėliau iš sluoksnos,kai kur net šviečiasi truputuką,ar toks storis geras? ax.gif
O pilkoji iš karšinio,ar ji per storai suvelta? g.gif

Ta stori is nuotraukos labai sunku suprast, be to kiekviena suranda savo stori mirksiukas.gif Tik iskart matosi, kad krasteliai pilkosios dailesni, nei rudosios 4u.gif . Su laiku pajausi kaip kloti vilna tolygiai (cia jau praktikos reikalas wink.gif) Jei kerpi ziedlapius pacius krastelius "apgaubk" plonyciu vilnos sluoksniu, tuomet nesimatys kirpimo, arba kirpk tik pradejus velt ir krasteliai bus tvarkingesni mirksiukas.gif

Dekoras manęs "neklauso",aš jį sudedu vienaip ir tikiuosi įsivaizduojamo rezultato,o jis vienur nuslysta,kitur subėga krūvytėn. Gal yra kokia metodika,ar tik praktikuojant įgaunami šie įgūdžiai?

Labai svarbu pradzioje neskubeti ir nenaudoti jegos. Glostyti, kad dekoras isitvirtintu ten kur reikia.
Naudoju maisiukus, kad rankom netycia ko neuzkabinti. Kiti dar naudoja tiuli, ar isardyta skalbimo maisiuka, tik reikia ziureti, kad jis neprisiveltu, kartu su dekoru mirksiukas.gif
Atsakyti