Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 14:13)
.... suvelti ir tada virti muile?  ...

blink.gif
ne, tikrai nereikia virti.
Imi vilnos pluoštelį, jį susuki tarp pirštų, sušlapini MUiLUOTU vandeniu ir volioji tarp delnų...
Pažiūrėk Veltinio temose - yra daug šlapio vėlimo pamokėlių...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 04 24, 18:33)
blink.gif
ne, tikrai nereikia virti.
Imi vilnos pluoštelį, jį susuki tarp pirštų, sušlapini MUiLUOTU vandeniu ir volioji tarp delnų...
Pažiūrėk Veltinio temose - yra daug šlapio vėlimo pamokėlių...

Mhm, ačiū mirksiukas.gif
O mes darėme taip : mokytoja virė puodą muilo, tada sumetėm rutuliukus jau subadytus, išėmėme ir tada rankose kočiojome. (Karšta buvo..) nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 18:07)
Mhm, ačiū  mirksiukas.gif
O mes darėme taip : mokytoja virė puodą muilo, tada sumetėm rutuliukus jau subadytus, išėmėme ir tada rankose kočiojome. (Karšta buvo..) nono.gif

Ko tik žmonės nešsigalvoja, kad darbą sau pasunkinti doh.gif
pvz. http://www.veltinis....-gamyba-333.htm
http://www.tindirind...mokele-karoliai

Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 04 24, 19:34)
Ko tik žmonės nešsigalvoja, kad darbą sau pasunkinti doh.gif
pvz. http://www.veltinis....-gamyba-333.htm
http://www.tindirind...mokele-karoliai

Ačiū jums labai mirksiukas.gif
Aš esu moksleivė, ir man per pamoka rodė taip, kad reikia virti. Bet ji ten kažkokį muilą virė, toks kvapas nemalonus buvo, kaip ūkinio doh.gif doh.gif

O čia jau tą kur atsiuntėte straipsnelį tai reikia mirkyti kamuoliuką šiltame vandenyje ar nėra skirtumo? 4u.gif
Papildyta:
Ten paskaičiau, kad reikės šiaudinio kilimėlio, kurio aš neturiu - teks nusipirkti smile.gif, gal kas žino kur? 4u.gif
Gal galite pasakyti o kaip poto ir ant ko reikia verti karoliukus? 4u.gif Ten parašyta ant siūlo g.gif Paprastas netiks, "žilka" susisuks? ax.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 22:53)
Ačiū jums labai  mirksiukas.gif
Aš esu moksleivė, ir man per pamoka rodė taip, kad reikia virti. Bet ji ten kažkokį muilą virė, toks kvapas nemalonus buvo, kaip ūkinio  doh.gif  doh.gif

O čia jau tą kur atsiuntėte straipsnelį tai reikia mirkyti kamuoliuką šiltame vandenyje ar nėra skirtumo? 4u.gif
Papildyta:
Ten paskaičiau, kad reikės šiaudinio kilimėlio, kurio aš neturiu - teks nusipirkti smile.gif, gal kas žino kur? 4u.gif
Gal galite pasakyti o kaip poto ir ant ko reikia verti karoliukus?  4u.gif  Ten parašyta ant siūlo  g.gif  Paprastas netiks, "žilka" susisuks?  ax.gif  g.gif  doh.gif

Paskaityk veltinio visas temas - ten daug labai informacijos 4u.gif
Šiaip - vilna veliama su šiltu vandeniu.
Ant ko verti - čia jau fantazijos reikalas: kad būtų gražu ir tvirta 4u.gif
Kilimėlis - nebūtinas, man nesmagu kamuoliukus ant kilimėlio velti, nors kitos - labai ant jo mėgsta. Pirkti - prekybos centruose - bambukiniai padėkliukai.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 04 25, 08:47)
Paskaityk veltinio visas temas - ten daug labai informacijos 4u.gif
Šiaip - vilna veliama su šiltu vandeniu.
Ant ko verti - čia jau fantazijos reikalas: kad būtų gražu ir tvirta 4u.gif
Kilimėlis - nebūtinas, man nesmagu kamuoliukus ant kilimėlio velti, nors kitos - labai ant jo mėgsta. Pirkti - prekybos centruose - bambukiniai padėkliukai.

Ačiū labai, dabar tik belieka dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodysiu savo naujienele

user posted image
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2010 04 24, 13:17)
O cia mano dukros darbeliai.Dar tik debiutante,bet manau tikrai neprastai.

Labai grazu wub.gif Onute33, saunuole Jusu dukryte thumbup.gif

Blansyte, kaip visada thumbup.gif Nerta juostele tikrai labai tinka wub.gif

O cia dar is mano nauju darbeliu ax.gif

Sage

user posted image

Ir salis su obels ziedais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 28, 11:49)
Labai grazu  wub.gif Onute33, saunuole Jusu dukryte  thumbup.gif

Blansyte, kaip visada  thumbup.gif Nerta juostele tikrai labai tinka  wub.gif

O cia dar is mano nauju darbeliu ax.gif

Sage

user posted image

Ir salis su obels ziedais

user posted image

Labai labai gražu wub.gif
Čia šlapiai vėliate?
Atsakyti
Aciu Vika 12 4u.gif
Pamatysi, su laiku ir tau gausis ne kuo blogiau mirksiukas.gif O veliau slapiai smile.gif

PS. Gal gali istrinti nuotraukytes is cituojamo teksto wink.gif. Nes po to moderatores truputeli pyksta, kad perkraunam tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 28 balandžio 2010 - 15:00
sveiki, štai ir mano keli darbeliai, čia tik jau likučiai g.gif pacius gražiausius išgraibstė draugės ir išpardavinėti kiti, gaila,kad tik nefotografavau visų doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
oksyte ,salis su obels ziedais ,tai ir mano galvoje sukasi,tik as savo tradicini galvoju su atskirais nuveltais ziedeliais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti