Oksyte,tiesiog laukiu jūsų darbelių.Man jie tooookie gražūs - tiek sagės,tiek šalikai.
Tikriausiai veliate su didele meile?
QUOTE(stewie @ 2010 04 16, 18:15)
Oksyte,tiesiog laukiu jūsų darbelių.Man jie tooookie gražūs - tiek sagės,tiek šalikai.
Stewie, aciu labai Atvirai tariant net nezinau ar tai meile, ar aistra, bet vilna mane tiesiog uzburusi laiko Seip be galo patinka vilna kaip medziaga, nes pasiduoda ivairiai formai ir uzmanymui Nors, ir pas mane broku neretai pasitaiko . Tik tas brokas saliginis, nes ji galima panaudoti kitam darbeliui
QUOTE(Hytka @ 2010 04 08, 12:20)
Nu čia tai fantastika
Oksyte, kaip visad stebina savo darbais
O čia mano pirmosios gėlės, todėl nesijuokit
QUOTE(blansyte @ 2010 01 16, 15:38)
Laba diena, va pagaliau atradau temą, kurios būtent man reikėjo
Esu veltinio mene naujokė. Pradėjau velti paprastučius pagrindukus sagėms, ir tie negražiai išeina..
Norėčiau pasakyti, kad jūsų darbai labai gražūs
Aš turiu daug spalvotos prisipirkus vilnos, karoliukų, adatų velimui Ir nesinori , kad viskas gulėtų Bet vis negaliu tokių auskarų pradėti gaminti.. Rutuliukus padarau, o kaip įsiūti karoliukus ir padaryti užsegimą, kad galima būtų nešioti? Turiu metalinių užsegimų, pirkau, nes dariau auskarus iš visokių karolių ir panašiai. O kaip su veltiniu?
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 15:16)
Laba diena, va pagaliau atradau temą, kurios būtent man reikėjo
Esu veltinio mene naujokė. Pradėjau velti paprastučius pagrindukus sagėms, ir tie negražiai išeina..
Aš turiu daug spalvotos prisipirkus vilnos, karoliukų, adatų velimui Ir nesinori , kad viskas gulėtų Bet vis negaliu tokių auskarų pradėti gaminti.. Rutuliukus padarau, o kaip įsiūti karoliukus ir padaryti užsegimą, kad galima būtų nešioti? Turiu metalinių užsegimų, pirkau, nes dariau auskarus iš visokių karolių ir panašiai. O kaip su veltiniu?
Jei trumpai - tai taip: veltą rutuliuką pperduri su stora adata (yala), įkiši smeigtuką ir jį užlenki (gali dar ką nors įverti ant jo ir pan.). O visa kita - kaip ir su karoliukų auskarais.
O ant velto rutuliuko karoliukai siuvami su labai plonu valu ("žilka").
QUOTE(Molė @ 2010 04 22, 09:38)
QUOTE(Vilusa @ 2010 04 23, 18:51)
Jei trumpai - tai taip: veltą rutuliuką pperduri su stora adata (yala), įkiši smeigtuką ir jį užlenki (gali dar ką nors įverti ant jo ir pan.). O visa kita - kaip ir su karoliukų auskarais.
Ačiū už info, rytoj bandysiu
Vilusa, labai gerai parase .
Dar, jei neturi storos adatos ar ylos, perdurk su velimo adata, tik ikisk ta adata kuo gyliau
Dar, jei neturi storos adatos ar ylos, perdurk su velimo adata, tik ikisk ta adata kuo gyliau
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 24, 04:46)
Vilusa, labai gerai parase .
Tai čia jau kai suvelsiu rutuliuką, praversiu skylę ir tada kišti užsegimą?
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 08:16)
Tai čia jau kai suvelsiu rutuliuką, praversiu skylę ir tada kišti užsegimą?
Suvelsi, isdziovinsi (jei veli slapiai)
O cia mano dukros darbeliai.Dar tik debiutante,bet manau tikrai neprastai.
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 24, 08:23)
Suvelsi, isdziovinsi (jei veli slapiai)
Ne nešlapiai
O šlapiai reikia - suvelti ir tada virti muile? Man viena mokytoja bent jau sakė