Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Oksyte,tiesiog laukiu jūsų darbelių.Man jie tooookie gražūs - tiek sagės,tiek šalikai.
Tikriausiai veliate su didele meile? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 04 16, 18:15)
Oksyte,tiesiog laukiu jūsų darbelių.Man jie tooookie gražūs - tiek sagės,tiek šalikai.
Tikriausiai veliate su didele meile? 4u.gif

Stewie, aciu labai blush2.gif 4u.gif Atvirai tariant net nezinau ar tai meile, ar aistra, bet vilna mane tiesiog uzburusi laiko wub.gif Seip be galo patinka vilna kaip medziaga, nes pasiduoda ivairiai formai ir uzmanymui bigsmile.gif Nors, ir pas mane broku neretai pasitaiko ax.gif . Tik tas brokas saliginis, nes ji galima panaudoti kitam darbeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 04 08, 12:20)
Veltas orchidejos ziedas

user posted image

Nu čia tai fantastika bigsmile.gif thumbup.gif

Oksyte, kaip visad stebina savo darbais wub.gif

O čia mano pirmosios gėlės, todėl nesijuokit bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 01 16, 15:38)
Rodomes toliau

user posted image

user posted image

user posted image

Laba diena, va pagaliau atradau temą, kurios būtent man reikėjo thumbup.gif ax.gif mirksiukas.gif
Esu veltinio mene naujokė. ax.gif 4u.gif Pradėjau velti paprastučius pagrindukus sagėms, ir tie negražiai išeina.. doh.gif verysad.gif
Norėčiau pasakyti, kad jūsų darbai labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Aš turiu daug spalvotos prisipirkus vilnos, karoliukų, adatų velimui ax.gif Ir nesinori , kad viskas gulėtų schmoll.gif Bet vis negaliu tokių auskarų pradėti gaminti.. Rutuliukus padarau, o kaip įsiūti karoliukus ir padaryti užsegimą, kad galima būtų nešioti? blush2.gif g.gif Turiu metalinių užsegimų, pirkau, nes dariau auskarus iš visokių karolių ir panašiai. O kaip su veltiniu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 15:16)
Laba diena, va pagaliau atradau temą, kurios būtent man reikėjo  thumbup.gif  ax.gif  mirksiukas.gif
Esu veltinio mene naujokė. ax.gif  4u.gif  Pradėjau velti paprastučius pagrindukus sagėms, ir tie negražiai išeina..  doh.gif  verysad.gif
Norėčiau pasakyti, kad jūsų darbai labai gražūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Aš turiu daug spalvotos prisipirkus vilnos, karoliukų, adatų velimui  ax.gif  Ir nesinori , kad viskas gulėtų  schmoll.gif  Bet vis negaliu tokių auskarų pradėti gaminti.. Rutuliukus padarau, o kaip įsiūti karoliukus ir padaryti užsegimą, kad galima būtų nešioti?  blush2.gif  g.gif  Turiu metalinių užsegimų, pirkau, nes dariau auskarus iš visokių karolių ir panašiai. O kaip su veltiniu?  ax.gif  4u.gif

Jei trumpai - tai taip: veltą rutuliuką pperduri su stora adata (yala), įkiši smeigtuką ir jį užlenki (gali dar ką nors įverti ant jo ir pan.). O visa kita - kaip ir su karoliukų auskarais.
O ant velto rutuliuko karoliukai siuvami su labai plonu valu ("žilka").
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 04 22, 09:38)
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 04 23, 18:51)
Jei trumpai - tai taip: veltą rutuliuką pperduri su stora adata (yala), įkiši smeigtuką ir jį užlenki (gali dar ką nors įverti ant jo ir pan.). O visa kita - kaip ir su karoliukų auskarais.
O ant velto rutuliuko karoliukai siuvami su labai plonu valu ("žilka").

Ačiū už info, rytoj bandysiu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Vilusa, labai gerai parase drinks_cheers.gif.
Dar, jei neturi storos adatos ar ylos, perdurk su velimo adata, tik ikisk ta adata kuo gyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 24, 04:46)
Vilusa, labai gerai parase  drinks_cheers.gif.
Dar, jei neturi storos adatos ar ylos, perdurk su velimo adata, tik ikisk ta adata kuo gyliau  mirksiukas.gif

Tai čia jau kai suvelsiu rutuliuką, praversiu skylę ir tada kišti užsegimą? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 08:16)
Tai čia jau kai suvelsiu rutuliuką, praversiu skylę ir tada kišti užsegimą?  ax.gif  4u.gif

Suvelsi, isdziovinsi (jei veli slapiai) smile.gif
Atsakyti
O cia mano dukros darbeliai.Dar tik debiutante,bet manau tikrai neprastai.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute33: 24 balandžio 2010 - 12:20
QUOTE(Oksyte @ 2010 04 24, 08:23)
Suvelsi, isdziovinsi (jei veli slapiai)  smile.gif

Ne nešlapiai blink.gif
O šlapiai reikia - suvelti ir tada virti muile? blink.gif blush2.gif ax.gif Man viena mokytoja bent jau sakė ax.gif
Atsakyti