Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Oksyte tavo geles labai saunios 4u.gif O ir visi darbai su mintimi. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Siandien padariau karolius ax.gif ryt auskariukus ax.gif parodysiu savo "sedevra" kai viska uzbaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 17, 19:28)

Jusu labai grazus darabai bigsmile.gif Jau kelintoj temoje uztinku ir negaliu atsigereti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergytes wub.gif Man be galo dziugu, kad jums patinka mano darbai 4u.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2010 03 17, 22:43)
..nu nesisuka smegenys ant ko geriau vert, bandziau su kaspinu  ax.gif  nu man grazu, tik va mama isbrokijo mane  doh.gif  (jos draugei reikia gimtadieniui), bandysiu kaip visada ant valo  ax.gif  pasistenksiu poryt ideti foto  ax.gif

Jei darai konkreciam zmogui, reikia atsizvelgt i jo aprangos stiliu, amziu ir pan. wink.gif.
Ant kaspinelio tikrai gali labai sauniai atrodyt, bet manau labiau tiktu jaunam zmogui, nors aisku reikia atsizvelgt ir i zmogaus skoni ax.gif
Dar visai grazei atrodo ant sniurelio suverti ilgi karoliai. Jei turi replytes, gali burbuliukus grandinele sujungti.
Nors su valu tai jie jau ilgaamziai biggrin.gif Jei seimoje yra mazu vaiku, geriausia vert ant valo, tuomet karoliam "jura iki keliu" cool.gif

Pulina, o auskariukai is komplekto ir velti?

Seip man smagiau ziurisi sages nufotografuotos ant kazkokio rubo. Tuomet matai tikra sages dydi ir tai kaip is tikruju gali ta darbeli priderinti prie saves mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 19, 08:36)
Pulina, o auskariukai is komplekto ir velti?

jo, auskariukai iš perkirpto burbuliuko ir pasiuvinėti smile.gif
Atsakyti
Niu rodau savo "sedevra" biggrin.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=PŪKITAS,2010 03 19, 18:18]
Niu rodau savo "sedevra" biggrin.gif

Labai subtilus auskariukai. Graziai suderintas kaspinelis, karolikas ir veltinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invogue @ 2010 03 19, 16:43)
Labai subtilus auskariukai. Graziai suderintas kaspinelis, karolikas ir veltinis smile.gif

aciu ax.gif

na norejosi padaryti kazka tokio...neissaukiancio, paprasto, bet kartu ir neeilinio ax.gif Zmogeliuas kuriam tai skirta yra auksaranke mezgimo srityje ax.gif tai manau si dovana jai turetu kuo puokiausiai tikti smile.gif yapr pri jos pacios nertu ir megztu megztuku, sukneliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 19 kovo 2010 - 17:00
PŪKITAS, labai skaniai komplektukas atrodo wub.gif Spalva superine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 19, 17:26)
PŪKITAS, labai skaniai komplektukas atrodo  wub.gif  Spalva superine  bigsmile.gif

ACIU ax.gif gauti geru atsiliepimu is profiu gera blush2.gif dar kazka naujo suregzt upas pakilo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbininkes,
Seniai besirodziau tai prisimenu kad dar vis gaminu biggrin.gif
user posted image
Ir va toks va:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 03 20, 11:37)
Sveikos darbininkes,
Seniai besirodziau tai prisimenu kad dar vis gaminu biggrin.gif

tas sviesus wub.gif grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti