cia truputi geriau matosi
http://images20.fotk...aizd0221-vi.jpg
http://images19.fotk...aizd0220-vi.jpg
na uzsimesti uz darba kiek tai galvoje netelpa ir dar pakritikuokit jei kas matote,kad nelabai vyke darbai
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 19, 19:23)
Senokai bebuvau - jūs merginos - šaunuolės, kiek grožybių naujų...
Aš - šiek tiek užsiciklinau ant vienos rūšies sagių - bet labai jau visiems būtent tokių užsireikė... Įkeliu porą nuotraukyčių (sory - nuotraukos nelabai kokybiškos, juodraštinės)
Aš - šiek tiek užsiciklinau ant vienos rūšies sagių - bet labai jau visiems būtent tokių užsireikė... Įkeliu porą nuotraukyčių (sory - nuotraukos nelabai kokybiškos, juodraštinės)
oooooooooo, koks grožis, nuostabios sagės, o kaip jas gaminate?
QUOTE(tomute85 @ 2010 03 08, 11:57)
oooooooooo, koks grožis, nuostabios sagės, o kaip jas gaminate?
adatėlėm, adatėlėm
Hytka, Oksyte nejau naujienu jokiu neturit jau kazkaip akys pasiilgo jusu groziu
QUOTE(PŪKITAS @ 2010 03 13, 13:05)
Hytka, Oksyte nejau naujienu jokiu neturit jau kazkaip akys pasiilgo jusu groziu
Gal ir yra truputeli nerodytu cia darbeliu
Seip man zymiai smagiau i jusu darbelius pasiziureti, nei paciai rodyti Bet be galo malonu, kad pasiilgot
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 13, 12:49)
Gal ir yra truputeli nerodytu cia darbeliu
Seip man zymiai smagiau i jusu darbelius pasiziureti, nei paciai rodyti Bet be galo malonu, kad pasiilgot
kiek grozybiu va ta melyna gelyte man ech...grazu
Oksytės patiko sagė gėlė mėlyna ir žalia su mėlynumu Nu labai labai
Oksyte, tavo gėlės labai labai
Reikėjo žydro...
Reikėjo žydro...
Oksyte - fantastiški tavo darbeliai super
Aciu mergytes
Pulina, man nerodo Tavo darbelio
Dar keli nauji darbeliai
Dar keli nauji darbeliai
Oksyte, tavo gėlės labai fainos... labai labai...
jaučiu noriu ir aš... tik ką su tinguliu daryt... nebetraukia šlapiai velt... bet reiks mest tą tingulį turbūt į dar nesužaliavusius krūmus
keliu dar kartelį
jaučiu noriu ir aš... tik ką su tinguliu daryt... nebetraukia šlapiai velt... bet reiks mest tą tingulį turbūt į dar nesužaliavusius krūmus
QUOTE(Oksyte @ 2010 03 17, 19:28)
keliu dar kartelį
Oksyte pasaka, man ta pirmoji balta su trupuciu melyno
Artimiauisom dienom ir as parodysiu savo antra darbeli tik va nekyla minciu kaip suvert, viska turiu, reikia karolius dovanu padaryt nu nesisuka smegenys ant ko geriau vert, bandziau su kaspinu nu man grazu, tik va mama isbrokijo mane (jos draugei reikia gimtadieniui), bandysiu kaip visada ant valo pasistenksiu poryt ideti foto
Artimiauisom dienom ir as parodysiu savo antra darbeli tik va nekyla minciu kaip suvert, viska turiu, reikia karolius dovanu padaryt nu nesisuka smegenys ant ko geriau vert, bandziau su kaspinu nu man grazu, tik va mama isbrokijo mane (jos draugei reikia gimtadieniui), bandysiu kaip visada ant valo pasistenksiu poryt ideti foto