Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Kai pradejot siulyti, tai ir man i galva visokiu minciu, kurias galeciau nuvelt, atejo... Reiks kada dar pavelt, o dabar noreciau vel is modelino ka nors nulipdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 16:51)
As tai jauciu, kad man ne ideju,  o laiko truksta  doh.gif

va mano pagrindine beda doh.gif visa diena su mazuoju prasikuiciam, o vakare kai mazasisi uzmiega tai nrisi tik ramiai kojas iskelus pagulet ir telika paspoksot ax.gif Nors buna vakaru, kai mazylis ramiai uzmiega ir nagai niesti iki negalejimo ax.gif va tada jau griebiu vilna i rankas thumbup.gif
Atsakyti
labukas visoms auksarankem 4u.gif ziuriu kad labai graziai jus darote as irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 17:07)

blush2.gif o man labai patinka dobiliukai:)))
wub.gif labai grazu:))
net nepagalvojau kad is dobiliuku lapeliu galima tokia grazia gele padaryt:))
Atsakyti
Rodausi dar vieną darbelį iš tos pačios serijos... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Zivivi - sagės labai gražios gavosi, įdomios mirksiukas.gif

Hytka - daili aguonėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 02 26, 11:27)
Zivivi - sagės labai gražios gavosi, įdomios  mirksiukas.gif

Ačiū, Juodakatyte 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas dalyvausit kaziuko mugej Vilniuje arba Kaune?
Ieskau vieteles biggrin.gifMan jos reikia labai nedaug ax.gif Atsilyginciau smile.gif

Parasykit i AZ.labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
Jau kokie grožiai visur... wub.gif aš irgi vis gundausi pabandyti...
Atsakyti
visoms mergaitems po 4u.gif jus tikros saunuoles mirksiukas.gif tokius grozius darot wub.gif wub.gif wub.gif reikes gal ir man kada si mena pradeti mokintis ax.gif
Atsakyti
Ir as siek tiek veliu ir dar labai kadaise megau verti is karoliuku visokius dalykelius.Pasidariau apyranke ir mama nusinese parodyti bendradarbei tai si labai uzsinorejo tokios ir dar karoliu prie jos,o as niekad nepardavineju savo darbu blush2.gif papuoliau i keblia padeti juk net nezinau kiek prasyti uz tokius rankdarbius.Gal jus patartumet kokia mazdaug kaina tokiu dalyku
http://images.bite.l...939fa1ed2d9.jpg
tik nelabai cia matosi visos detales nes prastas fotikas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Owena @ 2010 03 07, 14:57)
Ir as siek tiek veliu ir dar labai kadaise megau verti is karoliuku visokius dalykelius.Pasidariau apyranke ir mama nusinese parodyti bendradarbei tai si labai uzsinorejo tokios ir dar karoliu prie jos,o as niekad nepardavineju savo darbu  blush2.gif papuoliau i keblia padeti juk net nezinau kiek prasyti uz tokius rankdarbius.Gal jus patartumet kokia mazdaug kaina tokiu dalyku
http://images.bite.l...939fa1ed2d9.jpg
tik nelabai cia matosi visos detales nes prastas fotikas blink.gif

as irgi zaidziu tik savo malonumui ax.gif bet manau turi sudeti visu medziagu kurias naudojai kaina+ uz darba dar kazkiek ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti