Įkraunama...
Įkraunama...

papuošaliukai iš vilnos

Hytka - na tikrai šauniai pavyko suvelti rugiagėlę wub.gif
Atsakyti
Niu rodau dar savo veltinukes blush2.gif Gal vistik veltinį įvaldžiusios galėtų dar man kokių pastabėlių mestelt ar patarimų?...

"Ratu..." wub.gif
user posted image

"Sūkurys" wub.gif
user posted image
Atsakyti
Zivivi, gražūs darbeliai, ir pararimų bent jau šiems nereikia manyčiau biggrin.gif

Hytka, gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena aguona nuveliau. Kaip vertina vertintojai, kad sitoji prastesne uz pirmaja, nes ne tokia pilna. Bet man ji miela, tokia truputi laukine mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pulina, ačiū 4u.gif

Hytka, NUOSTABU bigsmile.gif Aguonos mano mėgstamiausios gėlės wub.gif wub.gif wub.gif

Ir kaip jums taip lygiai išeina tą veltinį suvelt.. nu niekaip man nesigauna, atrodo ir daug vilnos dedu, ir veliu iki begalybės, nu bet išskydęs jis man toks gaunasi, vos ne permatomas atrodo doh.gif Ir beja, kai nuveli veltinį, ar reik jį dar kažkaip apdorot? Na ten plaukų laku kokiu apipurkšti ar pan.? g.gif Atsiprašau, kad klausimus gal ne vietoj pažėriau... bet va pamačiau Hytkos gėlę ir negalėjau susiturėt blush2.gif
Atsakyti
Aciu, Zivivi 4u.gif Na as dar pirstai krastus apveliu...

Nu ir kol kas paskutine sege. Kuriam laikui nebetrsiu eterio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 02 25, 16:03)
Ir kaip jums taip lygiai išeina tą veltinį suvelt.. nu niekaip man nesigauna, atrodo ir daug vilnos dedu, ir veliu iki begalybės, nu bet išskydęs jis man toks gaunasi, vos ne permatomas atrodo  doh.gif  Ir beja, kai nuveli veltinį, ar reik jį dar kažkaip apdorot? Na ten plaukų laku kokiu apipurkšti ar pan.?  g.gif  Atsiprašau, kad klausimus gal ne vietoj pažėriau... bet va pamačiau Hytkos gėlę ir negalėjau susiturėt  blush2.gif

nemačius sunku patart... jei permatomas, reiškia per mažai vilnos... o dėl išskydimo - pakankamai muilo, šilto vandens ir kočiojimo turėtų reikalą pagerint mirksiukas.gif o dėl apipurškimo- galima apipurkšt laku mirksiukas.gif
...ir dar peržiūrėk veltinio temas, ten yra daug nuorodų su filmuota/fotografuota medžiaga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 15:40)
Dar viena aguona nuveliau. Kaip vertina vertintojai, kad sitoji prastesne uz pirmaja, nes ne tokia pilna. Bet man ji miela, tokia truputi laukine  mirksiukas.gif

bigsmile.gif nu tu pavarai bigsmile.gif man tai jos viena uz kita grazesnes wub.gif Nu sita laukinuke pasakiska wub.gif Dabar prie visu tavo geliu saulegrazos reikia blush2.gif wub.gif

Pradedu gundytis ne tik rutuliukus gamint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Pukitas, aciu uz pagyras ir uz gera ideja saulegraza nuvelt smile.gif Gal reiks sugalvot kada ir nuvelt... thumbup.gif
Atsakyti
Mano megstamiausios geles saulegrazos wub.gif Zivivi parase, kad aguonos megstamiausios ax.gif tai va ir brukstelejau ax.gif

Reik idejom pasidalint, o tai kartais minciu ir ideju kartais pritruksta ax.gif
Atsakyti
As tai jauciu, kad man ne ideju, o laiko truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 17:07)
Aciu, Zivivi  4u.gif Na as dar pirstai krastus apveliu...

Nu ir kol kas paskutine sege.

Nuostabi sagė bigsmile.gif Jetau, taip pavasariu dvelkia... rodos pridėtum nosį prie šio dobiliuko ir šviežios žolės kvapas užpildys plaučius... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(pulina @ 2010 02 25, 17:09)
nemačius sunku patart... jei permatomas, reiškia per mažai vilnos... o dėl išskydimo - pakankamai muilo, šilto vandens ir  kočiojimo turėtų reikalą pagerint  mirksiukas.gif  o dėl apipurškimo- galima apipurkšt laku  mirksiukas.gif 
...ir dar  peržiūrėk veltinio temas, ten yra daug nuorodų su filmuota/fotografuota medžiaga  mirksiukas.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif Bandysiu kažkaip gerinti savo vėlimo įgūdžius, o šiaip dėl paskydusio veltinio, tai man rodos puslapiu atgal yra įdėta mano velta gėlė-sagė mamai į šaliką, tai va ji tokia paskydus man išėjo g.gif

Hytka, dar pabandyk purieną nuvelti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti