Hytka - na tikrai šauniai pavyko suvelti rugiagėlę
Niu rodau dar savo veltinukes Gal vistik veltinį įvaldžiusios galėtų dar man kokių pastabėlių mestelt ar patarimų?...
"Ratu..."
"Sūkurys"
"Ratu..."
"Sūkurys"
Zivivi, gražūs darbeliai, ir pararimų bent jau šiems nereikia manyčiau
Hytka, gėlės
Hytka, gėlės
Dar viena aguona nuveliau. Kaip vertina vertintojai, kad sitoji prastesne uz pirmaja, nes ne tokia pilna. Bet man ji miela, tokia truputi laukine
Pulina, ačiū
Hytka, NUOSTABU Aguonos mano mėgstamiausios gėlės
Ir kaip jums taip lygiai išeina tą veltinį suvelt.. nu niekaip man nesigauna, atrodo ir daug vilnos dedu, ir veliu iki begalybės, nu bet išskydęs jis man toks gaunasi, vos ne permatomas atrodo Ir beja, kai nuveli veltinį, ar reik jį dar kažkaip apdorot? Na ten plaukų laku kokiu apipurkšti ar pan.? Atsiprašau, kad klausimus gal ne vietoj pažėriau... bet va pamačiau Hytkos gėlę ir negalėjau susiturėt
Hytka, NUOSTABU Aguonos mano mėgstamiausios gėlės
Ir kaip jums taip lygiai išeina tą veltinį suvelt.. nu niekaip man nesigauna, atrodo ir daug vilnos dedu, ir veliu iki begalybės, nu bet išskydęs jis man toks gaunasi, vos ne permatomas atrodo Ir beja, kai nuveli veltinį, ar reik jį dar kažkaip apdorot? Na ten plaukų laku kokiu apipurkšti ar pan.? Atsiprašau, kad klausimus gal ne vietoj pažėriau... bet va pamačiau Hytkos gėlę ir negalėjau susiturėt
Aciu, Zivivi Na as dar pirstai krastus apveliu...
Nu ir kol kas paskutine sege. Kuriam laikui nebetrsiu eterio
Nu ir kol kas paskutine sege. Kuriam laikui nebetrsiu eterio
QUOTE(Zivivi @ 2010 02 25, 16:03)
nemačius sunku patart... jei permatomas, reiškia per mažai vilnos... o dėl išskydimo - pakankamai muilo, šilto vandens ir kočiojimo turėtų reikalą pagerint o dėl apipurškimo- galima apipurkšt laku
...ir dar peržiūrėk veltinio temas, ten yra daug nuorodų su filmuota/fotografuota medžiaga
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 15:40)
Dar viena aguona nuveliau. Kaip vertina vertintojai, kad sitoji prastesne uz pirmaja, nes ne tokia pilna. Bet man ji miela, tokia truputi laukine
nu tu pavarai man tai jos viena uz kita grazesnes Nu sita laukinuke pasakiska Dabar prie visu tavo geliu saulegrazos reikia
Pradedu gundytis ne tik rutuliukus gamint
Pukitas, aciu uz pagyras ir uz gera ideja saulegraza nuvelt Gal reiks sugalvot kada ir nuvelt...
Mano megstamiausios geles saulegrazos Zivivi parase, kad aguonos megstamiausios tai va ir brukstelejau
Reik idejom pasidalint, o tai kartais minciu ir ideju kartais pritruksta
Reik idejom pasidalint, o tai kartais minciu ir ideju kartais pritruksta
As tai jauciu, kad man ne ideju, o laiko truksta
QUOTE(Hytka @ 2010 02 25, 17:07)
Nuostabi sagė Jetau, taip pavasariu dvelkia... rodos pridėtum nosį prie šio dobiliuko ir šviežios žolės kvapas užpildys plaučius...
QUOTE(pulina @ 2010 02 25, 17:09)
nemačius sunku patart... jei permatomas, reiškia per mažai vilnos... o dėl išskydimo - pakankamai muilo, šilto vandens ir kočiojimo turėtų reikalą pagerint o dėl apipurškimo- galima apipurkšt laku
...ir dar peržiūrėk veltinio temas, ten yra daug nuorodų su filmuota/fotografuota medžiaga
Dėkui už atsakymus Bandysiu kažkaip gerinti savo vėlimo įgūdžius, o šiaip dėl paskydusio veltinio, tai man rodos puslapiu atgal yra įdėta mano velta gėlė-sagė mamai į šaliką, tai va ji tokia paskydus man išėjo
Hytka, dar pabandyk purieną nuvelti