Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(nimfa_9 @ 2010 03 29, 14:24)
kagi idėjo užcementavo kai atėjo laikas mokėti vėl patyriau šoka - 500lt
klausiu už ka tiek daug turiu mokėti sako cementavimas  blink.gif 
dar tokio pažeminimo nebuvau dar patyrus kaip kokia durnele atrodo nežinočiau kiek kainuoja cementavimas ir kaištis i šakni, gailiuosi kad tuo metu nepaprašiau ju kaininko.
taigi mano išvada tokia kad VIC yra lupikautojai kol dar planas buvo iplantavimui o plane sumelė mirgėjo palei 10000lt  tai dar laikė žmogum o kai pasikeitė planai tai net žmogum nebelaikė.už du laikinus dantukus ir kaišti  gavosi 900lt tai kiek tada pas juos kainuotu nebelaikini arba tas pats implantas su protezu? blink.gif  tai va nesakau kad ten dirba blogi gydytojai ar panašiai tiesiog man susidare nekoks ispudis apie ta klinika.daugiau ten sugryžti nebenorėčiau. verysad.gif dar nepaminėjau kad tie dantukai ryškiai per balti idėti net spalvos neatitaikė,aišku nereikia norėt idealaus vaizdo bet jei aš be akiniu ižiūriu skirtuma tai  doh.gif

Geriausiai butu atejus i klinika pasiskaityti kaininka, o kas neaisku, pasiklausti gydancio gydytojo, nes tikrai galima patirti soka, kai reikia susimoketi... O, jei dar nezinai uz ka moki... Reikia tiesiog klausti kiek kainuos ir nesidroveti, ypac siais laikais mirksiukas.gif .
O, laikini vainikeliai retai kada puikiai atitinka nuosavu dantu spalva.... ax.gif
Atsakyti
turiu prasyma, gal galite patarti kur Kaune butu galima kreiptis del protezavimo, kazkaip daugumoje visi kreipdavosi prie autobusus stoties esancia poliklinika, o kaip dabar kokia situacija, busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Daugumoje privačių kabinetų irgi protezuoja dantis. Ir nebūtinai brangiau nei mokamoje poliklinikoje ar prasčiau. Reikėtų tiesiog pasidomėti.
Jei domina ligonių kasų kompensuojamas protezavimas (pensininkams), įstaigų pasirinkimas ne toks platus.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 04 03, 09:15)
turiu prasyma, gal galite patarti kur Kaune butu galima kreiptis del protezavimo, kazkaip daugumoje visi kreipdavosi prie autobusus stoties esancia poliklinika, o kaip dabar kokia situacija, busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

As ka tik susitvarkiau priekini danti neodentoj,sumokejau ~1650lt,rytoj eisiu dar susitvarkyti kita priekini,truputi nuskiles jis man tai su plomba pataisys sake.esu patenkinta rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2010 04 06, 10:06)
As ka tik susitvarkiau priekini danti neodentoj,sumokejau ~1650lt,rytoj eisiu dar susitvarkyti kita priekini,truputi nuskiles jis man tai su plomba pataisys sake.esu patenkinta rezultatu.

o pas koki gydytoja neodentoj einate, ir kaip eilutes ar dideles ten ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 04 06, 12:10)
o pas koki gydytoja  neodentoj einate, ir kaip eilutes ar dideles ten ? wink.gif

ejau pas gydytoja Dariu Kunciu,nera labai daug,na man ji sutvarke per 3 savaites.
Atsakyti
O man reiks nuimt vieną karūnėlę ir rekonstruoti, nes vienoj vietoj ji per žemai nusileidus ir sulindus į dantenas. g.gif Tik džiaugiuosi, kad dėl skausmų protinuko srityje nusprendžiau eiti privačiai- tai bent surado realią skausmo priežastį.
Atsakyti
Sveikos merginos. Šiandiens ant dviejų implantų dėjo metalo keramikos 3 dantukų tiltelį. Parėjau namo ir matau, kad truputį (per nago juodymą kaip sakant) matyti implanto geležiukas. Ar čia normalu? Manau maistas lįs į tą vietelę, turėsiu su tarpdančių šepetėliu pastoviai iš ten krapštyti. Ar įmanoma pataisyti, o gal nereikia ir taisyti, nu man tai keista. Šiap smagu jausti burnoj dantukų tvirtumą, taip apsidžiaugiau, kad po 1,5 metų vėl yra dantukai, tik va tas nelemtas implanto geležiukas aptemdė nuotaiką
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2010 04 08, 21:03)
Sveikos merginos. Šiandiens ant dviejų implantų dėjo metalo keramikos 3 dantukų tiltelį. Parėjau namo ir matau, kad truputį (per nago juodymą kaip sakant) matyti implanto geležiukas. Ar čia normalu? Manau maistas lįs į tą vietelę, turėsiu su tarpdančių šepetėliu pastoviai iš ten krapštyti. Ar įmanoma pataisyti, o gal nereikia ir taisyti, nu man tai keista. Šiap smagu jausti burnoj dantukų tvirtumą, taip apsidžiaugiau, kad po 1,5 metų vėl yra dantukai, tik va tas nelemtas implanto geležiukas aptemdė nuotaiką

Pas mane tai dantukai nusileidę iki pat dantenų. Ties viduriu buvo toks kaip ir pažemėjimas, bet po poros mėnesių ten užsipildė dantenom. O šiaip užtekdavo tik išskalauti.

Atsakyti
ant implantų protezavo viršutiniame žandikaulyje dešinėj pusėj. gal ta puse dar negaliu valgyt? matosi implanto geležiukas, ar galima padaryti kad nesimatytų, Florestina? Ar man reikia laukti, gal pati gleivinė kažkaip susitvarkys, ir nebesimatys?
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2010 04 08, 21:18)
ant implantų protezavo viršutiniame žandikaulyje dešinėj pusėj. gal ta puse dar negaliu valgyt? matosi implanto geležiukas, ar galima padaryti kad nesimatytų, Florestina? Ar man reikia laukti, gal pati gleivinė kažkaip susitvarkys, ir nebesimatys?

pas mane ne virsutiniame zandikaulyje, o apatiniame tiltelis jau 7 metai. vienoje vietoje buvo patamsejimas dantenu salia vainikelio, o kitoje vietoje tartum atskile matesi truputi metalo. su laiku tik dar labiau matytis pradejo tie trukumai, nes dantenos zemyn truputi nusileido. tas daktaras, kuris dare, sake kad negali nieko pakeisti. Tik veliau is kito daktaro suzinojau kad ta vieta kur daugiau matosi tikrai galima istaisyti. Bet dar karta moketi nesinori, be to tik pati ta matau tai ir palikau taip kaip yra.

Jau savaite sedziu su trim "varztais" burnoje ir dar sinusa pakele atviru budu. pasirodo visai tai nebaisu, ziovauti net pradejau pas daktara... tik reikia po operacijos vis sau priminti kad ligonis ir ne viska galima daryti doh.gif
Atsakyti
wajew, sunku komentuoti nematant vaizdo burnoje. Klausimas kas ten matosi. Ar implantas, ar protezo karkaso dalis. Ir negaliu pasakyti ar pasidengs, ar nepasidengs dantenomis. Bet kokiu atveju reikalinga labai gerai vakyti tiltus ant implantų.
Beje, pasitaiko, kad implantai, kurių netgi nemažai išlindę iš dantenų, jei neleidžiama ant jų kauptis apnašoms, išstovi keliolika metų.
Atsakyti