Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Nea @ 2010 03 02, 13:17)
Sveikutes:)
regis turim panasiu isgyvenimu 4u.gif  teko  ir man jau pries kelis menesius tureti kaulo bloko persodinimo operacija regis viskas praejo sklandziai neturejau jokiu salutiniu poveikiu dabar laukia implantas sio menesio gale:)
Noreciau mergaites pasitikslinti del kainos, nors viskas tikrai labai oki, esu patenkinta, bet mano implanto kaina su bloku beveik 7000 litu..
T.y. bloko perkelimo operacija + implantas + vaikikelis ir pan.
Kokios jusu islaidos siai bedai salinti? zinau kad permokejau bet kazkaip del savo sveikatos negaila..smile.gif

Norejau paklausti,ar jums cia su nuosavu kaulu priaugino?Jei taip,tai kas per procedura?Manes laukia tokia pat,buciau labai dekinga jei pasidalintumet potyriais 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos,man siandien atsitiko beda,bevalgant vytinta mesyte nuluzo priekinis dantis,is jo jau pries kiek tai metu buvo trauktas nervas.skaitineju jusu tema,bet galvoju gal atsiras kuri sutrumpintai paaiskins kaip viskas vyksta,kiek laiko trunka ir gal koki gydytoja rekomenduotu Kaune.matot parduotuvej dirbu ir man su zmonem bendrauti tenka kasdien tai norisis kuo greiciau.
Atsakyti
Sunku patarti koks gydymo būdas geriausiai tiktų jūsų atveju. Reikia matyti vaizdą burnoje, reikia matyti rentgeno nuotrauką. Geriausiai tokiu atveju patartų gydytojas odontologas konsultacijos metu.
Atsakyti
buvau vakar pas viena gydytoja,dave pora protezuotoju nr.sake saknis mano gera,geriausia butu deti bemetale keramika,tai siandien eisiu i gintaro klinika konsultacijai.o kokia mazdaug kaina,sake virs 1000 kainuos,kas dejosi,kiek jus mokejot?
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 03 06, 19:10)
Norejau paklausti,ar jums cia su nuosavu kaulu priaugino?Jei taip,tai kas per procedura?Manes laukia tokia pat,buciau labai dekinga jei pasidalintumet potyriais 4u.gif

taip, is vienos vietos kaulo dali perkele i kita.. siaip tikrai nieko baisaus, ir viskas labai puikiai uzgijo, net uzmirsau kad operacija buvo:)
zinoma teko po operacijos vaistus gerti, skalauti, ir tepti, bet ipranti ir oki:)
per operacija uzmigde tai laiko ne nepajauciau kaip praejo , o paskui skausmo nebuvo tik patinimas. Tiesa sakant buvau pasiemus savaites atostogas kad atsigauciau visiskai ir nebutu nejauku del patinimo.. bet jis praejo per 3 dienas, paskui dar siek tiek mates kad patines zandas, bet nekrito i akis:)
dabar laukiu kol suks implanta tiksliau varzta.. ax.gif
Papildyta:

Nea, sunku komentuoti apie kainą, nes nežinau kokia situacija buvo iki gydymo, kur buvo atlikta procedūra, kokios firmos implantas suktas ir koks protezas darytas. Dabar mintyse "primečiau" kainas, tai galiu pasakyti, kad ne pigiausias variantas, bet gali kainuoti tai ir brangiau, nei 7000.

suprantu:) na chirurgo darbu esu patenkinta, tikiuosi ir galutinis rezultatas bus geras:) pinigai uzdirbami, o sveikata svarbiausia thumbup.gif be kokiu atveju dekoju uz atsakyma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 14 kovo 2010 - 19:27
as truputi pasimeciau del to sinuso pakelimo...
pagal mano panoramine trijose klinikose sako kad reikia sinuso pakelimo operacijos, o vic klinikoje sako kad kaulo priauginimo nereikes, nebent minimaliai doh.gif
Gal kas susidure su tokia situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 15, 12:48)
as truputi pasimeciau del to sinuso pakelimo...
pagal mano panoramine trijose klinikose sako kad reikia sinuso pakelimo operacijos, o vic klinikoje sako kad kaulo priauginimo nereikes, nebent minimaliai  doh.gif
Gal kas susidure su tokia situacija?  4u.gif

Matyt suks trumpesnį implantą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 15 kovo 2010 - 13:02
QUOTE(Nea @ 2010 03 14, 17:31)
taip, is vienos vietos kaulo dali perkele i kita.. siaip tikrai nieko baisaus, ir viskas labai puikiai uzgijo, net uzmirsau kad operacija buvo:)
zinoma teko po operacijos vaistus gerti, skalauti, ir tepti, bet ipranti ir oki:)
per operacija uzmigde tai laiko ne nepajauciau kaip praejo , o paskui skausmo nebuvo tik patinimas. Tiesa sakant buvau pasiemus savaites atostogas kad atsigauciau visiskai ir nebutu nejauku del patinimo.. bet jis praejo per 3 dienas, paskui dar siek tiek mates kad patines zandas, bet nekrito i akis:)
dabar laukiu kol suks implanta tiksliau varzta.. ax.gif
Papildyta:

[

Labai didelis aciu,siek tiek apsiraminau,nes ruosiuos operuotis per atostogas,tai kazkaip labai nesinoretu visas atostogas sutinusiai pravaiksciot doh.gif Na bet jau apsirupinau kazkokiais prabangiais antibiotikais,skalavimo skysciu,kaip nors gelbesimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2010 03 10, 11:44)
buvau vakar pas viena gydytoja,dave pora protezuotoju nr.sake saknis mano gera,geriausia butu deti bemetale keramika,tai siandien eisiu i gintaro klinika konsultacijai.o kokia mazdaug kaina,sake virs 1000 kainuos,kas dejosi,kiek jus mokejot?

Aš baiginėju , paskutinis vizitas liko karsta.gif
Taip pat tvarkausi priekinį bemetale keramika, tai vien tai kainuos 1200 (tiksliau galvojau, kad su tiek ir prasisuksiu blush2.gif ) bet rentgenas/kanalo pergydymas/stiklo pluošto kaištis/laikinas dantis - gavosi dar virš 600 lt rolleyes.gif
Kantrybės ir pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2010 03 19, 15:01)
Aš baiginėju , paskutinis vizitas liko karsta.gif
Taip pat tvarkausi priekinį bemetale keramika, tai vien tai kainuos 1200 (tiksliau galvojau, kad su tiek ir prasisuksiu  blush2.gif  ) bet rentgenas/kanalo pergydymas/stiklo pluošto kaištis/laikinas dantis - gavosi dar virš 600 lt  rolleyes.gif
Kantrybės  ir pinigėlių 4u.gif

o kur tvarkaisi? as neodentoj tai 1300 su cirkoniu. nueme jau antspaudus praeita karta,dar du vizitai pas ji,o su kanalais tai viskas gerai pas mane,tik dar pora dantuku estetini plombavima darysiu.tai kazkur 2000 iseis..
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2010 03 25, 18:25)
o kur tvarkaisi? as neodentoj tai 1300 su cirkoniu. nueme jau antspaudus praeita karta,dar du vizitai pas ji,o su kanalais tai viskas gerai pas mane,tik dar pora dantuku estetini plombavima darysiu.tai kazkur 2000 iseis..

Panevėžyje tvarkiausi 4u.gif likau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyrui reikia arba implantuoti, arba protezuoti 2 dantukus... virsutiniame zandikauli viena priekini ir kita krumini...
Kadangi pats jis gydytoju bijo kaip velniu, tai man reikia ji kazkur uzrasyti toms "malonioms" proceduroms.

Kazkaip temoje neradau patraukianciu aki rekomendaciju, tai gal jus vistik parekomenduoti konkreciai.

Jis jau lankesi AB Dantyje, bet labai skundesi, nepatiko (kas, taip ir nesupratau).
Atsakyti