Sveiki.Aš norėčiau tokiu klausimu padiskutuoti , gal gydytoja ką galėtų parašyt.Ar dažnai būna taip, kad padarytą ir pricementuotą tiltą reikia nuimti?Kad jis netiktų?Turiu tiltą, kurį nešiojau daugiau kaip pusę metų, ir visą laiką jaučiau diskomfortą.Jis man buvo nepatogus, veržiantis ir t.t.Kelis kartus buvau pas gyd , jis pažiūrėjęs sakydavo, kad viskas gerai.Paskutinį kartą, kai nuėjau, man tą tiltą nuėmė.Ir vistiek, pasakė, kad viskas čia buvo gerai, nebuvo jokios priežasties tokiems mano pojūčiams.Ištiesų, pasijaučiau bjauriai.Atrodo, kad aš čia šiaip sugalvojau kad negerai, nors viskas gerai .Dar tiek prikankino nuimant.Ir sako, aš pirmą kartą nuiminėju tiltą, kuris netinka.Tai norėjau paklausti, ar tikrai taip yra? Ar tikrai dabar visi tiltai padaromi idealiai ?Ir jei jauti diskomfortą, vadinasi kaltos dantenos, dantų forma ar pan. to pakeisti neįmanoma ,ir lemta visą gyvenimą su tokiais dantukais praleisti? Žodžiu, aš dabar jaučiuosi kalta, kad man netiko dantys, kuriuos gydytojas buvo labai gerai padaręs.Būtų labai malonu išgirsti Jūsų nuomonę
galu gale apie 1m. visur duodama garantija. o jei kyla abejoniu-reikia prasyti kad uzdetu ant laikino cemento, prisipratimui
ir reik ieskoti patikimu kliniku, gydytoju. Sarlatanu visur pasitaiko