Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Karklas @ 2010 05 26, 15:31)
Sakė taip stipriau.Manau tiesiog pati paklausk gydytojos , kaip bus. Jei šaknys visos tvirtos, manau galima daryt  visus atskirus.Linkiu gražių dantukų  4u.gif

Nu taip, manau kai sujungti, tai stipriau.
Nu aišku, kai pasimatysim, tai paklausiu, bet dabar visą savaitę laukt... Nes šiandien visą dieną dantis burnoj jaučiu ir taio norisi išmest juos lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 05 26, 15:03)
11 blush2.gif

Oho console.gif Atskirai kiekvieną protezuot būtų labai jau didelė prabanga (ir dar klausimas, ar tikslinga) cool.gif

QUOTE(vija @ 2010 05 26, 15:03)
čia gal dar dėl to, kad tie laikini tokie stori, gal su nuolatiniais kitaip bus...

Na, taip - laikini vis tiek yr ne tokios kokybės kaip nuolatiniai. Tačiau...ir prie nuolatinių reiks laiko, kol įprasit ax.gif
Ech......tokia jau ta bedančių dalia... sad.gif
Atsakyti

[quote=Borzika,2010 05 26, 16:33]
Oho console.gif Atskirai kiekvieną protezuot būtų labai jau didelė prabanga (ir dar klausimas, ar tikslinga) cool.gif

Kodėl taip sakot? Juk kaina nesiskiria nuo to , ar kartu, ar atskirai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 26 gegužės 2010 - 16:56
QUOTE(Karklas @ 2010 05 26, 17:56)
Juk kaina nesiskiria nuo to , ar kartu,  ar atskirai?

Na, bet prieš kelerius metus protezuotojas man kitaip aiškino.
Atsakyti
As tai kiek esu issiaiskinusi,tai protezuojant su bemetale keramika daromi kiekvienas atskirai dantukas,o su metalo keramika galima tiltukus daryt,nes jie turi metalini karkasa, kuris jungia visa tilta smile.gif Man ne priekinius kai protezavo,dejo laikinus dantis tiek virsuje,tik apacioje,tai irgi keista is pradziu buvo,bet per kokia savaite pripratau,paskui juokais net sakiau gydytojui,kad paliktu tuos plastmasinius,bus ir taip gerai hihihi.gif Bet uztat kai po laikinuju uzdejo pastovius,tai nebejauciau jokio diskomforto, atrode,kad savi dantukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 05 26, 18:55)
juokais net sakiau gydytojui,kad paliktu tuos plastmasinius,bus ir taip gerai hihihi.gif Bet uztat kai po laikinuju uzdejo pastovius,tai nebejauciau jokio diskomforto, atrode,kad savi dantukai thumbup.gif

na kiek paskaitinėjau, daug kas sako, kad tie laikini visai liuks, nu bet aš kol kas to pasakyt negalėčiau, oi kaip norisi man juos išlupt laugh.gif Kol kas per vieną parą nesusigyvenau dar su jais. Šiaip džiugu, kad forma tinka ir patinka, bet iš arti matosi, kad plastmasė, ypač kai tarpų tarp dantų nėra.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 05 26, 21:13)
na kiek paskaitinėjau, daug kas sako, kad tie laikini visai liuks, nu bet aš kol kas to pasakyt negalėčiau, oi kaip norisi man juos išlupt laugh.gif Kol kas per vieną parą nesusigyvenau dar su jais. Šiaip džiugu, kad forma tinka ir patinka, bet iš arti matosi, kad plastmasė, ypač kai tarpų tarp dantų nėra.

nu kai daug, tai jauciu ne kas. man kai vienas buvo, nors ir prieky, bet visai netrukde. nu bet kantrybes wink.gif
Atsakyti
ir as jau turiu viena implanta blush2.gif sakyciau, nebuvo labai maloni procedura... ypac kai ten "stukseno". O ir siek tiek skauda dar. Gal taip ir turi buti, praejo vos pora dienu kai lankiausi VIC.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 05 26, 09:52)
Kas turit patirties su keletos priekinių dantų protezavimu? Man nušlifavo ir uždėjo laikinus, bet kaip tiltelį, visą eilę iš karto. Sakykit, o nuolatiniai irgi bus toks tiltas, ar kiekvieną dantį atskirai kljuos? Nes dabar ta eilė dantų toooks diskomfortas, jaučiasi, kad visaidantys suklijuoti eile, o ne kaip normaliai būna kiekvienas atskirai...

idomu, o jeigu po tilteliu bus kokios nors problemos su dantukais, ar tada tilteli nuima, sutaiso dantuka ir tenka daryti nauja tilteli is 11 dantu,o gal galima sena tilteli uzdeti?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 05 26, 21:13)

Mano mamai padarė visą viršutinį žandikaulį iš plastmasės ir labai gerai atrodo thumbup.gif . Pas ją viršui buvo tik keli dantys.
Atsakyti
Ar kam teko iškęsti sinuso dugno pakėlimo operaciją? Ojeja, kokia mėlynė po akim ir žandas sutinęs. Atsikėliau rytą po operacijos, tai net apšalau iš siaubo -kraujosrūva...
Atsakyti
Patinimas, jei buvo kelta atviru būdu, būna visiems, tik vieniems labai nežymus, o kitiems - išreikštas. Na o kraujosruva išsivaikščios. Visko pasitaiko.
Atsakyti