QUOTE(Florestina @ 2010 04 25, 15:31)
O kur čia toks "sadistas" dirba?
Siauliuose
Nors jis pats is pradziu pasake,kad jei skaudes iskart sakyk,nekentek,o kai jau pradejau galop sokinet nuo kedes - nieko nebedare
Na, gal tiesiog mate,kad toj vietoj nepades tas nuskausminimas
Bet dabar jau viskas tvarkoje,sugijo graziai,gijimo galvutes man iskart uzdejo,tai galvoju gal paskui nebereiks nieko ten pjaut,tiesiog gales protezuot iskart?
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 26, 20:02)
Kartais skausmas parodo arti tos vietos esančius "pavojingus" anatominius darinius, tokius kaip šalia implantacijos vietos praeinantys nervai ir pan. ir taip suteikti informacijos, kad nereikia persistengti su gręžimu ir pan.
Geriausiai, aišku, daryt kompiuterinę tomografiją prieš ir po implantacijos, kad būtų ivertintos 'pavojingos' anatominės struktūros, tačiau tai labai padidina procedūros, kuri ir šiaip jau nepigi, kainą, be to tokius diagnostikos aparatus turi vos kelios klinikos Lietuvoje. Sudėtingais atvejais, aišku, be to neįmanoma išsiversti..
Mano atveju tikriausiai taip ir buvo. Pasidariau 3D nuotrauka,gydytojas pamate,kad vienoj vietoj tikrai negales nieko daryti,nes butent ten eina nervas kazkur visai pavirsiuj,tai paliko vieno danties tarpeli ir implantavo tik uz jo 2 impantus.Gali buti,kad dar ir del plono kaulo,nes jo pas mane yra tik minimaliai,jautesi tas didziulis skausmas.