Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Rudnosiene @ 2010 04 28, 09:09)
Kvailas klausimas biggrin.gif Einant per visokius saugos potsus (oro uoste ir t.t.), nepypsi dantys? biggrin.gif

Tikrai ne. Ten reaguoja tik į geležį, kiti metalai necypia. Sakau jums kaip Vilniaus oro uosto darbuotoja. Negana to su trim implantais prieš pusmetį skridau į Aziją ir niekur nesudirbo jokie signalai.
Atsakyti
Tai tada liuks didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 04 25, 15:31)
O kur čia toks "sadistas" dirba?

Siauliuose smile.gif Nors jis pats is pradziu pasake,kad jei skaudes iskart sakyk,nekentek,o kai jau pradejau galop sokinet nuo kedes - nieko nebedare g.gif Na, gal tiesiog mate,kad toj vietoj nepades tas nuskausminimas g.gif Bet dabar jau viskas tvarkoje,sugijo graziai,gijimo galvutes man iskart uzdejo,tai galvoju gal paskui nebereiks nieko ten pjaut,tiesiog gales protezuot iskart?
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 26, 20:02)
Kartais skausmas parodo arti tos vietos esančius "pavojingus" anatominius darinius, tokius kaip šalia implantacijos vietos praeinantys nervai ir pan. ir taip suteikti informacijos, kad nereikia persistengti su gręžimu ir pan.
Geriausiai, aišku, daryt kompiuterinę tomografiją prieš ir po implantacijos, kad būtų ivertintos 'pavojingos' anatominės struktūros, tačiau tai labai padidina procedūros, kuri ir šiaip jau nepigi, kainą, be to tokius diagnostikos aparatus turi vos kelios klinikos Lietuvoje. Sudėtingais atvejais, aišku, be to neįmanoma išsiversti..

Mano atveju tikriausiai taip ir buvo. Pasidariau 3D nuotrauka,gydytojas pamate,kad vienoj vietoj tikrai negales nieko daryti,nes butent ten eina nervas kazkur visai pavirsiuj,tai paliko vieno danties tarpeli ir implantavo tik uz jo 2 impantus.Gali buti,kad dar ir del plono kaulo,nes jo pas mane yra tik minimaliai,jautesi tas didziulis skausmas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ir aš bedantė jungiuosi prie jūsų biggrin.gif Rytoj VIC einu implantacijai. Nu suks 3 varžtukus. 2 apačioj ir vieną viršuj. Tai tam viršuj reikia sinuso pakėlimą dar padaryti. Skaitau skaitau kaip ten jums tos operacijos praėjo ir noriu paklaust, ar skauda iškarto po to? Labai aptirpę viskas būna? Nežinau ar į darbą galėsiu atvažiuoti, ar reikia atsiprašyt iškarto g.gif Džiaugiuosi, kad prieš savaitgalį gavosi ta operacija, bet va ryt kaip daryt unsure.gif O vairuot iškarto galėsiu?
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2010 05 20, 12:59)
Nežinau ar į darbą galėsiu atvažiuoti, ar reikia atsiprašyt iškarto g.gif 

Aš važiavau iškart į darbą (be to, kad žandas ištinęs buvo, daugiau jokio kitokio pašalinio poveikio man nebuvo) smile.gif Tačiau šiaip patartina tą dieną geriau išeiginę pasiimt (maža ką) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2010 05 20, 11:59)
O vairuot iškarto galėsiu?

aš asmeniškai nerekomenduočiau, man svaigo galva, norėjosi pagulėti, nors MB kaip niekur nieko ir vairavo, ir dirbo po operacijos. Bet jeigu tau suks iš karto 3, tai tikrai siūlau net negalvoti apie ėjimą į darbą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2010 05 20, 12:59)
Sveikos smile.gif  Ir aš bedantė jungiuosi prie jūsų biggrin.gif  Rytoj VIC einu implantacijai. Nu suks 3 varžtukus. 2 apačioj ir vieną viršuj. Tai tam viršuj reikia sinuso pakėlimą dar padaryti. Skaitau skaitau kaip ten jums tos operacijos praėjo ir noriu paklaust, ar skauda iškarto po to? Labai aptirpę viskas būna? Nežinau ar į darbą galėsiu atvažiuoti, ar reikia atsiprašyt iškarto g.gif  Džiaugiuosi, kad prieš savaitgalį gavosi ta operacija, bet va ryt kaip daryt unsure.gif  O vairuot iškarto galėsiu?

Aš po visų operacijų dirbau, man nei skaudėjo, nei tino. O po dviejų savaičių po sinuso dugno pakėlimo operacijos skridau atostogauti į Italija. Aš kaip ne kasdien dirbu- tai man nebuvo jokio skirtumo.

Šiaip kažkur skaičiau, kad po bet kokių odontologinių procedūrų, kur naudojami anestetikai geriau nevairuoti kokią valandą laiko, nes nežinia, kaip jie paveiks. Man po pirmo implanto įsukimo akyse vaizdas dvejinosi, jaučiausi kaip girta, bet tada buvo vasara ir buvo karšta lauke. Tai gal ir to karščio įtaka buvo neigiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 gegužės 2010 - 13:13
QUOTE(Florestina @ 2010 05 20, 13:09)
Šiaip kažkur skaičiau, kad po bet kokių odontologinių procedūrų, kur naudojami anestetikai geriau nevairuoti kokią valandą laiko, nes nežinia, kaip jie paveiks.

užtat aš labai gerai žinau lotuliukas.gif neperseniausiai teko taisyti automobilį, nes "į subinę" įvairavo moteriškė, važiavusi namo po danties rovimo cool.gif gaila buvo žmogaus, bet tuo pačiu ir pikta, negi sunku taksą išsikviesti, jeigu prastai jautiesi (o reakcija pas ją 100% buvo sulėtinta)
Atsakyti
hm...išsigandau po jūsų komentarų unsure.gif šiaip į darbą prižadėjau ateiti, bet po pietų. Tai tikiuosi labai ilgai neužsitęs operacija. Šiaip sakė visai paprasta bus, nei neskaudės tipo po to. Bet kas čia žino...Man 9.15 pradės, tai tikiuosi iki kokių 11 pabaigs. tada paslampinėsiu valadą kokią ar porą ir bandysiu nuvaryt trumpam į darbą... g.gif
Atsakyti
pikute84, geriau ne slampinėt, o ramiai kur pasėdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Antradieni eisiu VIC - gausiu samata su darbu grafiku smile.gif Reiks nestis amoniako, kad neapalpciau pamacius lotuliukas.gif Kaip uzsimine anakart, tai du jau galima implantuoti, kartu su sinusu pakelimu ir kaulo uzpildymu misiniu - jauciu apalpti uzteks vien sitos dalies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 05 21, 08:23)
Antradieni eisiu VIC - gausiu samata su darbu grafiku smile.gif Reiks nestis amoniako, kad neapalpciau pamacius lotuliukas.gif Kaip uzsimine anakart, tai du jau galima implantuoti, kartu su sinusu pakelimu ir kaulo uzpildymu misiniu - jauciu apalpti uzteks vien sitos dalies lotuliukas.gif

Aš jau po operacijos smile.gif Apatinis žabdikaulis nutirpęs, susičiaupt negaliu biggrin.gif Tai sedžiu išsižiojus biggrin.gif Šiaip man nei galva sukosi po to nei dar kas. Gal kaip kam čia. Nemaloniausia procedūra tai vaistų suleidimas pradžioj. O daugiau tai nieko nejaučiau thumbup.gif Man tris implantus įdėjo, ir vienam reikėjo sinuso pakėlimo. Tai sąskaita "graži" doh.gif biggrin.gif Bet žinojau kad tiek bus ax.gif
Atsakyti