Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Florestina @ 2010 04 17, 20:43)
Tai kad neatpigę. Kažkaip žiūrėjau- tai gydymas atpigo, o vat implantacija ne.

o kiek mazdaug tai kainuoja plius minus? su viskuo..
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 04 16, 11:16)
Tai kad primečiau, kad dantukas negyvas- tai kokie ten skausmai. O antra pinigus kainuoja. ax.gif
Papildyta:
Teisinga, gana man tos chemijos, nes dabar gydausi nuo kojų nagų grybelio- tai jau vien vaistai kepenis kaip ėda. rolleyes.gif

Suprantu. Ilgas, sunkiai pasiduodantis ir brangus gydymas.
Sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 17, 20:51)
o kiek mazdaug tai kainuoja plius minus? su viskuo..

as implantavaus 3 dantis (3 x 1800) + sinuso pakelimo operacija atviru budu 2500lt, is viso 7900lt. kadangi tris dantis iskarto, tai pritaike nuolaida 400lt (nemokama tomografija ir 2 panoramines po implantacijos). dar reikes gijimo galvutes sukti 3x 150 lt, po to vainikelius deti (3500-4600 lt).

Kaina priklauso nuo to:
ar reikes kaula priauginti ir kokiu budu (vienam dantukui 1000-3500 lt)?
vainikeliai is cirkonio ar metalo keramikos?
kai kuriose klinikose gijimo galvutes, tomografine ir panoramine nuotrauka iskaiciuota i implanto kaina, todel nurodoma galutine implanto kaina.

Yra daktaru kurie gali sutaupyti: isukti trumpa implanta kad nereiketu kaulo priauginti, bet nezinia kiek toks implantas laikysis
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 04 19, 10:43)
as implantavaus 3 dantis (3 x 1800) + sinuso pakelimo operacija atviru budu 2500lt, is viso 7900lt. kadangi tris dantis iskarto, tai pritaike nuolaida 400lt (nemokama tomografija ir 2 panoramines po implantacijos). dar reikes gijimo galvutes sukti 3x 150 lt, po to vainikelius deti (3500-4600 lt).

Kaina priklauso nuo to:
ar reikes kaula priauginti ir kokiu budu (vienam dantukui 1000-3500 lt)?
vainikeliai is cirkonio ar metalo keramikos?
kai kuriose klinikose gijimo galvutes, tomografine ir panoramine nuotrauka iskaiciuota i implanto kaina, todel nurodoma galutine implanto kaina.

Yra daktaru kurie gali sutaupyti: isukti trumpa implanta kad nereiketu kaulo priauginti, bet nezinia kiek toks implantas laikysis

aciu.. man tik vienas dantukas. bet kaip ziuriu su kokiais 5 tukst neprasisuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 19, 12:25)
aciu.. man tik vienas dantukas. bet kaip ziuriu su kokiais 5 tukst neprasisuksiu smile.gif

penktadieni einu implantuotis pirmo iš dviejų, o gal net trijų (šitą dar bandys vilkti) dantų, be jokių sinuso kėlimų kainuos apie 3500 litų.
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 04 19, 14:05)
penktadieni einu implantuotis pirmo iš dviejų, o gal net trijų (šitą dar bandys vilkti) dantų,  be jokių sinuso kėlimų kainuos apie 3500 litų.

o cia ir su vainikeliu, ir tuo varztu?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 04 19, 09:43)

Kurioje klinikoj implantavaisi? blush2.gif

As nuejau konsutacijai i VIC, kita men. pateiks issamia samata su terminais - sakiau nesiuos amoniako, nes 4 dantys reikalingi su visais papildomais malonumais (kaulai, sinusai ir t.t.) doh.gif Sakiau paskui reiks turbut daryt mini konkursa pagal reikiamus atlikti darbus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 04 19, 15:19)
Kurioje klinikoj implantavaisi? blush2.gif

As nuejau konsutacijai i VIC, kita men. pateiks issamia samata su terminais - sakiau nesiuos amoniako, nes 4 dantys reikalingi su visais papildomais malonumais (kaulai, sinusai ir t.t.) doh.gif Sakiau paskui reiks turbut daryt mini konkursa pagal reikiamus atlikti darbus cool.gif

del klinikos parasiau i AZ

Atsakyti
Laba. Radau jusu temuke,kuri man lb aktuali,tik kai skaitau,ne velnio nesuprantu,apie tuos visus ododntologu issireiskimus. blush2.gif As pabandysiu jums nupasakoti,kokia man situacija,gal galesit apsviesti,ko man reikia... Zodziu vaikysteje mazumele nuskildiziau dantuka,apgedo ne jis vienas ,bet ir esanty salia dar 2. Ejom taisyti,tais laikais sudejo brangias plombas ir t.t. atrode fantastiskai,tik gyd neperspejo,kad tai laikina,juk buvau vaikas (3kl) po keleto metu,jos iskrito verysad.gif Tada vel lauke plombavimas. Kita gyd sudejo paprastas blombas,nes paaiskino,kad ir sios isskirs,nes zandikaulis formuojasi. Zodziu datempiau su jom iki 15m pamaciau kad jos smarkiai apgedo... Viena diena eme ta plomba ir nuluzo. Skubiai kreipiausi pas sotmatologa,kuris buvo arciausiai,kad ka nors padarytu,juk dantys PRIEKINIAI!!!! Ji man ji visa nuslifavo uzdejo plomba,pasake kad reikia apmauti ar kaip ten vadinasi,deja,pinigeliu tada tikrai neturejome,tad taip ir liko be tu karuneliu kazkokiu... Siandien pamaciau kad tai plombai atina galas,ir jei si nukris,ten dantie kaip ir beveik nebera,na jis su lyg dantena yra nuslifuotas verysad.gif Noreciau ji susitvarkyti,bet nelb suprantu,ar tai sakitosi vieno danties protezavimas? ka man darytu? ar detu implanta? o kaip kiti dantukai,jie irgi paplombuoti,tiesa tik truputuka,gal juos uztektu tik aptavrkyti ir apmauti... o del priekinio dantuko,kokia medziaga geriausiai tinka? ir kiek trunka dantuko tvakrymas ir kaina? nes kai paziurejau,tai nesuprasdama proceduru,kad ka reiskia,nelb galiu suzn preliminaria kaina... Ar naturaliai atrodo tas dirbtinis dantukas ir kaip marina? nes as paniskai bijau dantu gydymo... man net silpna darosi... gal jie visiskai zmogu uzmarina,kai istatineja ji? zodziu prirasiau daug,labai dekui,jei kuri galesit padeti neismanelei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2010 04 19, 17:57)
Laba.

nesu zinove, tik is patirties kiek galiu.. jei priekinio dantuko savo, o ne plombos, yra like tik prie dantenu, o pati saknis gera, tai des kaisti (ar kaip jis vadinasi?) ir ant jo des vainikeli. kadangi priekinis dantukas, tai geriausiai atrodo cirkonis. is toks tikrai naturaliai atrodo. man toks dantukas kainavo apie 2000 su viskuo. implanta deda, kai jau ten visai tustuma arba saknis isgedus.. ja istraukia, sugyja, tada isuka varztuka ir ant jo danti. manau, kad tau tokio nereiks.o kiti ziurint kiek pagede.. jiems gal uztektu estetinio plombavimo ir gydymo, jeigu kokio reikia. estetinis kazkur 300-400 lt uz viena dantuka. cia as vilniuj ir is savo patirties. jei des ta su kaisciu, tai gan ilgai viskas trunka.bet nebijok, uzdeda laikina. o bijot tai nereikia smile.gif as buvau bailiuke, dabar vos ne kaip namie pas dantiste jaciuosi smile.gif suleidzia nuskausminamuju, tau tik issiziojus reik but smile.gif nera dabar taip baisu, kaip musu vaikystej budavo..

jei ka pamelavau nezinodama, pataisykit smile.gif
Atsakyti
Brumbrumai,oj labai aciu uz zeminska paaiskinima smile.gif na,teks pabandyti nueiti i odontologijos klinika... gal nebus taip baisiai,kaip atrodo,sedint prie kompo... aisku,kaina vis vien nemaza... bet juk dantys!
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 04 19, 15:41)
del klinikos parasiau i AZ

ir as ketinu tapti VIC klinikos kliente. Ar si klinika nepatikima? Kol kas dariaus tik nuotraukas ir dar viena danti pasalino....
Atsakyti