Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

Stiprybes visoms 4u.gif Visoms turi butinai pasisekti 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos esancios ir busimos mamytes...esu naujoke,taciau jau senai skaitineju temeles planuojancioms pastoti,ir tikrai daug geros informacijos radau siame klube,todel nusprendziau prisijungti,ir papasakoti savo isgyvenimus planuojant antra leliuka...o mano istorija tokia:turime sunu kuriam 6 metukai na jau vyrukas nemazas tai su vyru nusprendeme kad reikia dar vieno mazylio musu seimynelei...o planai musu prasidejo nuo 2010 liepos menesio gandro laukeme ilgokai iki vasario menesio,kol pagaliau jis pas mus atskrido,taciau dziaugsmas truko neilgai vasario 17 ivyko persileidimas praejus 2 savaitem po teigemo NT ir gydytojo patvirtinimo kad viskas gerai...padare man gimdos valyma ir ginekologas leido vel pastoti praejus vienam ciklui...tai mes ir nedelseme,kaip sakoma ememe darbuotis geriau vitamina E ir foline rugsti,kad tik viskas pavyktu,na ir ka balandzio menesi nesulaukiau mm,testas teigiamas,dziaugsmas begalinis,taciau praejus savaitei po dziugios naujienos prasidejo tepliojimas ir skausmas desineme sone,nulekiau pas savo ginekologe ji gimdoje nieko nemate liepe ateiti po savaites,savaite ejo labai ilgai tepliojimas tesesi,pas gydytoja terminas buvo antradieni balanzio 26,ir kaip tik ta ryta atsikeliau jau nebetepliojo o kraujavo,pamaniau ir vel tas pats...persileidimas...nulekiau pas savo gydytoja ji vel nieko nemato tik stipru kraujavima gimdoje,siuntimas i ligonine ten apziuri taip pat nieko...padaro kraujo tyrima nestumas virs 6 sav.paguldo mane zodziu pragulejau 3 dienas kol issiaiskino kad negimdinis taciau kraujavau tas dienas kaip persileidimo metu labai gausiai ir su kresuliais...balandzio 29 operacija.pasalino musu zirniuka is desinio kiausintakio taciau kiausintakio pasalinti neprireike...tokia mano istorija,begalinis skausmas sirdyje... dabar dar tebekraujuoju nors kaip man paaiskino daktarai kad ir gimdos valyma tuo paciu padare...nebezinau kaip bus toliau,nusprendeme su vyru puse metu pasisaugoti nes labai bijau kad vel neyvyktu tas pats...visoms planuojancioms mamytems linkiu kuo greiciau sulaukti gandru ir as tikiuosi kad jie pas mus atskris,duos dievulis tikrai dar viena sansa manau...aciu kad isklausete..stipriai issipleciau,nepykit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bertusaite @ 2011 05 03, 00:24)
sveikutes visos esancios ir busimos mamytes......aciu kad isklausete..stipriai issipleciau,nepykit... verysad.gif

Tu tik nejuokauk -mes visi cia ir esam tam kad pasidalintume patirtimi. Uzjauciu ka teko isgyventi... 4u.gif 4u.gif Laikykis kaikykis 4u.gif As su baime pragyvenau beveik metus - dabar vel bandom palnuoti...kam lemta buti tas ir ivyks, bet tikiu grazia pabaiga ax.gif
Atsakyti
bertusaite mano patarimas būtų susikoncentruoti ties pirmu vaiku ir net neprisileisti blogų "nevaisingumo" minčių, tik neprisileisk niurių nuotaikų ir negatyvumo. Galvok, kad jei pasisekė vieną kartą - būtinai pasiseks ir kitą, gal ne š karto, bet pasiseks! Laikykis, puikiai suprantu ką tu i6gyvenai, mano istoriją ne geresnė.. mes su tavimi!
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma,ir siltus zodzius...tikiu kad viskas bus gerai,stengiuosi nepulti i depresija nes mano sunui manes reikia,jis vaikas nebesupranta kas darosi su jo mama,fiziskai jau atsigavineju,penktadieni eisiu pas savo gydytoja kad issimtu siulus,ziuresiu ka ji patars,bet cia vokietijoje daktarai nelinke patarti kad reikia pertrauka daryti,jie visi kartoja ta pati,kad laukti nereikia po menesio vel bandyti...na bet manau reikia atsigauti visu pirma psichologiskai ir vel bandyti...tikiu kad pavyks,nors kolkas baime didesne uz norus...aciu dar karteli jums... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bertusaite @ 2011 05 03, 10:57)
nes mano sunui manes reikia

tikra saunuole! nesakei, kad gyveni Vokietijoje, nezinau kaip ten su medicina, bet manau ne blogiau nei Lietuvoje, klausyk medikus ir savo sirdi, kai busi pasiruosusi- startuok!
Atsakyti
Merginos, kada mazdaug turetu pasirodyt mm po negimdinio?
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 05 03, 11:43)
Merginos, kada mazdaug turetu pasirodyt mm po negimdinio?

ziurint kokia operacija buvo daryta. ka sake gyd.?

kraujavimas dazniausiai prasideda is karto po operacijos ir tai skaitosi naujo ciklo pradzia, bet po operacijos gali ir nekraujuoti, jeigu isvale ir gimda, tik patepti.. visiems skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paperdoll: 03 gegužės 2011 - 11:23
Vokietijos daktarais negaliu skustis,tikrai malonus ir nuosirdus,cia netaip kaip teko skaityti jog anglijoje nestuma skaito tik nuo 12 sav.man net isdave mamos pasa kai buvau pastojusi ir apsilankiau kai buvo 5 sav.pries tai kai ivyko persileidimas...na o del mm tikrai skirtingai turbut,nes man asmeniskai ir gimdos valyma dare kartu su negimdinio pasalinimu,po operacijos ketvirta diena bet vis dar tepa,bet cia manau normalu,na o kada naujas ciklas bus net neisivaizduoju kol neapsilankysiu ir nepaklausiu savo daktares...siandien kazkaip keistai pykina toks jausmas kad dar vis nescia esu, bet tai turbut irgi normalu,kadangi iseinat is ligonines kraujo tyrimas dar rode 280 hormonu...nezinau ar gerai issireiskiau bet turbut supratote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bertusaite @ 2011 05 03, 16:58)
Vokietijos daktarais negaliu skustis,tikrai malonus ir nuosirdus,cia netaip kaip teko skaityti jog anglijoje nestuma skaito tik nuo 12 sav.man net isdave mamos pasa kai buvau pastojusi ir apsilankiau kai buvo 5 sav.pries tai kai ivyko persileidimas...na o del mm tikrai skirtingai turbut,nes man asmeniskai ir gimdos valyma dare kartu su negimdinio pasalinimu,po operacijos ketvirta diena bet vis dar tepa,bet cia manau normalu,na o kada naujas ciklas bus net neisivaizduoju kol neapsilankysiu ir nepaklausiu savo daktares...siandien kazkaip keistai pykina toks jausmas kad dar vis nescia esu, bet tai turbut irgi normalu,kadangi iseinat is ligonines kraujo tyrimas dar rode 280 hormonu...nezinau ar gerai issireiskiau bet turbut supratote blush2.gif

na jo, 280 hcg turi omeny greiciausiai.. nesijaudink, sekmes tau, parasyk kap jausies! gali pasidaryti veliau hcg, kad isitikinti, kad jis nukrito.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 12:14)
ziurint kokia operacija buvo daryta. ka sake gyd.?

kraujavimas dazniausiai prasideda is karto po operacijos ir tai skaitosi naujo ciklo pradzia, bet po operacijos gali ir nekraujuoti, jeigu isvale ir gimda, tik patepti.. visiems skirtingai.

mane gydanti gydytoja, buvo ne gydytoja, o tikra mesininke. Po operacijos net neatejo ta diena ir nieko nesake. Po operacijos klausinejau visu aplinkiniu gydytoju, prasiau paziureti i ligos istorija, kad bent pasakytu ar issaugotas kiausintakis su kiauside. Ir kiauside ir kiausintakis liko sveiki. Sekancia diena gydytoja sugebejo pasakyti, tik, kad nestumas buvo gimdos kampe, ties kiausintakiu, pacioj siauriausioj vietoj. Jis buvo pasalintas. Taskas. Daugiau nieko nesugebejo isstenet. Isleidziant is ligonines daktare manes neapziurejo, jokie HCG tyrimai daryti nebuvo. Dave israsa, o ten trys sakiniai - diagnozuotas negimdinis nestumas 6-7 sav., pasalintas be komplikaciju. Apie kita kiausintaki jokios info, ka dar dare, ka mate - 0 info. Laporoskopija daryta praejusi treciadieni. Rytoj eisiu siulu issiimt. Siandien pasidariau testa - teigiamas. Vadinasi HCG visiskai nenukrito...Po operacijos tik labai labai silpnai tepliojo pora dienu..

Del HCG tai darytas nebuvo po operacijos, nezinau ar jis daromas. Pries operacija HCG buvo virs 3000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiera: 03 gegužės 2011 - 19:24
nieko sau.. kas cia tokia mesininke, manau reikia paskelbti tokios gyd pavarde, siaubas, uzjauciu, nors ir maniskiai nebuvo silkiniai..

manau po operacijos is karto turi teplioti ar buti stipresnis kraujavimas, dazniausiai tai laikoma naujo ciklo pradzia. Kiek dienu praejo po peracijos? Hcg reiketu pakartoti po kokiu 10 d. jis turi buti arciau 0. o pirmas dienas testas gali buti dar teigiamas, bet as pasidaryciau hcg jeigu nerimauji.
Atsakyti