QUOTE(agnieska2007 @ 2011 01 27, 21:09)
Sveikos merginos patyrusios negimdini. Man ji irgi teko patirti lygiai pries 6 men. Ta jausma nusivylimo ir nezmoniskos nevilties, deja ir as isgyvenau labai skaudziai. Taip skaudziai, kad ir dabar dar negaliu pasakyti, kad jaau esu psichologiskai pasiruosus dar karta pastoti. Nes stabdo didele baime, kad tai gali vel pasikartot...
Nors konsultacijoje po laparoskopijos pas ginekologes (isgirdau 2 nuomones) buvau ispeta kad saugociausi nuo pastojimo 3-6 men, tiek paprastai trunka sugyti kiausidei. Laimei as jos nepraradau, todel nors ir sansai didesni pastoti, taciau ji ateityje (man buvo pasakyta) gali nebefunkciotuoti taip, kaip sveikoji.
Mano nepastojimo "stazas" nei daaug nei mazai bus 5 metai...
Taigi, si vakar prisiminiau apie si foruma, nors atsitikus mano nelaimei tuo metu si tema buvo lyg apmirus, todel net nustebau siandien isvydus, kad kazkuri is jusu atgaivino ja ne perseniausiai. Ejaau tuo metu visur ir ieskojau priezasciu kodel taip nutiko, nes mano ginekologe taip ir nesugebejo paaiskint kodel taip atsitinka moterims. Todel informacijos ieskojau visur ir supratau, kad priezastis gali buti ne viena...
Linkiu jums visom nepaluzti taip pat. O kas liecia vaikelio, mano nuomone neskubekit, nes antra karta bus dar skaudziau
Nors konsultacijoje po laparoskopijos pas ginekologes (isgirdau 2 nuomones) buvau ispeta kad saugociausi nuo pastojimo 3-6 men, tiek paprastai trunka sugyti kiausidei. Laimei as jos nepraradau, todel nors ir sansai didesni pastoti, taciau ji ateityje (man buvo pasakyta) gali nebefunkciotuoti taip, kaip sveikoji.
Mano nepastojimo "stazas" nei daaug nei mazai bus 5 metai...
Taigi, si vakar prisiminiau apie si foruma, nors atsitikus mano nelaimei tuo metu si tema buvo lyg apmirus, todel net nustebau siandien isvydus, kad kazkuri is jusu atgaivino ja ne perseniausiai. Ejaau tuo metu visur ir ieskojau priezasciu kodel taip nutiko, nes mano ginekologe taip ir nesugebejo paaiskint kodel taip atsitinka moterims. Todel informacijos ieskojau visur ir supratau, kad priezastis gali buti ne viena...
Linkiu jums visom nepaluzti taip pat. O kas liecia vaikelio, mano nuomone neskubekit, nes antra karta bus dar skaudziau
pala tu kalbi apie kiauside arba kiausintaki? nes, realiai, negimdinis dazniausiai buna kiausintakyje, bet antra pagal daznuma- kiauside. tai tau buvo kiausidej jis, kad sake, tiek ir tiek laiko reikia, kad sugytu kiauside?
tu irgi nesijaudink, siaip ta tema sukuriau ir visada seku, is vienos puses buvo nemalonu, kad apmirus buvo, bet is kitos puses dziugu, kad negimdinis nera daznas dalykas.