Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(agnieska2007 @ 2011 01 27, 21:09)
Sveikos merginos patyrusios negimdini. Man ji irgi teko patirti lygiai pries 6 men. Ta jausma nusivylimo ir nezmoniskos nevilties, deja ir as isgyvenau labai skaudziai. Taip skaudziai, kad ir dabar dar negaliu pasakyti, kad jaau esu psichologiskai pasiruosus dar karta pastoti. Nes stabdo didele baime, kad tai gali vel pasikartot...
Nors konsultacijoje po laparoskopijos pas ginekologes (isgirdau 2 nuomones) buvau ispeta kad saugociausi nuo pastojimo 3-6 men, tiek paprastai trunka sugyti kiausidei. Laimei as jos nepraradau, todel nors ir sansai didesni pastoti, taciau ji ateityje (man buvo pasakyta) gali nebefunkciotuoti taip, kaip sveikoji.
Mano nepastojimo "stazas" nei daaug nei mazai bus 5 metai...
Taigi, si vakar prisiminiau apie si foruma, nors atsitikus mano nelaimei tuo metu si tema buvo lyg apmirus, todel net nustebau siandien isvydus, kad kazkuri is jusu atgaivino ja ne perseniausiai. Ejaau tuo metu visur ir ieskojau priezasciu kodel taip nutiko, nes mano ginekologe taip ir nesugebejo paaiskint kodel taip atsitinka moterims. Todel informacijos ieskojau visur ir supratau, kad priezastis gali buti ne viena...
Linkiu jums visom nepaluzti taip pat. O kas liecia vaikelio, mano nuomone neskubekit, nes antra karta bus dar skaudziau  cool.gif

pala tu kalbi apie kiauside arba kiausintaki? nes, realiai, negimdinis dazniausiai buna kiausintakyje, bet antra pagal daznuma- kiauside. tai tau buvo kiausidej jis, kad sake, tiek ir tiek laiko reikia, kad sugytu kiauside?
tu irgi nesijaudink, siaip ta tema sukuriau ir visada seku, is vienos puses buvo nemalonu, kad apmirus buvo, bet is kitos puses dziugu, kad negimdinis nera daznas dalykas.
Atsakyti
Ups, mergaites suklaidinau as cia jus doh.gif . abu kartu turejau omeny kiausintakius, jiems reikia sugyti. Retesnis atvejis pasitaiko, kai negimdinis nestumas yra kiausidej, kiek jau man teko skaityt -)
Atsakyti
sveikutes,as jau daug kartu cia rasinejau. kiek skaiciau ,tai visur raso kad pastojimas kiausintaky ir pasalintas kiausintakis. bet ar kuriai buvo tas kiausintakis trukes (man truko apie 7 nestumo sav) ir kraujopludis i pilva. as vos nenumiriau. ar yra kuriai taip buve???? gal pavyko vel pastoti.???
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 14, 13:21)
sveikutes,as jau daug kartu cia rasinejau. kiek skaiciau ,tai visur raso kad pastojimas kiausintaky ir pasalintas kiausintakis. bet ar kuriai  buvo tas kiausintakis trukes (man truko apie  7 nestumo sav) ir kraujopludis i pilva. as vos nenumiriau. ar yra kuriai taip buve???? gal pavyko vel pastoti.???

laba. as kazkaip neuzfiksavau, kad daugumai butu salinamas kiausintakis po negimdinio g.gif man asmenishkai irgi truko su kraujavimu i pilvuza. kadangi mes pagal hcg rodiklius itareme negimdini, tai daug nukraujuoti nespejau. o del pastojimo, tai, zinoma, visaip buna - labai daug nuo ko tai priklauso. as dabar nusiteikusi pailseti, bet pries tolimesnius planavimus gydytoja siulo is naujo atlikti pratekamumo tyrimus, nes tikimybe negimdiniam yra padidejusi.
Atsakyti

mano popieriai buvo prasti,reikejo ilgokai palaukti kol atsilaisvins operacine doh.gif nu zodziu po visko praejo jau 3 metai,o jau jau 2 metai kaip nesulaukiam nestuke.gif apvaziavau keleta garsiu specu ir vaisingumo ir tie kurie operuoja. tai man prognozes tik IVF . nes po to atsirado tiek saaugu,kad ju neapsiima net operuoti.visi vidaus organai pilvo ertmej yra saaugomis sulipe. dariau GN rodo kad likes kiausintakis prateka,bet gydytojai sako kad gali buti ir atvirksciai. tai va,galvoju gal kuri rado buda kaip atsikratyti tu saaugu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JuRu @ 2011 01 16, 13:46)
Man pasalino kairi kiausintaki. Kazkaip visada ji labiau jausdavau per ovuliacijas, t.y. Labiau skaudedavo. Tiesa sakant, man ir dabar vis ta kaire puse paskauda. Sakau, gal cia psichologiskai as uzsiciklinau? Net ir tuo metu Kai vel pastojau, skaudejo kaire puse. Mistika kazkokia.
O pastojau gana greitai. Operacija man dare lapkricio menesi, o sunelis gime taip pat lapkriti, po metu, taigi pastojau gal po 3menesiu po operacijos.
Sekmes visoms!
Papildyta:
Dar pridursiu, kad tikrai niekaip specialiai nesigyziau po visko, neturejau jokiu proceduru. Tik geriau vitaminus norincioms pastoti su folio rugstimi, ir kaip sakiau, ilsejausi, atostogavau, t.y. Atsipalaidavau. Gal del to viskas taip greitai ir pavyko.

Man ırgı pasalıno ta kıausıntakı . kurı as pastovıaı labıau jausdaau . Taı yra desnes puses .Istıesu labaı keısta . as pastovıaı per ovulıacıja jausdavau kad desne puse dırba ır yra aktyvı. kazkada turejau cısta desnej kıausıdej... Dabar kaı neteau desnıojo kıausıntakıo man toks jausmas kad ta kaırıojı mano puse vısaı neaktyvı . net ır dabar jaucıu labıau veıkıant desnes puses kıausıde. todel labaıpergyvenu kad su lıkusıa sveıka kaırıaja puse nıeko gero nebus . Mane operavo 2009 metu lapkrıtı . jau buvo trukes kıausıntakıs ır dakare patare salıntı jı vısa o ne sıutı . nes lıkus randams galı pasıkartotı sıtuacıja. prıezascıu kodel man taıp atsıtıko galı butı daug . po operacınıam medıcınınıam lape parsyta . kad mano abu kıausıntakıaı buvo neıprastaı ılgı ır sıaurı . taıgı dabar belıko vıenas neıparstas ır ılgas . duok dıeve kad ateıty pro jı nepatıngfetu praslystı koks aktyvus zırnıukas .bet kaıp zıauru as ısıtıkınus kad man nepayks .ıstıes turıu negera patırtı. nes budama 20 metu turejau ısvalyma . nepradekıt teıstı . galıma sakyt mane prıverte zmogus kurı mylejau ıkı begalybes . trauma vısam gyvenımauı . del to kad as norejau to lelıuko. su dabartınıu protu nebucıau leıdusısı taıp engıama ır prıe to prıvedama . o tada jutausı tokıa vıenısa tokıa nelaımınga ır darkaıp kvaıas uztumta ı kampa. manau cıa dıevulıs man kersıja uz taı kad pasıdavıau... schmoll.gif dabar turıu kıta mylıma zmogu sukurıuoı planuoju ateıtı ır meldzıus kad tık vıskas butu geraı .nors kaıp jau sakaıu vıltıes neturıu...ır sıtam zmoguı bıjau skayt apıe ıspjauta desnyjı kıausıntakı . kadangı jo salyje vaıkaılabaı mylımı ır jıs begalo ateıtyje ju nores... ak norejau tık ısıpasakotı...ç schmoll.gif
Atsakyti
In- taip, be galo skaudu... bet nusiramink, tikek, nes jeigu viena karta jau zirniukas praslydo, reiskias yra tikimybe praslyst ir antram. Nesijaudink taip, nors psichologiskai kas liecia vyrus tave labai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 14, 12:21)
sveikutes,as jau daug kartu cia rasinejau. kiek skaiciau ,tai visur raso kad pastojimas kiausintaky ir pasalintas kiausintakis. bet ar kuriai  buvo tas kiausintakis trukes (man truko apie  7 nestumo sav) ir kraujopludis i pilva. as vos nenumiriau. ar yra kuriai taip buve???? gal pavyko vel pastoti.???

sveikutes,man taip pat buvo trukes kiausintakis ir is pilvo ertmes pasalino 700ml kraujo. man issaugojo kiauside,o kaip viskas vyks toliau,pamatysiu.. . 4u.gif. manyciau ir as,kad svarbiausia kazkaip neuzsiprogramuoti ir stengtis mastyti pozityviai bei atsipalaiduoti,nors po tokiu praktiku,tikrai nelengva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igne10: 18 vasario 2011 - 20:05
QUOTE(igne10 @ 2011 02 18, 21:57)
sveikutes,man taip pat buvo trukes kiausintakis ir is pilvo ertmes pasalino 700ml kraujo. man issaugojo kiauside,o kaip viskas vyks toliau,pamatysiu.. . 4u.gif. manyciau ir as,kad svarbiausia kazkaip neuzsiprogramuoti ir stengtis mastyti pozityviai bei atsipalaiduoti,nors po tokiu praktiku,tikrai nelengva.

o tai vaikelius suplanavot dar pries negimdini ar jau po? tikrai sunku neuzsiciklinti ir galvoti kad viskas bus gerai,nes pas ka tik nuvaziuoji konsultuotis visi kraupsta nuo saaugu gausybes ir ju ssidestymo ir operuoti atsisako...
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 18, 20:36)
o tai vaikelius suplanavot dar pries negimdini ar jau po? tikrai sunku neuzsiciklinti ir galvoti kad viskas bus gerai,nes pas ka tik nuvaziuoji konsultuotis visi kraupsta nuo saaugu gausybes ir ju ssidestymo ir operuoti atsisako...

vaikuciai mano gime pries negimdini,buvo viskas puiku tiesiog, su pirmu lelium pastojau is 2menesio bandymu,o su antru is pirmojo,o vat siskartelis buvo labai nesekmingas,nors pastojau irgi is pirmo menesio bandymu....is kur tas viskas pasidare net neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(igne10 @ 2011 02 18, 23:37)
vaikuciai mano gime pries negimdini,buvo viskas puiku tiesiog, su pirmu lelium pastojau is 2menesio bandymu,o su antru is pirmojo,o vat siskartelis buvo labai nesekmingas,nors pastojau irgi is pirmo menesio bandymu....is kur tas viskas pasidare net neisivaizduoju...

as irgi pries tai buvau pastojusi du kartus is pat pirmo bandymo ciklo .man gydytoja sake taip galejo nutikti del isgertos postinoro tabletes. na giliai sirdy tikiuosi kad pasibels dar angelelis i mano pilveli ,nes mes labai jo laukiame. ir jums linkiu to paties
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 19, 08:30)
as irgi pries tai buvau pastojusi du kartus is pat pirmo bandymo ciklo .man gydytoja sake taip galejo nutikti del isgertos postinoro tabletes.  na giliai sirdy tikiuosi kad pasibels dar angelelis i mano pilveli ,nes mes labai jo laukiame.  ir jums linkiu to paties

reikia tiketis ir pavyks smile.gif .Aciu tau uz palinkejimus,jums to paties,tikiuosi gal pavyks kazkada parasyti ir pasidalinti geromis naujienomis.labai lauksiu ju ir is taves 4u.gif . sekmes visoms
Atsakyti