jau atsiprasiau, kad "kandziai", as irgi turiu jausmus ir man irgi kai kurios zodzius girdeti yra "skaudu", kodel as tai negaliu pasakyt? be to nuosirdziai tai pasakiau, palinkejau irgi nuosirdziai, kad viskas susitvakytu, bet kai tik yra laselis ir kitu jausmu ir tai neatitinka smajlikui is karto visi puola. nesakiau, kad skausmai skirtingi, pasakiau tiesa. man patinka kai sako tiesa o ne tik balionelius ir sypseneles siuncia, pasakiau, kad turi del ko gyvent ir dziaugtis, ir kad paimtum save i rankas, nes yra tokiu, kuriems skaudziau ir sunkiau. viskas. posakio del dievulio manau neverta komentuot is mano puses, a ne? nes as pirmo vaiko kolkas neturiu ir praejau ir praeinu ir praeisiu (jei reikes) per kancias, kad ji sulaukti.
nuosirdziai linkejau sekmes, o jei nesuvyniojau savo jausmu i vata ir ikandau- atsiprasau.
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 05, 00:46)
jau atsiprasiau, kad "kandziai", as irgi turiu jausmus ir man irgi kai kurios zodzius girdeti yra "skaudu", kodel as tai negaliu pasakyt? be to nuosirdziai tai pasakiau, palinkejau irgi nuosirdziai, kad viskas susitvakytu, bet kai tik yra laselis ir kitu jausmu ir tai neatitinka smajlikui is karto visi puola. nesakiau, kad skausmai skirtingi, pasakiau tiesa. man patinka kai sako tiesa o ne tik balionelius ir sypseneles siuncia, pasakiau, kad turi del ko gyvent ir dziaugtis, ir kad paimtum save i rankas, nes yra tokiu, kuriems skaudziau ir sunkiau. viskas. posakio del dievulio manau neverta komentuot is mano puses, a ne? nes as pirmo vaiko kolkas neturiu ir praejau ir praeinu ir praeisiu (jei reikes) per kancias, kad ji sulaukti.
nuosirdziai linkejau sekmes, o jei nesuvyniojau savo jausmu i vata ir ikandau- atsiprasau.
as net nepykstu . gerbiu zmones kurie issako savo nuomone as padariau ta pati....matau kad pilna pagiezos ir pykcio esi.... bet viskas suprantama. linkiu kuo greiciau sulaukt savo issvajotojo angelelio
QUOTE(svajokleee @ 2011 01 05, 12:25)
Jo mergaites.....ir as pastebejau kad po sito ivykio ir as pikta kazkokia pasidariau. RELAX mergaites, mes dar susilauksim savu angeliuku, ir ne po VIENA!!!!!
QUOTE(svajokleee @ 2011 01 05, 11:25)
Jo mergaites.....ir as pastebejau kad po sito ivykio ir as pikta kazkokia pasidariau. RELAX mergaites, mes dar susilauksim savu angeliuku, ir ne po VIENA!!!!!
o taip! buciau ir busiu labaaai laminga kai ir viena turesiu
QUOTE(svajokleee @ 2011 01 05, 11:25)
o man regis, kad as kaip tik tapau "geresne"
svarbiausia neuzsiciklinti ant savo bedu - gyvenime yra daug graziu dalyku
sveikos mergaites. sveikstu ir atsigaudineju ir as po negimdinio, kai LP pagalba buvo pasalintas kiausintakis. daktarai sako kad kitas kiausintakis tvarkoj bet kai pradedu galvoti apie pastojima, siek tiek baisu kad vel taip neatsitiktu. gal kas kokius tyrimukus po to daretes ar gal vertetu vyui pasitikrinti gal kas negerai?
QUOTE(iene @ 2011 01 12, 23:30)
sveikos mergaites. sveikstu ir atsigaudineju ir as po negimdinio, kai LP pagalba buvo pasalintas kiausintakis. daktarai sako kad kitas kiausintakis tvarkoj bet kai pradedu galvoti apie pastojima, siek tiek baisu kad vel taip neatsitiktu. gal kas kokius tyrimukus po to daretes ar gal vertetu vyui pasitikrinti gal kas negerai?
Man ta pati situacija, irgi baisu, bet nieko cia nepadarysi....Vyras cia ne prie ko, galima aisku tikrint vyro sperma (apie 200 Lt.), bet kam? Su negimdiniu nieko neturi bendro ir jokio poveikio. Bet jei atsakingai ruostis motinistei tai galima patikrint vyro sperma, savo hormonus. Dar yra toks tyrimas kur tikrina kiausintakiu praeinamuma su kazkokiu skysciu, nieko apie ji nezinau, nes man ne vienas daktaras nesiule. Svarbu po operacijos pries pastojant patikrint ehoskopu saaugas, ar ju yra, ar jos netrukdo pastojimui.
labai keista, bet dauguma daktaru lietuvoj sako, kad negimdinio priezastis negali buti blogoj spermoj, bet rusu, baltarusu ir uk forumuose skaiciau, kad ten is karto siuncia vyra tikrintis irgi, ypac jeigu per laparaskopija mate, kad kiausintakis tai geras ir nemato priezasties kodel kiausinelis nedakeliavo ir uzstrigo. Rusu forumuose skaiciau, kad rusu daktarai daznai teigia, kad tame gali buti nekokybiska sperma, bei nekokybiskas kiausinelis, todel manau geriau jau tuos 200 lt isleisti ir buti ramiai nors del sito aspekto.
svajokleee echoskopu visu saaugu nepamatysi, tik saaugas mazajam dubeny, o kiausintakius echoskopu nemato. apie praeinamumo testa yra atskira tema, tai daro kiekvienoj privacioj didesnej klinikoj bei su siuntimu kai kur ir valdiskuose istaigose, dazniausiai daro su bendru nuskausminimu, bet gali ir taikyti narkoze.
Rusijoje ir Vokietijoje merginas po negimdinio ilgai gydo, rusijoje siuncia i sanatorijas i visokiausiais purvo proceduras, bei taiko longidazos saaugu profilaktikai injekcijas, plius geriamus fermentus, pas mus dazniausiai numoja ranka, atseit neefektyvu, uztat jeigu paskaityti uzsien. forumus ten po tu visu proceduru yra gan didelis pastojusiu skaicius.
svajokleee echoskopu visu saaugu nepamatysi, tik saaugas mazajam dubeny, o kiausintakius echoskopu nemato. apie praeinamumo testa yra atskira tema, tai daro kiekvienoj privacioj didesnej klinikoj bei su siuntimu kai kur ir valdiskuose istaigose, dazniausiai daro su bendru nuskausminimu, bet gali ir taikyti narkoze.
Rusijoje ir Vokietijoje merginas po negimdinio ilgai gydo, rusijoje siuncia i sanatorijas i visokiausiais purvo proceduras, bei taiko longidazos saaugu profilaktikai injekcijas, plius geriamus fermentus, pas mus dazniausiai numoja ranka, atseit neefektyvu, uztat jeigu paskaityti uzsien. forumus ten po tu visu proceduru yra gan didelis pastojusiu skaicius.
Paperdoll,gal zinai ar LT tokias proceduras galima darytis?Druskininkuose ar kur kitur?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 15, 02:44)
Paperdoll,gal zinai ar LT tokias proceduras galima darytis?Druskininkuose ar kur kitur?
mane p negimdinio iskarto siunte i sanatorija.buvau druskininkuose 16 dienu ,taike visokias,kazkoki pilvo vibracini masaza mankstas,vonias ir t.t. bet man tai saaugu vistiek rado begale
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 15, 01:44)
zinau, kad EGLEj daro ginekologines priceduras, ber girdejau, kad tokiu, kaip buvo sovietmeciais ir iki siol yra rusijoje/baltarusijoje/ukrainoje nera. nors visi sako, kad lb tai padeda.