Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(Glamour @ 2015 07 04, 22:38)
Mimoza,  stebukladarys tas Mečėjus. Kad tik toliau sėkmingai augtų mažiuliai. Kumščiai suspausti.

Ingenting. Kadangi prieš negimdinį turėjau persileidimą 11sav., tai psichologiškai sąlyginai lengviau buvo išgyventi, bet štampas liko visam gyvenimui. Lyg šiol stengiuosi užsiblokuoti ir negalvoti, kad neįsikalbėti baimių.

Uzsidariau namuose ir savyje visiskai... vakar su vaikais pagaliau islindau is namu... su dviraciais... buvo smagu... pagaliau nusisypsojau... ryt sportuot vel pradesiu... bus gerai... turbut
Atsakyti
Mano situacija tokia. Pagal mmm turetu buti 7 savaites.hcg daryti: 126,165, 199 ir paskutinis treciadienio 185. Treciadieni pradejo tepti rusvai,rudai.Siandien dare echo antra karta nieko nemato,negali pasakyti netgi kur nestumas yra, mato kazkokio laisvo skyscio bet nežino is kur jis.esme ta kad suprantu jog cia nera normalaus nestumo,bet negi gydotojai nieko nesupranta anot ju as turiu laukti. As bijau prisilaukti kazko baisaus.kadangi esu ne Lt tai cia gyditojai uz naturaluma ir niekur neskuba. O ka man daryti kai negaliu net nusiraminti. Ar gali buti negimdinis cia? Kiek ilgai dar reikes laukti kol viskas baigsis?
Atsakyti
QUOTE(zaki @ 2015 09 11, 22:54)
Mano situacija tokia. Pagal mmm turetu buti 7 savaites.hcg daryti: 126,165, 199 ir paskutinis treciadienio 185. Treciadieni pradejo tepti rusvai,rudai.Siandien dare echo antra karta nieko nemato,negali pasakyti netgi kur nestumas yra, mato kazkokio laisvo skyscio bet nežino is kur jis.esme ta kad suprantu jog cia nera normalaus nestumo,bet negi gydotojai nieko nesupranta anot ju as turiu laukti. As bijau prisilaukti kazko baisaus.kadangi esu ne Lt tai cia gyditojai uz naturaluma ir niekur neskuba. O ka man daryti kai negaliu net nusiraminti. Ar gali buti negimdinis cia? Kiek ilgai dar reikes laukti kol viskas baigsis?

ar nera astraus skausmo?
HCG per mazas ir dideja per mazai, panasu i negimdini ar nesivystanti.
Jeigu pajusi skausmus, varyk i ligonine skubiai. Tai pavojinga. Gaila kad daktarai taip atmestinai ziuri.... tikriausiai UK?

Papildyta:
laisvas skystis pilve ar gimdoj? geriausias atvejis butu nesivystantis gimdoj, kazkada iseis, kai HCG nukris.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 11, 23:57)
ar nera astraus skausmo?
HCG per mazas ir dideja per mazai, panasu i negimdini ar nesivystanti.
Jeigu pajusi skausmus, varyk i ligonine skubiai. Tai pavojinga. Gaila kad daktarai taip atmestinai ziuri.... tikriausiai UK?
Papildyta:
laisvas skystis pilve ar gimdoj? geriausias atvejis butu nesivystantis gimdoj, kazkada iseis, kai HCG nukris.

Nera visai jokiu skausmu. As Norvegijoj.
O tas skystis tai nesupratau kur,faktas kad jo yra.
Atsakyti
Kazi reikia man panikuoti ir jau bijoti, siandien gaunasi 3 savaites ir 4 dienos po O, bet HCG tik 1324, o preita sesdtadieni buvo 587, nera jokiu tepliojimu. Treciadieni buvau pas daktare tai maza puslyte mate gimdoje, tai tik nesivystantis gali buti ar cia viskas gerai dar su tais skaiciukais? Progesteronas ir labai mazas siandien tik 32, oj iseisiu is proto si savaitgali...
Atsakyti
dovmoo, skaičiukai telpa į normas.
http://i587.photobuc...evels-chart.gif
Bet tiek padidėjo per savaitę? Tada per lėtai kyla... pasikartok HCG.
Ar naudoji papildomai progesteroną (bent Crinoną, o dar geriau gauti leidžiamo)? Progesteronas turėtų būti apie 100. Jo trūkumas gali būti persileidimo priežastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 12 rugsėjo 2015 - 13:54
QUOTE(zaki @ 2015 09 12, 09:41)
Nera visai jokiu skausmu. As Norvegijoj.
O tas skystis tai nesupratau kur,faktas kad jo yra.

Jeigu tik pradės skaudėti, skubiai pas daktarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 12, 14:49)
dovmoo, skaičiukai telpa į normas.
http://i587.photobuc...evels-chart.gif
Bet tiek padidėjo per savaitę? Tada per lėtai kyla... pasikartok HCG.
Ar naudoji papildomai progesteroną (bent Crinoną, o dar geriau gauti leidžiamo)? Progesteronas turėtų būti apie 100. Jo trūkumas gali būti persileidimo priežastis.

Ne tik Duphastona 2 kartus ir utrageston 1 karta dabar jau ir ji antra isidejau, nei leidziamo nei crinona nesake gerti Meskauskiene, oj tabar beliaka melstis, kad tik tai butu mazi skaiciukai, bet viskas vystitudi, nes puslyte gimdoje maciau, tai negimdyvini atmetu varianta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovmoo: 12 rugsėjo 2015 - 14:14
QUOTE(Verbena34 @ 2015 09 12, 13:51)
Jeigu tik pradės skaudėti, skubiai pas daktarus  4u.gif

Jau pradejo raudonai tepti. Kolkas nieko neskauda,jauciuosi gerai. Gal anksti sustojo vystitis ir valysis lauk dabar. Jau nebesuprantu nieko.
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 12, 14:13)
Ne tik Duphastona 2 kartus ir utrageston 1 karta dabar jau ir ji antra isidejau, nei leidziamo nei crinona nesake gerti Meskauskiene, oj tabar beliaka melstis, kad tik tai butu mazi skaiciukai, bet viskas vystitudi, nes puslyte gimdoje maciau, tai negimdyvini atmetu varianta...

Bet progesteronas tik 30 yra per mažai... Lietuvos daktarai beveik niekas tuo nesirūpina.
Crinoną geriau įsisavintų.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 13, 00:41)
Bet progesteronas tik 30 yra per mažai... Lietuvos daktarai beveik niekas tuo nesirūpina.
Crinoną geriau įsisavintų.

Bandysiu tyt kur privaciai papulti vis dar tikiuosi geriausio, nors nuotaikos tikrai baisios....
Papildyta:
QUOTE(dovmoo @ 2015 09 13, 08:20)
Bandysiu tyt kur privaciai papulti vis dar tikiuosi geriausio, nors nuotaikos tikrai baisios....

O va dar klausimelis busena pries isalpima negali itakoti PRG, nes be patirties eme sesute krauja tai vyras sake jau labai balta buvau...
Atsakyti
Tikrai ne.
Atsakyti