Merginos paaiskinkit, gal kas susidures su tokia situacija, kai nestumas kiausintakiu kampe, kiausintakiu nera, bet vienas vaisius sugebejo augti ne gimdoj o kampe kur kiausintakiai, kaip dabar isgelbeti gimdoj likusius, kaip ta operacija atrodo histero ar laparaskopija?
aciu uz info
Vajė.... o ką daktarai sako?
Man atrodo, čia laparoskopijos reik.
Ir ko jis į tą kampą įsigrūdo?!
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 18, 16:16)
Vajė.... o ką daktarai sako?
Jo darys laparaskopija, bet as taip pergyvenu kaip isgelbeti leliukus likusius, daktaras pats nesupranta kaip jis ten pateko, operacija sudetinga bus, rytoj vaziuoju pas Meceju jis duos sprendima
bet nejaugi galima pakenkti? jis gi kampe o sitie gimdoj, atstumas yra, logiskai mastant
Man gydytoja sakė, kad galima pašalinti negimdinį išsaugant likusius embrionus. Mečėjus specas, pasitikėk
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 18, 22:25)
Man gydytoja sakė, kad galima pašalinti negimdinį išsaugant likusius embrionus. Mečėjus specas, pasitikėk
Jeigu ne gydytojas`Mecejus, netureciau dabar ne vieno, jis dave 0% kad gyvens kiti, bet padare stebukla, sirdutes plaka
pasirodo jeigu gimdos kampe jokiu sansu isgelbeti, butu kiausintakyje kitas reikalas, o cia buvo unikali ir sudetinga operacija, kuri atrodo pavyko
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 06 20, 19:34)
Jeigu ne gydytojas`Mecejus, netureciau dabar ne vieno, jis dave 0% kad gyvens kiti, bet padare stebukla, sirdutes plaka
pasirodo jeigu gimdos kampe jokiu sansu isgelbeti, butu kiausintakyje kitas reikalas, o cia buvo unikali ir sudetinga operacija, kuri atrodo pavyko
Labai džiaugiuosi!!!!nuostabu!!!
Augink kitus mažiukus,saugok
mimoza, super
Užvakar Tave apšnekėjom su savo daktare, sako, žino tik dar vieną tokį atvejį, vienai jos pacientei operavo Anglijoje.
Dabar saugok save ir lialiukus
Užvakar Tave apšnekėjom su savo daktare, sako, žino tik dar vieną tokį atvejį, vienai jos pacientei operavo Anglijoje.
Dabar saugok save ir lialiukus
Labas vakaras...
ar cia daug susidurusiu su siuo "malonumu"?
Kaip sekesi atlaikyt psichologiskai?
ar cia daug susidurusiu su siuo "malonumu"?
Kaip sekesi atlaikyt psichologiskai?
Šū...inai
QUOTE(Verbena34 @ 2015 07 02, 11:08)
Šū...inai
Sita jau zinau....
Nesugalvoju nei kuo uzsiimt nei nieko... guliu su biuleteniu namie... nuo gulejimo skauda visa kuna...
QUOTE(ingenting @ 2015 07 03, 17:48)
Sita jau zinau....
Nesugalvoju nei kuo uzsiimt nei nieko... guliu su biuleteniu namie... nuo gulejimo skauda visa kuna...
viskas su laiku bet geriau bandyt kazkuom uzsimti .. kad vyt liudnaas mintis is galvos
Mimoza, stebukladarys tas Mečėjus. Kad tik toliau sėkmingai augtų mažiuliai. Kumščiai suspausti.
Ingenting. Kadangi prieš negimdinį turėjau persileidimą 11sav., tai psichologiškai sąlyginai lengviau buvo išgyventi, bet štampas liko visam gyvenimui. Lyg šiol stengiuosi užsiblokuoti ir negalvoti, kad neįsikalbėti baimių.
Ingenting. Kadangi prieš negimdinį turėjau persileidimą 11sav., tai psichologiškai sąlyginai lengviau buvo išgyventi, bet štampas liko visam gyvenimui. Lyg šiol stengiuosi užsiblokuoti ir negalvoti, kad neįsikalbėti baimių.