Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(softsoul @ 2015 05 15, 14:22)
Buna dar ir taip? Tai cia taip tyliai tyliai ir dideleje bedoje gali atsidurti ! Na, va ,vel prisigalvosiu visokiu baimiu  g.gif  Cia UK, gydytojai ir per daug nepersistengia-mazdaug gamta pati susitvarkys...

Neprisigalvok 4u.gif Aš kraujavau po truputį, kartais gausiau, o tai ir rodė, kad kažkas ne taip, pradėjus matuoti ir stebėti HCG patvirtino, kad kažkas ne taip, nes augo ne taip sparčiai, prisiprašiau echoskopijos ir patvirtino nėštumą kiaušintaky, ko pasekoje teko šalinti lauk. Tad tai ne naujiena iš giedro dangaus ax.gif
Neprisigalvok, bet stebėk 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ziezdre,2015 05 15, 16:29]
Neprisigalvok 4u.gif

uzjauciu 4u.gif Tas nestumas toks sudetingas dalykas ,pasirodo...Gali atsitikti simtai nenumatytu atveju...Su pirmu vaikiuku visiskai be problemu- ir dirbau uz keturis ir vyno vakarienei isgerdavau ( Nezinodama kad laukiuosi),ir po koncertus ,vakarelius palakstydavau-puikiausias nestumas, sveikiausia mergyte gime ( tpfu tpfu tpfu). O Cia planuoji, stengiesi, vitaminus geri ir -se tau tokia baigtis verysad.gif

Bet juk "everything will be ok at the end, if it's not ok-it's not the end) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 05 15, 16:05)
Mano nelaimei aš nejutau jokių skausmų, nors jau ir buvo sudraskytas kiaušintakis ir vidinis kraujavimas prasidėjęs ax.gif

Ir aš 5 dienas pravaikščiojau su vidiniu kraujavimu, ir daktarė echo nematė 100 proc.
Savo laimei, laiku susipratau nuvažiuoti į ligoninę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena34 @ 2015 05 15, 18:14)
Ir aš 5 dienas pravaikščiojau su vidiniu kraujavimu, ir daktarė echo nematė 100 proc.
Savo laimei, laiku susipratau nuvažiuoti į ligoninę  g.gif

O is ko susipratote? nes man per 6 savaites ir pilva pamausdavo ,nugara paskaudedavo, bet kazkaip anot UK daktaru, tai kaip ir normalu po persileidimo...Sake, nebent pilvo skausmas, pykinimas ar peties skausmas uzeitu-tada i ligonine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(softsoul @ 2015 05 16, 08:13)
O is ko susipratote? nes man per 6 savaites ir pilva pamausdavo ,nugara paskaudedavo, bet kazkaip anot UK daktaru, tai kaip ir normalu po persileidimo...Sake, nebent pilvo skausmas, pykinimas ar peties skausmas uzeitu-tada i ligonine unsure.gif

Ar tikrino hcg po persileidimo, ar nt teigiamas?
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 05 16, 11:27)
Ar tikrino hcg po persileidimo,  ar nt teigiamas?

Tai vat su tuo HCG mistikos. Pirma kart patikrinus buvo 280, po 2 dienu 480, po 2 savaiciu-471, dar po 2 savaiciu 150 ir dar po 2 savaiciu -35. Vakar pasidariau nestumo testa, tai pagaliau neigiamas . Zodziu, truputi kilo, paskui labai letai leidosi, bet svarbu,kad nusileido pagaliau ax.gif

Vakar menesines prasidejo ir tokia puslele radau, arba vaidenas, bet labai panasu i mazyti mazyti gemaliuka viduje, tai ir klausiu merginu,ar gali buti,kad man buvo negimdinis nestumas ir dabar tik pasisalino vaikiukas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo softsoul: 16 gegužės 2015 - 11:22
QUOTE(softsoul @ 2015 05 16, 10:18)
Tai vat su tuo HCG mistikos. Pirma kart patikrinus buvo 280, po 2 dienu 480, po 2 savaiciu-471, dar po 2 savaiciu 150 ir dar po 2 savaiciu -35. Vakar pasidariau nestumo testa, tai pagaliau neigiamas . Zodziu, truputi kilo, paskui labai letai leidosi, bet svarbu,kad nusileido pagaliau  ax.gif
Vakar menesines prasidejo ir tokia puslele radau, arba vaidenas, bet labai panasu i mazyti mazyti gemaliuka viduje, tai ir klausiu merginu,ar gali buti,kad man buvo negimdinis nestumas ir dabar tik pasisalino vaikiukas? blink.gif

Negimdinis nestumas buna kai pastojimas isitvirtina ne vietoje, tada reikia ji nutraukti ir pats nepasisalina niekur.
Tavo atvejas panasesnis i persileidima.
internete yra nuotrauku kaip atrodo vaisius, bandyk palygint
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 05 16, 18:15)
Negimdinis nestumas buna kai pastojimas isitvirtina ne vietoje, tada reikia ji nutraukti ir pats nepasisalina niekur.
Tavo atvejas panasesnis i persileidima.
internete yra nuotrauku kaip atrodo vaisius, bandyk palygint

Pagal HCG sokinejima-negimdinis, bet, manau visu atvejis individualus.Gal mano atveju tiesiog taip valesi gimda...
Lyginau interneto nuotraukas-labai panasu, tik neitiketina,kad dar 7 savaites maziukas ten buvo. Pradzioje ejo didesni ir mazesni kresuliai, tai maniau,kad diduma issivale, bet sita puslele tokia labai kitokia...nuojauta kuzda, kad leliukas...
Atsakyti
QUOTE(softsoul @ 2015 05 16, 21:03)
Pagal HCG sokinejima-negimdinis, bet, manau visu atvejis individualus.Gal mano atveju tiesiog taip valesi gimda...
Lyginau interneto nuotraukas-labai panasu, tik neitiketina,kad dar 7 savaites maziukas ten buvo. Pradzioje ejo didesni ir mazesni kresuliai, tai maniau,kad diduma issivale, bet sita puslele tokia labai kitokia...nuojauta kuzda, kad leliukas...

Persileidimo hcg taip pat krenta, negimdinio tik auga ir po gydymo pradeda kristi.
Na nieko nebepakeisi, nesiskaudink saves 4u.gif
Atsakyti
Esu nestuke.gif geltonkūnis matomas dešinėje kiaušidėje, kiaušintakis dešinys pašalintas, dar per anksti įmatyti, gal turit kas kokios patirties?
Atsakyti
Negimdinis nėštumas gali pats pasišalinti. Man taip yra buve, pradzioj HCG kilo, paskui ėmė kristi ir savaime pasišalino kaip persileidimas.
Deja esu turėjus dar du negimdinius nėštumus kur be operacijos niekaip. Taip , kad gyvenime buna visaip.
Atsakyti
Man gydytoja sakė, kartais būna, kad negimdinis sunyksta, ir nereikia operuoti.
Atsakyti