Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

Man sake gydytojas, kad su echo nestumas matomas esant tukstanciams HCG, o ne su 300 kaip pas mane. Ovuliacija as sekiau testais ir ji nebuvo velyva, bet planiuku forume sklando kalbos, kad imanoma per cikla tureti kelias ovuliacijas.

O kaip buna su nesivystanciu? Ar gali buti, kad HCG kyla letai ir zirniukas, kuris turetu buti 7 savaiciu, yra tik 2-3 savaiciu ir auga labai silpnai, galiausiai HCG nukris ir prasides kraujavimas?

Su tais dvynukais kazkaip gydytojai hipoteziu nekele, visgi butu likes tas kitas 7 savaiciu pusliukas ir Hcg butu kitoks...

Konkretesniu naujienu atnesiu treciadieni. Gydytojas siule pasidaryt HCG pirmadieni, bet tai kainuoja 30 EUR, o siuntima turiu treciadieniui nemokamam tyrimui. Man irgi visa situacija atrodo sunkiai paaiskinama, galai nesueina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 21:00)
Nuvaziavau mokamai konsultacijai. Zodziu, dabartinis kraujavimas yra del cistos, kuria pirmas daktaras palaike ovuliaciniu folikulu. Negimdinio nerado, gimdinio irgi. Turiu kiausintakiu nuotraukas, viskas svaru. Sake HCG mazokas, reikia sekti dinamika - kartosiu kita treciadieni. Jeigu kris, vadinasi persileidineju, jeigu augs stipriai - viskas ok, jeigu kils nezymiai - is naujo ieskoti negimdinio. MM negalejo buti persileidimas, nes HCG tokiu atveju jau neaugtu. Jis mano, kad tai buvo implantacija, man sunku patiket, nes plaukiau. Ir pastojimas jo nuomone vyko veliau, gal buvo antra ovuliacija? Zodziu, belieka laukti...

Oj kaip painu.
Dabar tik kantrybės galiu linkėti 4u.gif smagu, kad dabar nėra jokių rimtų problemų
Atsakyti
Ziezdre aciu, as esu visiska nekantruole ir uzkietejusi planuotoja, pareigingai sekiau ovuliacija ir cia buvo vienintelis menuo, kai keliavau ir turejau tik 2 NT pasiemus su savimi. Jei nebutu man kilus beprotiska mintis pasidaryti testo vidury ciklo, kai siaip dar tik ovuliacija turetu buti, buciau ramiai sau sedejus doh.gif O dabar stai kokioj painiavoj atsiduriau.
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 24, 10:05)
Ziezdre aciu, as esu visiska nekantruole ir uzkietejusi planuotoja, pareigingai sekiau ovuliacija ir cia buvo vienintelis menuo, kai keliavau ir turejau tik 2 NT pasiemus su savimi. Jei nebutu man kilus beprotiska mintis pasidaryti testo vidury ciklo, kai siaip dar tik ovuliacija turetu buti, buciau ramiai sau sedejus  doh.gif O dabar stai kokioj painiavoj atsiduriau.

Žinai ir man taip pat buvo, pradėjau teplioti, pasiskaičiau, kad taip atrodo implantacinis kraujavimas, testas parodė II, tada ir prasidėjo visas džiaugsmas, o būčiau galvojus, kad tik gausios mėnesinės, kurios buvo pirmosios po gimdymo, tad tikrai galėjau lengvai nurašyti tam. Bet tikriausiai, vidus pats pakužda, kada reikia atkreipti dėmesį. Nes savo neabejingumu ir išgelbėjau pačią save.
Atsakyti
Prisiduodu, kad HCG nukrito, gydytojai sako, kad buvo persileidimas tiesiog. Cistos neberanda, sako, kad cia buvo kito gydytojo diagnostine klaida. Versija tokia, kad mano menesines buvo persileidimas, po kurio HCG labai letai leidos. Tai, kad savaite po mm vel eme teplioti ir kraujuot, ir kad kraujuoju jau beveik 3 savaites lieka nepaaiskinta. Sake, kad si menesi ovuliacija buvo ir uz poros dienu sulauksiu menesiniu. Tikiuosi, kaip nors uzsibaigs tas kraujavimas naturaliai, nes vargina ir neramu... O zirnio prarasto be galo gaila verysad.gif Aisku, gerai, kad ne ektopinis...
Atsakyti
Laba diena visoms.. Turiu problemele kaip ir dauguma cia esanciu... Turiu negimdyni nestuma desiniajame kiausintaki. Siandienai jau yra 6sav 3 d leido chemine injekcija praejo nuo suleidimo 6 dienos kas 3 dienas stebi daro analizus hormonas kyla, maiselis auga.. Sako tai normalu nuo injekcijos kad yra augimas, paskui kris...Sakykit ar kuriai nors buvo leista chemine injekcija ar padejo? Dekui didelis
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2015 05 02, 15:34)
Laba diena visoms.. Turiu problemele kaip ir dauguma cia esanciu... Turiu negimdyni nestuma desiniajame kiausintaki. Siandienai jau yra 6sav 3 d leido chemine injekcija praejo nuo suleidimo 6 dienos kas 3 dienas stebi daro analizus hormonas kyla, maiselis auga.. Sako tai normalu nuo injekcijos kad yra augimas, paskui kris...Sakykit ar kuriai nors buvo leista chemine injekcija ar padejo? Dekui didelis

o kodel neoperuoja ?? ir ka duoda ta cheminr injekcija?
Atsakyti
Merginos, kas žino, po išoperuoto nesivystančio (buvo lygiai 8 sav.) po kiek laiko turi iškeliauti gimdos gleivinė, t.y. prasidėti normalios mmm? Kiek suprantu, turi nukristi HCG ir PRG g.gif
Praėjo 2 savaitės, ir vis galutinai neišeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena34 @ 2015 05 03, 10:30)
Merginos, kas žino, po išoperuoto nesivystančio (buvo lygiai 8 sav.) po kiek laiko turi iškeliauti gimdos gleivinė, t.y. prasidėti normalios mmm? Kiek suprantu, turi nukristi HCG ir PRG  g.gif
Praėjo 2 savaitės, ir vis galutinai neišeina  g.gif

Nesivystantis vietoj buves? Cia po gimdos isvalymo turit omeny? Man menesines parejo po 5savaiciu nuo isvalymo. Testas teigiama rode apie dvi savaites po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 02, 18:35)
o kodel neoperuoja ?? ir ka duoda ta cheminr injekcija?

Gyvenu ispanijoj cia jie pirma ziuri kaip jauciasi paciente. Jai gerai, nieko neskauda, neteplioja anksti pamatytas nestumas galima daryt chemine injekcija.. Jai skauda teplioja tik operacija. Duoda rinktis arba chemija arba operacija. Operacijos metu nesvarbu ar plyso kiausintakis ar ne jie salina visa kiausintaki. Jie mano kad yra beda jame ir nemato reikalo jo tvarkyt nes antra karta tikimybe bus kad vel taip pat baigsis nestumas. Tai pasirinkau chemija gal busiu is tu laimynguju kur baigsis laimyngai ir neprireiks operacijos. Lietuvoj taip chemijos nelabai noriai leidzia, geriau iskart operuoja padaro kaip ir plastine rekonstrukcija.. Bando issaugot kiausintaki. Tai ir klausimas ant kiek efektyvi ta chemija. Gal kas daresi? Labai neramu man gyvenu sias dienas ant ytampos kiekvienas skausmelis varo i nevilti...
Chemine injekcija kiek skaiciau tai tas pats kaip ir vezininkams skiriamas ardo lasteles navikus neleidzia daugintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiukas: 03 gegužės 2015 - 16:41
QUOTE(Ragany @ 2015 05 03, 13:56)
Nesivystantis vietoj buves? Cia po gimdos isvalymo turit omeny? Man menesines parejo po 5savaiciu nuo isvalymo. Testas teigiama rode apie dvi savaites po operacijos.

Oi žiopla.... norėjau parašyti negimdinio blush2.gif ne nesivystančio.
Gimdos turinys visas vietoj likęs... man rūpi, kada jis iškeliaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena34: 03 gegužės 2015 - 22:53
uogiuke as irgi ES gyvenu, kuriame jus kraste? Pas privacius eini ar valstybinius, i Urgencias ar i Centro de Salud? Uzjauciu ir tikiuos pavyks isgelbeti kiausintaki...

Mano keliai po gydytojus jauciu vis dar nesibaige. Pagal gydytoju skaiciavimus praejo jau menuo nuo persileidimo. Ketvirta savaite kaip kraujuoju - anot gydytoju, pries tai kraujavo del neaiskiu priezasciu, dabar jau menesines (mat pasak ju, si menesi turejau normalia ovuliacija), bet septinta diena jau ir nezada baigti. Pakartojau NT, vis dar rodo vaiduokli. Betgi jei maziukas net nebuvo spejes isitvirtinti, tai kuriu velniu tas HCG laikosi jau virs menesio?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berenikė: 06 gegužės 2015 - 14:14