Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 23, 13:40)
man 6 sav hcg buvo 16 000 galvojo kad dvynukai o pasirode kad negimdinis

Nieko sau, as kai tik atejau i ankstyvo nestumo skyriu su visais savo hcg skaiciukais gydytoja is karto perspejo apie gallima ektopini nestuma.
Atsakyti
Gavau HCG rezultatus - siandien ryte 308, antradieni vakare buvo 235. Neauga, kaip turetu, bet nemazeja. Skelbti aliarma? Jei persileidineciau, HCG kristu?
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 13:58)
Gavau HCG rezultatus - siandien ryte 308, antradieni vakare buvo 235. Neauga, kaip turetu, bet nemazeja. Skelbti aliarma? Jei persileidineciau, HCG kristu?

Nelinkiu nieko blogo, bet skelbk. Anglai sako: BETTER SAFE THAN SORRY (Geriau saugiai, nei gailetis).
Gal pas koki netikusi daktara pataikei pirma karta?
As per savo netikusi daktara taip ir buciau sedejus namie su vidiniu kraujavimu.
Tegul dar karta apziuri ir itkina, kad nera ne vietoje nestumo.
Po persileidimo kristu HCG.
Dar progesterona matuoja Lietuvoje.
Bet siaip geriau skubiau issiaiskinti.
Labai uzjauciu del visos painiavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 14:58)

as manau kad tau vallosi organizmas ir tiek , gal buvo nestumas..
NEs jai nieko nemato gimdoi tai nestumo near , o negimdini tikrai pamatytu jau 4u.gif
Atsakyti
Bet juk jei organizmas valosi, HCG nekiltu? Gausu kraujavima, kuris mano akyse buvo mm, turejau pries 3 savaites. Manau per tiek laiko jau HCG turetu tik kristi. Dabar jau vienuolikta diena negausaus kraujavimo, HCG kyla, nestumui budingi pozymiai, kaip pvz. patamsejusios speneliu aureoles irgi islindo tik praejusia savaite, kas lyg ir rodytu, jog HCG kyla, tik labai letai...

Bandysiu ieskoti kito daktaro, kas ne taip ir paprasta cia. Aciu labai uz jusu atsakymus ir palaikyma.
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 15:40)
Bet juk jei organizmas valosi, HCG nekiltu? Gausu kraujavima, kuris mano akyse buvo mm, turejau pries 3 savaites. Manau per tiek laiko jau HCG turetu tik kristi. Dabar jau vienuolikta diena negausaus kraujavimo, HCG kyla, nestumui budingi pozymiai, kaip pvz. patamsejusios speneliu aureoles irgi islindo tik praejusia savaite, kas lyg ir rodytu, jog HCG kyla, tik labai letai...

Bandysiu ieskoti kito daktaro, kas ne taip ir paprasta cia. Aciu labai uz jusu atsakymus ir palaikyma.

tai tau iseitu 7 sav , jai butu negimdinis , jau skaudetu sonus, butu pprastai . Ir jai butu nestumas ji irgi matytu ..
Labai painiai cia pas taves .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 23, 14:45)
tai tau iseitu 7 sav , jai butu negimdinis , jau skaudetu sonus, butu pprastai .  Ir jai butu nestumas ji irgi matytu ..
Labai painiai cia pas taves .. 4u.gif

Man jokio skausmo nebuvo, nors jau buvo prasidejes vidinis kraujavimas ir plyses kiausintakis, o darinys apie 2 cm buvo uzauges.
Tikrai verta issitirti, kad galetum ramiai miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 04 23, 15:53)
Man jokio skausmo nebuvo, nors jau buvo prasidejes vidinis kraujavimas ir plyses kiausintakis, o darinys apie 2 cm buvo uzauges.
Tikrai verta issitirti, kad galetum ramiai miegoti ax.gif

as vos nemiriau mazai truko.. per 3 d nukrito 5 kg is lovos nepakilau ..
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 23, 16:28)
as vos  nemiriau mazai truko.. per 3 d  nukrito 5 kg is lovos nepakilau ..

Svoris tik del pykinimo buvo pakrites, bet visumoje labai gerai jauciausi, jei ne kraujavimas ir tepliojimai, gal net buciau patikejusi, kad viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
Nuvaziavau mokamai konsultacijai. Zodziu, dabartinis kraujavimas yra del cistos, kuria pirmas daktaras palaike ovuliaciniu folikulu. Negimdinio nerado, gimdinio irgi. Turiu kiausintakiu nuotraukas, viskas svaru. Sake HCG mazokas, reikia sekti dinamika - kartosiu kita treciadieni. Jeigu kris, vadinasi persileidineju, jeigu augs stipriai - viskas ok, jeigu kils nezymiai - is naujo ieskoti negimdinio. MM negalejo buti persileidimas, nes HCG tokiu atveju jau neaugtu. Jis mano, kad tai buvo implantacija, man sunku patiket, nes plaukiau. Ir pastojimas jo nuomone vyko veliau, gal buvo antra ovuliacija? Zodziu, belieka laukti...
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 22:00)
Nuvaziavau mokamai konsultacijai. Zodziu, dabartinis kraujavimas yra del cistos, kuria pirmas daktaras palaike ovuliaciniu folikulu. Negimdinio nerado, gimdinio irgi. Turiu kiausintakiu nuotraukas, viskas svaru. Sake HCG mazokas, reikia sekti dinamika - kartosiu kita treciadieni. Jeigu kris, vadinasi persileidineju, jeigu augs stipriai - viskas ok, jeigu kils nezymiai - is naujo ieskoti negimdinio. MM negalejo buti persileidimas, nes HCG tokiu atveju jau neaugtu. Jis mano, kad tai buvo implantacija, man sunku patiket, nes plaukiau. Ir pastojimas jo nuomone vyko veliau, gal buvo antra ovuliacija? Zodziu, belieka laukti...

na va vis kazkiek aiskiau smile.gif o jai velyva ovoliucija del to nesimato dar nestumo smile.gif nu painiava juoda wink.gif parasyk kaip viskas baigsis tau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galėjo būti, kad laukeisi dviejų, su vienu persileidai, kitas dar auga. Bet jei 7 savaitės tai hcg jau link tūkstančio jei ne daugiau turėtų būti. Man negimdino metu buvo sustojęs, paskui paaugo , nepamatė tol kol širdutė neužplakė, apie 7 sav. Su hcg apie 650.
Atsakyti