Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(Berenikė @ 2015 04 22, 10:20)
KaraLinda aciu uz atsakyma, jis ramina.

Bet ir gimdini nestuma 6 sav jau pastebetu g.gif Juo labiau su vaginaliniu. As nelaukciau ir juo labiau savaites, kas dvi dienas hcg dvigubeja, tad leistu jau matyt kazka daugiau is pakartotinio ir nebutinai po savaites. Skambink atgal i ligonine, sakyk, kad labai labai bijai del Ektopinio nestumo, kad nori buti tikra del savo sveikatos ir gyvybes. Beje, kurioje tu salyje?
Atsakyti
Ziezdre, esu Ispanijoje ir ispaniskai kalbu prastai, vos vienas kita su daktarais suprantame. Ligonineje man pasake, kad tiesiog mano nestumas mazas, keliu savaiciu, dar nesimato, po savaites bus galima pasakyti, ar auga ir kabinasi, ar cia tiesiog rodo buvusi persileidima. Nors po persileidimo jau butu pora savaiciu praejusios, o testai neblanksta, tik ryskeja.

Bandau susirasti, kur pasitikrinti HCG privaciai, matyt tikslingiau butu zinoti skaicius, pries prasant kito scano? Ligonineje dave aiskiai suprast, kad as nekraujuoju, echo vaizdas grazus, reikia laukti, uzrase data kada ateiti, tai taip paprastai nepriims.
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 22, 11:32)
Ziezdre, esu Ispanijoje ir ispaniskai kalbu prastai, vos vienas kita su daktarais suprantame. Ligonineje man pasake, kad tiesiog mano nestumas mazas, keliu savaiciu, dar nesimato, po savaites bus galima pasakyti, ar auga ir kabinasi, ar cia tiesiog rodo buvusi persileidima. Nors po persileidimo jau butu pora savaiciu praejusios, o testai neblanksta, tik ryskeja.

Bandau susirasti, kur pasitikrinti HCG privaciai, matyt tikslingiau butu zinoti skaicius, pries prasant kito scano? Ligonineje dave aiskiai suprast, kad as nekraujuoju, echo vaizdas grazus, reikia laukti, uzrase data kada ateiti, tai taip paprastai nepriims.

Kas dvi tris dienas hcg dvigubeja, buna pradzioje auga kiek leciau, paskui isibegeja su visais. Gal ligonine bent hcg padarytu ar rekomenduotu kur pivaciai galima pasidaryti. Linkiu tik pacio geriausio rezultato, bet jei bent menka abejone yra, as nelaukciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 22, 12:32)

jai persileidai pries 2 sav , tai tikrai negali lauktis gal valosi gimda ir tiek del to nemato nestumo , o gal tu nepersileidai .. kazkaip cia viskas painiai g.gif
Atsakyti
Beje, man tik ovuliacija buvo skausminga prieš negimdinį nėštumą, o vėliau jokių skausmų, tik kartais tempimą lengvą jausdavau, kraujavimas buvo tik kartą gausus (dvi dienos įklotas kas porą valandų permirkęs), o tada tik tepliojo, maniau persileidau, bet NT neblėso, HCG lėtai augo, per vaginalinę echo pamatė skysčius kiaušintakyje, per laporoskopiją patvirtino ne vietoje nėštumą, kuris jau buvo gerokai užaugęs ir pažeidęs kiaušintakį, dėl to jį teko išpjauti.
Susirask, kur gali HCG pakartoti ir tada galėsi spręsti, ar skaičius paaugs ar sumažės, o gal ims ir padvigubės 4u.gif
Atsakyti
KaraLinda balandzio 5 buvo menesines, kurios atejo laiku. Tai gydytojo hipoteze buvo, kad ten ne menesines, o persileidimas buvo, ir dabar HCG skaicius jau nukrites. Bet as ir toliau teplioju-nezymiai kraujuoju, i ka jis demesio nekreipia, sako jis jokio kraujavimo nemato doh.gif

Be to pries menesines jokiu nestumo pozymiu nejauciau, o sia savaite sujautrejo speneliai, patamsejo aureoles, atsirado nuovargis, mieguistumas.

Ziezdre kokia baisi patirtis verysad.gif Bandysiu ieskoti laboratorijos. Vakar kur kreipiaus, praso siuntimo, kad gaut siuntima, reikia registruotis pas gydytoja, be siuntimo nesutiko daryt, nors pats tyrimas 50 EUR doh.gif Tai siandien su drauge vaziuosim per miesto laboratorijas, gal kas padarys... Turiu visa israsa is ligonines su savo istorija, bet netinka, reikia konkretaus siuntimo doh.gif

Dar mano atveju gimdoje rado subrendusi 25 mm foli, tai si menesi normaliai ovuliavau - ar gali taip buti? Ar gali matyti tokius dalykus, jei yra negimdinis?
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 06:53)
KaraLinda balandzio 5 buvo menesines, kurios atejo laiku. Tai gydytojo hipoteze buvo, kad ten ne menesines, o persileidimas buvo, ir dabar HCG skaicius jau nukrites. Bet as ir toliau teplioju-nezymiai kraujuoju, i ka jis demesio nekreipia, sako jis jokio kraujavimo nemato  doh.gif 

Be to pries menesines jokiu nestumo pozymiu nejauciau, o sia savaite sujautrejo speneliai, patamsejo aureoles, atsirado nuovargis, mieguistumas.

Ziezdre kokia baisi patirtis  verysad.gif Bandysiu ieskoti laboratorijos. Vakar kur kreipiaus, praso siuntimo, kad gaut siuntima, reikia registruotis pas gydytoja, be siuntimo nesutiko daryt, nors pats tyrimas 50 EUR  doh.gif Tai siandien su drauge vaziuosim per miesto laboratorijas, gal kas padarys... Turiu visa israsa is ligonines su savo istorija, bet netinka, reikia konkretaus siuntimo  doh.gif
I
Dar mano atveju gimdoje rado subrendusi 25 mm foli, tai si menesi normaliai ovuliavau - ar gali taip buti? Ar gali matyti tokius dalykus, jei yra negimdinis?

Labai painu, bet is vieno tyrimo nieko negali spresti, man dvi savaites hcg stebejo, kol nusprende, kad negomdinis, nors jri echoskopa butu dare, butu mate
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 04 23, 10:33)
Labai painu, bet is vieno tyrimo nieko negali spresti, man dvi savaites hcg stebejo, kol nusprende, kad negomdinis, nors jri echoskopa butu dare, butu mate

s negimdiniu hcg auga kaip ir su normaliu nestumu , pagal tai tikrai negali sresti ar jis negimdinis ar gimdinis smile.gif
Atsakyti
HCG pridaviau, ziuresiu, kas bus toliau - mane treciadieni ziurejo echoskopu ir negimdinio nemate, galgi butu rade, jei jau yra...
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 23, 16:07)
HCG pridaviau, ziuresiu, kas bus toliau - mane treciadieni ziurejo echoskopu ir negimdinio nemate, galgi butu rade, jei jau yra...

Nenoriu gąsdinti, bet turėjau negimdini pilvo ertmėje, per kiausintaki nukeliavo į pilvo ertme ir prisijunge prie riestines žarnos (kiausintakiai išliko nepažeisti), per echo 6 sav ir 7, nieko nematė, HCG 6sav augo(paskui nedarė), 8 sav prasidėjo mm ir gyd sakė kad persileidziu ir paskyrė po mm ateit ir taip gavos kad gavau vizitą tik savaitė po mm, praėjus 4 dienom po mm prasidėjo nežmoniško skausmai, paeit beveik negalėjau, MV nuvežė į klinikas, diagnoze - trukęs nėštumas ir kraujavimas i pilvo ertme, iškart operacija.viską sutvarkė. Paskui gyd sakė kad tai labai reti atvejai kad nukeliauja į pilvą ir ten prisitvirtina nepažeidžiant kiausintakio. Kada prasidėjo kraujavimas, tada skausmai ir tada tik per echo pasimate laisvų skysčių pilve, iki tol nieko nejaučiau
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 23, 11:14)
s negimdiniu hcg auga kaip ir su normaliu nestumu , pagal tai tikrai negali sresti ar jis negimdinis ar gimdinis smile.gif

Man ir gydytoja sake ir kiek teko perskaityti, visur raso, kad jei HCG neauga taip sparciai, kaip turetu, tai gali bloti apie ektopini nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 04 23, 14:34)
Man ir gydytoja sake ir kiek teko perskaityti, visur raso, kad jei HCG neauga taip sparciai, kaip turetu, tai gali bloti apie ektopini nestuma.

man 6 sav hcg buvo 16 000 galvojo kad dvynukai o pasirode kad negimdinis
Atsakyti