Sveikos, mergaites,
Esu keblioje situacijoje ir galbut turejusios panasios patirties pakonsultuosite.
Pastarosios menesines atejo balandzio 5 d., truputi uzsivelave, pries jas savaite tepliojo. Kovo 31 d. NT parode maza vaiduokli, bet kadangi sulaukiau MM, daugiau nekartojau testu. Po gausiu menesiniu savaite buvo svaru ir tada prasidejo tepliones, peraugusios i mazyti kraujavima, kokie du arbatiniai sauksteliai kraujo per diena iseina siomis dienomis. Pasidariau NT ir jis buvo ryskiai teigiamas. Nuejus pas gydytojus, gimdoje nieko nemato, tik ovuliacini foli, nestumo nera. HCG 235, kas atitinka kelias savaites, bet mes su vyru paskutini karta santykiavome kovo 28 d., tai nuo to laiko jau praejo daugiau laiko, be to sekiau 0 ir pagal ja nestumas butu 7 savaiciu.
Mane neramina tai, kad gydytojas sake, jog nekraujuoju, nors tikrai kraujuoju! I skausmus irgi nekreipe demesio. Liepe pakartoti HCG po savaites, o as bijau negimdinio - kaip jis diagnozuojamas? Ar butu pastebeje ji vaginaliniu echoskopu? NT neblanksta, o priesingai, ryskeja. Esu ne Lietuvoje, net nezinau, kur cia be ligonines kreiptis, bet bijau, kad jei cia visgi negimdinis, ta savaite laukimo gali blogai baigtis?
Negimdini nestuma pastebi 6 savaite jau drasiai su vagnaliniu eho .. Tad jai jum turetu but 7 sav , tikrai butu pastebeje ..