Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(felt toys @ 2015 03 14, 16:33)
Sveikutes pries metus buvau pastojusi ir buvo negimdinis dabar vel negimdinis pasikartojo vel prie kairiojo  kiausintakio po operacijos pasakke kad buvo saaugele tai ir itakojo  negimdini...tik as nesuprantu kodel salia kiausintakio juk kiausinelis turetu eiti per kiausintaki o ne salia kiausintakio....

Negimdiniai nėštumai nebūtinai kiaušintakyje būna, gali būti kaip ir jūsų atveju šalia kiaušintakio.
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2015 03 16, 13:55)
Taip laparaskopija ...na man ir pirma ir dabar dare laoaraskopija ir sake kad viskas gerai ir begale tyrimu dare o va pasekmes tokios pat ...

Užjaučiu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2015 03 16, 14:55)
Taip laparaskopija ...na man ir pirma ir dabar dare laoaraskopija ir sake kad viskas gerai ir begale tyrimu dare o va pasekmes tokios pat ...

Labai daznai buna , kad jai buvo negimdinis , jis dar pasikartos . Na mano atveju buvo butent taip . IS pirmo desniajam , paskui kairiajam .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 16, 17:06)
Labai daznai buna , kad jai buvo negimdinis , jis dar pasikartos . Na mano atveju buvo butent taip . IS pirmo desniajam , paskui kairiajam .

Bet kiaušintakius pavyko išsaugoti?
Man mmm praeidinėja, atsirado lygiai po 5 savaičių po operacijos bigsmile.gif Lauksiu dar vieną ciklą, o tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 03 12, 18:42)
O tik bereikalo jaudindavaisi ir prisigalvodavai, ar buvo ir realių negerumų? Nes dabar kiekvieną pojūtį su padidinamuoju stiklu stebiu, kad ir siekiant aukštai iš spintelės atsiranda dilgčiojimas, kokio nebūdavo anksčiau doh.gif

Kiek laiko turi praeiti, kad užsimirštų šita nejauki patirtis g.gif

pirmuosius mėnesius panikoj būdavau. labai sunku buvo...o va tik atsipūčiau ir vėl pasikartojo... :/
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 03 24, 14:57)
Bet kiaušintakius pavyko išsaugoti?
Man mmm praeidinėja, atsirado lygiai po 5 savaičių po operacijos bigsmile.gif Lauksiu dar vieną ciklą, o tada  ax.gif

ne , neturu nei vieno kiausintakio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 08, 16:20)
ne , neturu nei vieno kiausintakio  verysad.gif

O tavo liniuotė nestuke.gif skaičiuoja, tad be kiaušintakių dar ne viskas ir prarasta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2015 04 08, 15:50)
pirmuosius mėnesius panikoj būdavau. labai sunku buvo...o va tik atsipūčiau ir vėl pasikartojo... :/

4u.gif oj, kad kuo mažiau tokios patirties 4u.gif
O galima pasakyti, dėl ko atsiranda negimdinis nėštumas? Kas tai įtakoja?
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 04 13, 19:56)
O tavo liniuotė  nestuke.gif skaičiuoja, tad be kiaušintakių dar ne viskas ir prarasta 4u.gif
Papildyta:

4u.gif oj, kad kuo mažiau tokios patirties 4u.gif
O galima pasakyti, dėl ko atsiranda negimdinis nėštumas? Kas tai įtakoja?

kai tokia tik beda, tai ivf pavyko is pirmo karto mirksiukas.gif

o del ko gali buti negimdinis , del gimdos pakitimu , saaugu, kiausintakiu neveikimas, pries tai buvusios kokios operacijos , isvalymai , abortai . As taip msnau kad tokios priezastys . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 04 13, 23:01)
kai tokia tik beda, tai ivf pavyko is pirmo karto  mirksiukas.gif

o del ko gali buti negimdinis , del gimdos pakitimu , saaugu, kiausintakiu neveikimas, pries tai buvusios kokios operacijos , isvalymai , abortai . As taip msnau kad tokios priezastys .  4u.gif

Man ir įdomu, gimdymas praėjo sklandžiai, o daugiau jokių pasikeitimų, o čia šast ir negimdinis doh.gif doh.gif Tikiuosi nebepasikartos ir kitą mėnesį jau būsiu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Esu keblioje situacijoje ir galbut turejusios panasios patirties pakonsultuosite.

Pastarosios menesines atejo balandzio 5 d., truputi uzsivelave, pries jas savaite tepliojo. Kovo 31 d. NT parode maza vaiduokli, bet kadangi sulaukiau MM, daugiau nekartojau testu. Po gausiu menesiniu savaite buvo svaru ir tada prasidejo tepliones, peraugusios i mazyti kraujavima, kokie du arbatiniai sauksteliai kraujo per diena iseina siomis dienomis. Pasidariau NT ir jis buvo ryskiai teigiamas. Nuejus pas gydytojus, gimdoje nieko nemato, tik ovuliacini foli, nestumo nera. HCG 235, kas atitinka kelias savaites, bet mes su vyru paskutini karta santykiavome kovo 28 d., tai nuo to laiko jau praejo daugiau laiko, be to sekiau 0 ir pagal ja nestumas butu 7 savaiciu.
Mane neramina tai, kad gydytojas sake, jog nekraujuoju, nors tikrai kraujuoju! I skausmus irgi nekreipe demesio. Liepe pakartoti HCG po savaites, o as bijau negimdinio - kaip jis diagnozuojamas? Ar butu pastebeje ji vaginaliniu echoskopu? NT neblanksta, o priesingai, ryskeja. Esu ne Lietuvoje, net nezinau, kur cia be ligonines kreiptis, bet bijau, kad jei cia visgi negimdinis, ta savaite laukimo gali blogai baigtis?
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2015 04 22, 10:53)
Sveikos, mergaites,

Esu keblioje situacijoje ir galbut turejusios panasios patirties pakonsultuosite.

Pastarosios menesines atejo balandzio 5 d., truputi uzsivelave, pries jas savaite tepliojo. Kovo 31 d. NT parode maza vaiduokli, bet kadangi sulaukiau MM, daugiau nekartojau testu. Po gausiu menesiniu savaite buvo svaru ir tada prasidejo tepliones, peraugusios i mazyti kraujavima, kokie du arbatiniai sauksteliai kraujo per diena iseina siomis dienomis. Pasidariau NT ir jis buvo ryskiai teigiamas. Nuejus pas gydytojus, gimdoje nieko nemato, tik ovuliacini foli, nestumo nera. HCG 235, kas atitinka kelias savaites, bet mes su vyru paskutini karta santykiavome kovo 28 d., tai nuo to laiko jau praejo daugiau laiko, be to sekiau 0 ir pagal ja nestumas butu 7 savaiciu.
Mane neramina tai, kad gydytojas sake, jog nekraujuoju, nors tikrai kraujuoju! I skausmus irgi nekreipe demesio. Liepe pakartoti HCG po savaites, o as bijau negimdinio - kaip jis diagnozuojamas? Ar butu pastebeje ji vaginaliniu echoskopu? NT neblanksta, o priesingai, ryskeja. Esu ne Lietuvoje, net nezinau, kur cia be ligonines kreiptis, bet bijau, kad jei cia visgi negimdinis, ta savaite laukimo gali blogai baigtis?

Negimdini nestuma pastebi 6 savaite jau drasiai su vagnaliniu eho .. Tad jai jum turetu but 7 sav , tikrai butu pastebeje ..
Atsakyti
KaraLinda aciu uz atsakyma, jis ramina.
Atsakyti