Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(vikusituka @ 2015 02 23, 07:44)
Ziezdre, lb užjaučiu dėl to, ką patyrei, nes tai trauma visam gyvenimui. Kai vėl pastosi, bijosi, kad tas pats... Vaidensis kiekvienas mėnuo, kai planuosi... Pati ta patį patyriau, taip pat šalino kiaušintakį. Operaciją darė ne Lt, pjūvis lb gražus, net nesimato, nors platus (kaip Cezario). Kraujavau savaitę, tris mėnsesius saugojaus, po to užkiba laimingai. Dabar auginu sūnelį. Tačiau negimdinis linkęs kartotis, todėl ir vėl teko patirti... Kiaušintakį išsaugojo, bet nė vienas medikas nesiryžta sakyti, kad aš dar kartą pastosiu laimingai. Vienas geras ginekologas man pasakė, kad Dievas manęs nemyli  blink.gif Tačiau aš manau, kad jis klysta. Nes kai gyvenime ko nors labai nori – viskas įmanoma  4u.gif Sėkmės tau  4u.gif

Ačiū 4u.gif tikrai baisu. Labai baisu dėl to, kad neskaudėjo taip stipriai, kaip turėjo, kad būčiau jautus, kad organizmas neįspėjo ir kad buvau per plauka, nuo įtikinimo, kad galiu ir toliau laukti. Žinau, kad tai linkę kartotis. Bet dabar jau brolio ar sesės taip labai nebeplanuoju blush2.gif Turiu beveik 2 metų meilę wub.gif Tad ir jos per akis, o kaip bus ateity - matysim.
Kraujavimai nustojo, ryt ketinu NT bandyt, gal jau būsiu nebe II unsure.gif
Atsakyti
mieloji, ir aš užjaučiu. Juostelės dar gali ilgokai būti dvi. Man hcg ilgai nekrito, bent dvi tris savaites po operacijos teko palaukti
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 02 24, 22:28)
mieloji, ir aš užjaučiu. Juostelės dar gali ilgokai būti dvi. Man hcg ilgai nekrito, bent dvi tris savaites po operacijos teko palaukti

Dėkojju 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką, sveik greičiau
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 02 25, 19:25)
Nėr už ką, sveik greičiau

Jau testas rodo I thumbup.gif tad laukiu, kol klijai nukris ir bus kaip niekur nieko ax.gif bambos šašas vis pasikruvina,, bet jau nieko neskauda. Tiesa, kairėje pusėje vis nudiegia, bet praeina. Gal kokia ovuliacija atvyko g.gif
Atsakyti
Po kiek laiko pasirodo Mmm po operacijos? g.gif
Atsakyti
Man išoperavo dešinį kiaušintakį, o šiandien skausmai kairiajame, net NT (nors pagrindo ir nėra) ėjau gadinti, kad tikrai įsitikinčiau, kad čia jau kokia ovuliacija, o ne negimdinis nėštumas.
Nors su pastaruoju taip ir buvo, jaučiau labai skausminga ovuliaciją dešinėje pusėje, o paskui ir butent ten buvo pastota..
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 03 11, 00:13)
Man išoperavo dešinį kiaušintakį, o šiandien skausmai kairiajame, net NT (nors pagrindo ir nėra) ėjau gadinti, kad tikrai įsitikinčiau, kad čia jau kokia ovuliacija, o ne negimdinis nėštumas.
Nors su pastaruoju taip ir buvo, jaučiau labai skausminga ovuliaciją dešinėje pusėje, o paskui ir butent ten buvo pastota..

Panika buvo ir man. Kas mėnesį į priimamąjį važiuodavau :/
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2015 03 12, 12:16)
Panika buvo ir man. Kas mėnesį į priimamąjį važiuodavau :/

O tik bereikalo jaudindavaisi ir prisigalvodavai, ar buvo ir realių negerumų? Nes dabar kiekvieną pojūtį su padidinamuoju stiklu stebiu, kad ir siekiant aukštai iš spintelės atsiranda dilgčiojimas, kokio nebūdavo anksčiau doh.gif

Kiek laiko turi praeiti, kad užsimirštų šita nejauki patirtis g.gif
Atsakyti
Sveikutes pries metus buvau pastojusi ir buvo negimdinis dabar vel negimdinis pasikartojo vel prie kairiojo kiausintakio po operacijos pasakke kad buvo saaugele tai ir itakojo negimdini...tik as nesuprantu kodel salia kiausintakio juk kiausinelis turetu eiti per kiausintaki o ne salia kiausintakio....
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2015 03 14, 12:33)
Sveikutes pries metus buvau pastojusi ir buvo negimdinis dabar vel negimdinis pasikartojo vel prie kairiojo  kiausintakio po operacijos pasakke kad buvo saaugele tai ir itakojo  negimdini...tik as nesuprantu kodel salia kiausintakio juk kiausinelis turetu eiti per kiausintaki o ne salia kiausintakio....

O tau laporoskopija darė? Man sakė, kad šios procedūros metu viską apžiūri, nuramino, kad visą kitą liko gerai smile.gif
Nežinau, kodėl šalia kiaušintakio :/ gal prieigose į kiaušintakį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 03 16, 01:09)
O tau laporoskopija darė? Man sakė, kad šios procedūros metu viską apžiūri, nuramino, kad visą kitą liko gerai smile.gif
Nežinau, kodėl šalia kiaušintakio :/ gal prieigose į kiaušintakį  g.gif

Taip laparaskopija ...na man ir pirma ir dabar dare laoaraskopija ir sake kad viskas gerai ir begale tyrimu dare o va pasekmes tokios pat ...
Atsakyti