Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(gitast @ 2014 11 21, 14:57)
Nelabai sutinku su tuo kad dazniausiai po negimdinio kitas nestumas buna negimdinis. Daug skaiciau sia tema ir viskas priklauso nuo ko buvo pirmas negimdinis. Jei del uzdegimo pazeistas vienas kiausintakis tai didele tikimybe kad ir kitas pazeistas tai ir pasikartoja negimdinis, taciau jei kitas kiausintakis sveikas nera priezasties kodel turetu nestumas but negimdinis. Statistiskai negimdinio nestumo galimybe 1 is 100. Jau turejus negimdini kito negimdinio tikimybe 10 is 100. Tiagi dar nemaza viltis kad kitas nestumas paklius I ta 90% sekmingu.
Skestantis ir siaudo griebias:) o man sekmes istorijos ir informacijos ieskojimas padeda judet pirmyn

na si mano aplinkiniu rato , pazystu net kelias su negimdiniais , ir visom pabaiga tapti .. Bet aisq as nesakau kad visoms taip .. YRa ir daug sekmingu atveju kaip pagimdo po negimdinio naturaliai .
Cia uk , niekas man nepaaiskino kodel man abudu buvo negimdiniai , kame saknys .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 21, 18:27)
na si mano aplinkiniu rato , pazystu net kelias su negimdiniais , ir visom pabaiga tapti .. Bet aisq as nesakau kad visoms taip .. YRa ir daug sekmingu atveju kaip pagimdo po negimdinio naturaliai .
Cia uk , niekas man nepaaiskino kodel man abudu buvo negimdiniai , kame saknys .

As irgi UK ir jie nelinke aiskint kas kaip ir kodel. O po pirmo negimdinio nesake kokia kito kiausintakio bukle? Jie turejo apziuret operacijos metu.
Atsakyti
QUOTE(gitast @ 2014 11 21, 15:42)
As irgi UK ir jie nelinke aiskint kas kaip ir kodel. O po pirmo negimdinio nesake kokia kito kiausintakio bukle? Jie turejo apziuret operacijos metu.

Ne. Nesake. Po negimdinio , buvau pastojus , bet 5 savaite ivyko persileidimas , ir tada po metu vel pastojau su negimdiniu , kaip suprantu mano kiausintakiai buvo uztuke .. :/
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 21, 19:48)
Ne.  Nesake. Po negimdinio , buvau pastojus , bet 5 savaite ivyko persileidimas , ir tada po metu vel pastojau su negimdiniu , kaip suprantu mano kiausintakiai buvo uztuke .. :/

Uzjauciu:( isivaizduoju koki skausma teko isgyvent. O ivf nebandysit? Uk jis financuojamas
Atsakyti
QUOTE(gitast @ 2014 11 21, 18:41)
Uzjauciu:( isivaizduoju koki skausma teko isgyvent. O ivf nebandysit? Uk jis financuojamas

Esu dbr ivf cikle , jau esu po isodinimo savaite .. Teko ilgokai eileij pralaukti .. 1.3metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 21, 22:00)
Esu dbr ivf cikle , jau esu po isodinimo savaite .. Teko ilgokai eileij pralaukti .. 1.3metu  doh.gif

😊 labai linkiu kad zirniukas isitvirtintu. Svarbiausia tiket ir turesit savo stebukla xx
Atsakyti
Na aš kiek domėjausi, tai didesnis procentas pasikartojančių negimdinių. Kai skaičiau priežastis, tai net įvardijama, kad prieš tai buvęs negimdinis įtakoja tolimesnį pastojimą. Mano atveju, gyvenimas manęs nenuskriaudė. Glaudžia galvytę prie manęs penkiametis. Sėkmingai pastojau po kiaušintakio pašalinimo. Tada kiaušintakis buvo puikios būklės. Dabar pasikartojo negimdinis. Vadinasi, mano atveju, negimdinį įtakojo kažkas kitas... Aišku, svajoju apie dar vieną mažylį, bet bus kaip bus...

Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 24, 11:55)
Na aš kiek domėjausi, tai didesnis procentas pasikartojančių negimdinių. Kai skaičiau priežastis, tai net įvardijama, kad prieš tai buvęs negimdinis įtakoja tolimesnį pastojimą. Mano atveju, gyvenimas manęs nenuskriaudė. Glaudžia galvytę prie manęs penkiametis. Sėkmingai pastojau po kiaušintakio pašalinimo. Tada kiaušintakis buvo puikios būklės. Dabar pasikartojo negimdinis. Vadinasi, mano atveju, negimdinį įtakojo kažkas kitas... Aišku, svajoju apie dar vieną mažylį, bet bus kaip bus...

Kad pastot sunkiau tai faktas ypac turint tik viena kiausintaki. Bet as optimiste ir tikiu kad viskas bus gerai. Del tu pasikartojimu tai vel cia daug kas nuo organizmo bukles priklauso. Turbut galeciau savo knyga apie negimdini parasyt kiek prisiskaiciau. As irgi turiu 9m sunu ir pastojau ir isnesiojau be problemu o su antru viskas baiges operacija. Kazkaip pergalvojus pamenu kad pries pastojant su sunum esu gydziusis uzdegima bet viskas buvo senai ir tik miglotai tepamenu. Lyg uzdegimas buvo kairej pusej. Tai tikiuos kad su sunum pastojau sveikaja puse ir vel pastosiu. Sekmes visom tikuos svajones issipildys
Atsakyti
Labas 4u.gif
su šiuo nestuke.gif aplankiau įvairias temas, pirmieji požymiai, persileidimas, hcg, bet nesitikėjau, kad iki čia daeisiu. doh.gif Būčiau labai džiaugusis nestuke.gif , bet dabar džiaugiuosi, kad esu gyva. Užtrukau dvi savaites, kol išaiškėjo verdiktas. Vidinis kraujavimas prasidęjęs, laisvų vandenų ir tvarinys 2-3 cm dydžio. Skausmas vos juntamas, bet būčiau galėjusi įkalbėt, kad tai tik gimda plečiasi ir būtų buvę blogiau. verysad.gif dėl to ir baisu, kad stebuklo laukimas vos nepražudė manęs ir šeimos blink.gif aišku, kiaušintakį teko šalinti, bet visi kiti organai ir likęs kiaušintakis sveikas.
Dar tik kelios dienos po operacijos. Pilvas kaip balionas, kraujavimas įgavo pagreitį, nt teigiamas, kvapai tebeerzina doh.gif
kiek laiko tęsiasi jums kraujavimas? Ar labai gausus?
Kada hcg jau bus 0? Mano hcg iki 275 tebuvo pakilę.
kada nebebijojit vėl bandyti?
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 16, 02:05)
Labas 4u.gif
su šiuo nestuke.gif  aplankiau įvairias temas, pirmieji požymiai, persileidimas, hcg, bet nesitikėjau,  kad iki čia daeisiu.  doh.gif  Būčiau labai džiaugusis  nestuke.gif , bet dabar džiaugiuosi, kad esu gyva. Užtrukau dvi savaites,  kol išaiškėjo verdiktas. Vidinis kraujavimas prasidęjęs, laisvų vandenų ir tvarinys 2-3 cm dydžio.  Skausmas vos juntamas,  bet būčiau galėjusi įkalbėt, kad tai tik gimda plečiasi ir būtų buvę blogiau. verysad.gif dėl to ir baisu, kad stebuklo laukimas vos nepražudė manęs ir šeimos blink.gif aišku, kiaušintakį teko šalinti, bet visi kiti organai ir likęs kiaušintakis sveikas.
Dar tik kelios dienos po operacijos. Pilvas kaip balionas,  kraujavimas įgavo pagreitį, nt teigiamas, kvapai tebeerzina doh.gif
kiek laiko tęsiasi jums kraujavimas?  Ar labai gausus?
Kada hcg jau bus 0? Mano hcg iki 275 tebuvo pakilę.
kada nebebijojit vėl bandyti?

padaryk pertrauka 3 men ir tada drasiai . man po pirmo negimdinio iskart uzkibo po 3 men tik dejau persileidau ( savaite ;/ o kraujavimas kman tesesesi gal 5-6 dienas wink.gif sveikateles dbr jum, ir daug optimizmo . 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas, kada pilvas turėtų grįžti į senas vėžes? Jis atrodo net didesnis nei prieš savaitę doh.gif
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 02 16, 09:08)
padaryk pertrauka 3 men ir tada drasiai . man po pirmo negimdinio iskart uzkibo po 3 men tik dejau persileidau ( savaite ;/  o kraujavimas kman tesesesi gal 5-6 dienas wink.gif sveikateles dbr jum, ir daug optimizmo .  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif ir sveikinu su nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziezdre: 20 vasario 2015 - 14:50
Ziezdre, lb užjaučiu dėl to, ką patyrei, nes tai trauma visam gyvenimui. Kai vėl pastosi, bijosi, kad tas pats... Vaidensis kiekvienas mėnuo, kai planuosi... Pati ta patį patyriau, taip pat šalino kiaušintakį. Operaciją darė ne Lt, pjūvis lb gražus, net nesimato, nors platus (kaip Cezario). Kraujavau savaitę, tris mėnsesius saugojaus, po to užkiba laimingai. Dabar auginu sūnelį. Tačiau negimdinis linkęs kartotis, todėl ir vėl teko patirti... Kiaušintakį išsaugojo, bet nė vienas medikas nesiryžta sakyti, kad aš dar kartą pastosiu laimingai. Vienas geras ginekologas man pasakė, kad Dievas manęs nemyli blink.gif Tačiau aš manau, kad jis klysta. Nes kai gyvenime ko nors labai nori – viskas įmanoma 4u.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti