QUOTE(gitast @ 2014 11 21, 14:57)
Nelabai sutinku su tuo kad dazniausiai po negimdinio kitas nestumas buna negimdinis. Daug skaiciau sia tema ir viskas priklauso nuo ko buvo pirmas negimdinis. Jei del uzdegimo pazeistas vienas kiausintakis tai didele tikimybe kad ir kitas pazeistas tai ir pasikartoja negimdinis, taciau jei kitas kiausintakis sveikas nera priezasties kodel turetu nestumas but negimdinis. Statistiskai negimdinio nestumo galimybe 1 is 100. Jau turejus negimdini kito negimdinio tikimybe 10 is 100. Tiagi dar nemaza viltis kad kitas nestumas paklius I ta 90% sekmingu.
Skestantis ir siaudo griebias:) o man sekmes istorijos ir informacijos ieskojimas padeda judet pirmyn
Skestantis ir siaudo griebias:) o man sekmes istorijos ir informacijos ieskojimas padeda judet pirmyn
na si mano aplinkiniu rato , pazystu net kelias su negimdiniais , ir visom pabaiga tapti .. Bet aisq as nesakau kad visoms taip .. YRa ir daug sekmingu atveju kaip pagimdo po negimdinio naturaliai .
Cia uk , niekas man nepaaiskino kodel man abudu buvo negimdiniai , kame saknys .