Noriu pasidalinti savo patirtim: pirmas nestumas nelabai planuotas, bet viskar ciki - turim suneli. Antras pastojimas 2008 m. kaip ir planuotas, na nesisaugant, bet... 6 sav. prasidejo tepimas, nestumo gimdoj nesimato, o galas toks, kad trukes ir operacijos metu pasalintas kairys kiausintakis. Leliukas atseit prisitvirtines buvo prie pat isejimo i gimda. Daktares teigimu pritruko jegu prasibrauti pro ta siaura plyseli. Galbut buvo per silpnas, del ko siek tiek kaltinu save, nes pastojimas turejo but mazdaug tuo metu kai svenciau savo gimtadieni, tai galbut ir papiknaudziavimas alkoholiu ir kita diena vaistai nuo galvos skausmo galejo itakoti kad leliukas neistenge pasiekti 'namuciu'. Po operacijos rekomendacijos nepastot bent 3 men, na ir nelabai tikintis as jau laukiuosi praejus 5 men. Aisku baimiu buta visokiu, bet turiu jau antra suneli Na o pabaigai - suneli maitinu pati iki siol (jam neuzilgo 1 m.), visa maitinimo laika su vyru pasisaugodavom, bet neemem ir per daug i galva, nes juk maitinant ir taip negali pastoti (aisku jei maitini ne reciau kaip 3 val. diena ir t.t. O as maitinau itin daznai), na tai jautemes ypac saugus, plius turiu tik viena kiausintaki, na ir pabaigai - as jau 11 sav. kaip laukiuosi, nestumas gimdoje. Taigi, savo tokia ilga istorija, visas merginas, kurioms teko isgyvent ta siauba negimdini, ir netekt kurio nors kiausintakio, noriu padrasint - bus tu leliuku tikrai, geriau net pasisaugokit SEKMES VISOMS!
Nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet as tik pradedavau gert folio rugsti ir po menesio jau laukiuosi (su paskutiniu geriau vitaminus maitinancioms, kuriuose taip pat yra folio r.). Gal vistik padeda?
QUOTE(kikas @ 2010 12 12, 14:06)
Nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet as tik pradedavau gert folio rugsti ir po menesio jau laukiuosi (su paskutiniu geriau vitaminus maitinancioms, kuriuose taip pat yra folio r.). Gal vistik padeda?
tikrai nemanau
bet dziaugiuosi, kad pasidalinai tokia puikia istorija!
Sveikos, brangutes
Gal kuri gudruole galetu pasakyti, kada po laparoskopijos turetu tos tariamos mm parsirasti? praejusi 4dieni opreavom nestumiuka is desinio kiausintakio, gydytojas sake, kad neuzilgo turetu issivalyti ir gimda. jau visai noreciau, kad pradetu valytis, nes vis dar jauciuosi besilaukianti
acius
Gal kuri gudruole galetu pasakyti, kada po laparoskopijos turetu tos tariamos mm parsirasti? praejusi 4dieni opreavom nestumiuka is desinio kiausintakio, gydytojas sake, kad neuzilgo turetu issivalyti ir gimda. jau visai noreciau, kad pradetu valytis, nes vis dar jauciuosi besilaukianti
acius
QUOTE(svajokleee @ 2010 12 15, 17:40)
Man tai buvo iskart po operacijos men., o kitas ciklas kiek pamenu biski veliau buvo...
niu gal dar iki kitos savaites palauksiu, tada bandysiu hcg dar karteli tikrinti. Gal operacija biskiuka pakoregavo cikla, nes kaip tik tom dienom turejo prasideti geros dienos.
Aciu svajokleee
pasidaryk hcg butinai! siaip turetu neuzilgo ir pasirodyti, bet hcg geriau pasidaryt, gal reiketu vaistuku pagert, kad issivalytu.
Dar karteli sveikos
mano mm parsitempe kita diena - pasirodo tereikejo garsiai paklausti
dar turiu viena klausimeli - kada jums gydytojai leido testi bandymus pastoti? internete visur tas pats straipsnis idetas - raso 6 men., tiek ilgai atrodo...
mano mm parsitempe kita diena - pasirodo tereikejo garsiai paklausti
dar turiu viena klausimeli - kada jums gydytojai leido testi bandymus pastoti? internete visur tas pats straipsnis idetas - raso 6 men., tiek ilgai atrodo...
priklauso nuo organizmo, standartiskai- 6 men, kai kurie leidzia jau po 3 men.
ar tau buvo skirtas gydymas?
ar tau buvo skirtas gydymas?
Man irgi jokio gydymo neskyre, tik sake šiek tiek pasisaugoti.
Ginekologe sake po menesio, t.y. po normaliu menesiniu pasirodyti. ir man pati operacija psichologiskai labai padejo - kai supranti, kad gali mirtinai nukraujuoti, tai baime uzgozia liudesi. todel psichologishkai as jau pasiruosus tik biskiuka baisoka vel ant operacines stalo atgulti
o jums kokie nors pojuciai like? man si savaitgali toj pacioj vietoj maude, kur as isisvaizuoju buvo prikibes gemaliukas. nes ten pat maude ir pries operacija. gal cia kokia ovuliacija galejo buti?
Ginekologe sake po menesio, t.y. po normaliu menesiniu pasirodyti. ir man pati operacija psichologiskai labai padejo - kai supranti, kad gali mirtinai nukraujuoti, tai baime uzgozia liudesi. todel psichologishkai as jau pasiruosus tik biskiuka baisoka vel ant operacines stalo atgulti
o jums kokie nors pojuciai like? man si savaitgali toj pacioj vietoj maude, kur as isisvaizuoju buvo prikibes gemaliukas. nes ten pat maude ir pries operacija. gal cia kokia ovuliacija galejo buti?