Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

Sveikos merginos, papasakokit man viska ka daret po operacijos. Po kiek laiko nuejot pas ginekologe tikrintis? Man iskilo klausimu truputi, nes as po operacijos praejus savaitei nuejau pas daktare ji nusiunte padaryt echo, padare ir sako ta daktare kuri tikrino, kad dar anksti echoskopuotis , nes nieko nesimato turi apsivalyt organizmmas ir tik po kokio menesio ziuret kas ten kaip ...Nu tai va gryzau pas daktare savo su tais atsakymais ir ji liepe ateit po pusantros savaites tik pamirsau paklaust kam, zodziu pagalvojau, kad neverta eit jei ta kurui echo dare sake , kad nieko dar nesimato ir t.t o ta gyditoja mano nei vaistu paskyre nei ka tik pasake kada vel ateit, galvoju aj cia savo klijanto prarast ennori, nori , kad daiugiauvaiksciociau pa sja , nes ne karta taip apsirodse, tik ateini ji jau kita kart siap kviecia po savaites vel ...nu ir ka nebenuejau tada ,galvoju ateisiu po menesio pa skita daktare, tai snd buvau sake , kad reik reabilituoptis, kad nebutu nevaisingumo kokio, tipo visad taip po operacijos reik.Nu ir va norejau jusu paklaust ar jums buvo kazkokia reabilitacija? nes man israse siuntimma sildyas kakzokiems ir ateit ;po menesio...dar norejau paklaust ar geret kokkius vitaminus dar kanors? ar siap praejo operacija ir viskas nieko nedaret? Dar klausimas ar i pirti galia vaiksciot, ne sjau menuo praejo jauciuosi gerai, o ir buvau jau pora kartu, dabar tik sunerimau , kad gal negalima?
Atsakyti
Kaip manot ar po biski daugiau nei menesio praejus po operacijos, galima sportuot? pvz begioti, sukti lanka ? o , kaip del pirties? As neseniai pradejau begiot ant begimo takelio ir sukt lanka i diena po puse valandos, kaip manot cia blogai?
Atsakyti
Kaip jus saugotes po negimdinio?
Atsakyti
Sveikos, labai labai nerimauju del negimdinio unsure.gif
negaliu net paliesti kaip skauda sonas, ir patinusi gerokai ta puse g.gif
kokiu metu daznaisuiai nustato negimdini (keliu savaiciu) ar supratu jau 3 savaite?
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2012 01 06, 15:08)
Sveikos merginos, papasakokit man viska ka daret po operacijos. Po kiek laiko nuejot pas ginekologe tikrintis? Man iskilo klausimu truputi, nes as po operacijos praejus savaitei nuejau pas daktare ji nusiunte padaryt echo, padare ir sako ta daktare kuri tikrino, kad dar anksti echoskopuotis , nes nieko nesimato turi apsivalyt organizmmas ir tik po kokio menesio ziuret kas ten kaip ...Nu tai va gryzau pas daktare savo su tais atsakymais ir ji liepe ateit po pusantros savaites tik pamirsau paklaust kam, zodziu pagalvojau, kad neverta eit jei ta kurui echo dare sake , kad nieko dar nesimato ir t.t o ta gyditoja mano nei vaistu paskyre nei ka tik pasake kada vel ateit, galvoju aj cia savo klijanto prarast ennori, nori , kad daiugiauvaiksciociau pa sja , nes ne karta taip apsirodse, tik ateini ji jau kita kart siap kviecia po savaites vel ...nu ir ka nebenuejau tada ,galvoju ateisiu po menesio pa skita daktare, tai snd buvau sake , kad reik reabilituoptis, kad nebutu nevaisingumo kokio, tipo visad taip po operacijos reik.Nu ir va norejau jusu paklaust ar jums buvo kazkokia reabilitacija? nes man israse siuntimma sildyas kakzokiems ir ateit ;po menesio...dar norejau paklaust ar geret kokkius vitaminus dar kanors? ar siap praejo operacija ir viskas nieko nedaret? Dar klausimas ar i pirti galia vaiksciot, ne sjau menuo praejo jauciuosi gerai, o ir buvau jau pora kartu, dabar tik sunerimau , kad gal negalima?

Po israsymo is ligonines mano visa reabilitacija buvo nedarbingumo lapelis gal 3 savaitem ., tad sedejau namie arba siaip leisdavau kur laika . Nors nesportavau bet leisdavau aktyviai laika. Echoskopavo ir ligoninei keleta kartu po operacijos , nes dar gulejau ten 4 dienas po. Ir grizus pas savo dakatre dar ejau. Siaip pageriau kazkokiu vitaminu ir tiek, jokiu siuntimu specialiu kazkur rebilituotis , nors ir mano negimdibinis nebuvo visia paprstas , pasalino kiausintaki desniji . ech...

Papildyta:
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 16, 15:44)
Sveikos, labai labai nerimauju del negimdinio  unsure.gif
negaliu net paliesti kaip skauda sonas, ir patinusi gerokai ta puse  g.gif
kokiu metu daznaisuiai nustato negimdini (keliu savaiciu) ar supratu jau 3 savaite?

as ilgai vaiksciojau pas daktare , net ir mmm sirgau, testai teigiami buvo , bet gal kokioj 6 svaitei tik pamate ta biesa , kai iplyses mano kiausintakis jau buvo.
Atsakyti
QUOTE(kava-kava @ 2012 04 16, 18:36)

Papildyta:
as ilgai vaiksciojau pas daktare , net ir mmm sirgau, testai teigiami buvo , bet gal kokioj 6 svaitei tik pamate ta biesa , kai iplyses mano kiausintakis jau buvo.

o to iplysimo pajuciai kokie? skausmai kokie netipiniai buvo? ar nieko neyprasto nebuvo, tik gimdoje nesimate g.gif ir kaip pamate ta kiausintaki ispysusi? gaila, kad teko pasalinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 16, 17:55)
o to iplysimo pajuciai kokie? skausmai kokie netipiniai buvo? ar nieko neyprasto nebuvo, tik gimdoje nesimate g.gif  ir kaip pamate ta kiausintaki ispysusi? gaila, kad teko pasalinti  unsure.gif

isvis kazkoks pas man mistinis buvo . prasirgau , tiesa trys labai nbegausios dienos buvo , na bet buvo , jokiu pozymiu nejutau ir gyvenau toliau.po to sirgimo santykiu neturejau praejus keturiom savaitem eme keistai rausvai vandeningai teplioti , pamaniau gal mmm prasideda , bet vistiek keistas tas tepliojimas buvo , esu skiacius kad buna taip ir normaliu nestumo laikotarpiu , taigi nusiunciau mb pirkti testo ir jis ryskiausiai parode du briuksniukus. bet tepliojimas nesiliove ir kita ir dar kita diena , taigi kuo skuviau uzsirasiu pas dakatre , kad apziuretu , ta apziurejo paskaiciavo nu sako nieko nesimato nors jau ir tu savaiciu nemazai turetu but , betgi buna ilgai slepiasi..po savaites ejau vel nieko nemate , jokiu skausmu , tepliojimai baigesi. bet poto viena nakti spanuoju kad plaukiu kraujo juroj ir taip baisu atsibundu ir as tikraja to zodzio prasme kraujo juroj. lova visa buvo kaip kibiru kraujo uizlieta. prigeriau avistu , kazkodel tada durniuke buvau nenorejau isterikuot , nors matyt reikejo , gal dar buciau isgelbejus ta kiausintaki, ir uzmigau apsiliumbus ir dar poto kokia savaite i darba ejau , o kraujavimas tapo menkas , kaip iprastos mano mmm, galvojau persileidau, uejau pas gydytoja , va tad echoskopu ji pamate laisvo skyscio gimdoj ir aplik ir taip atsiduriau ligoninej. kazkokiu yopatingu pozymiu nebuvo . aj uzmirsau vistik buvo vienas .. kesitas toks strenu maudimas nemal;onus uzeidavo..
Atsakyti
QUOTE(kava-kava @ 2012 04 16, 19:06)
isvis kazkoks pas man mistinis buvo . prasirgau , tiesa trys labai nbegausios dienos buvo , na bet buvo , jokiu pozymiu nejutau ir gyvenau toliau.po to sirgimo santykiu neturejau praejus keturiom savaitem eme keistai rausvai vandeningai teplioti , pamaniau gal mmm prasideda , bet vistiek keistas tas tepliojimas buvo , esu skiacius kad buna taip ir normaliu nestumo  laikotarpiu , taigi nusiunciau mb pirkti testo ir jis ryskiausiai parode du briuksniukus. bet tepliojimas nesiliove ir kita ir dar kita diena , taigi kuo skuviau uzsirasiu pas dakatre , kad apziuretu , ta apziurejo paskaiciavo nu sako nieko nesimato nors jau ir tu savaiciu nemazai turetu but , betgi buna ilgai slepiasi..po savaites ejau vel nieko nemate , jokiu skausmu , tepliojimai baigesi. bet poto viena nakti spanuoju kad plaukiu kraujo juroj ir taip baisu atsibundu ir as tikraja to zodzio prasme kraujo juroj. lova visa buvo kaip kibiru kraujo uizlieta. prigeriau avistu , kazkodel tada durniuke buvau nenorejau isterikuot , nors matyt reikejo , gal dar buciau isgelbejus ta kiausintaki, ir uzmigau apsiliumbus ir dar poto kokia savaite i darba ejau , o kraujavimas tapo menkas , kaip iprastos mano mmm, galvojau persileidau, uejau pas gydytoja , va tad echoskopu ji pamate laisvo skyscio gimdoj ir aplik ir taip atsiduriau ligoninej. kazkokiu yopatingu pozymiu nebuvo . aj uzmirsau vistik buvo vienas .. kesitas toks strenu maudimas nemal;onus uzeidavo..

vajej unsure.gif baisoka, bet stebetina, kad visai neplyso ar kaz ziauraus skaismo nebuvo.. labai liunkiu kuo greiciau kad sveikatele atsistatytu ir kad pavyktu nestuke.gif 4u.gif
man tai viska skauda, kiausiantakiai ilgi viengiuoti, bet labai labai tikiuos nebus kur nevietoj uzstriges unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 16, 18:43)
vajej  unsure.gif  baisoka, bet stebetina, kad visai neplyso ar kaz ziauraus skaismo nebuvo.. labai liunkiu kuo greiciau kad sveikatele atsistatytu ir kad pavyktu  nestuke.gif  4u.gif
man tai viska skauda, kiausiantakiai ilgi viengiuoti, bet labai labai tikiuos nebus kur nevietoj uzstriges  unsure.gif

iskur tu zinai apie savo kiausintakiu bukle . turejai laporaskopija .
mano israse is ligonines tas konstatuota - kiausinatkiai be saaugu , bet ilgi ir neiprastai siauri tai viena priezasciu kodel galejo taip nutikti.
Atsakyti
QUOTE(kava-kava @ 2012 04 16, 19:59)
iskur tu zinai apie savo kiausintakiu bukle . turejai laporaskopija .
mano israse is ligonines tas konstatuota - kiausinatkiai be saaugu , bet ilgi ir neiprastai siauri tai viena priezasciu kodel galejo taip nutikti.

taip, turejau LAP irgi parasyta siauri, ilgi ir vingiuoti, uztat ir nerimas ima unsure.gif
Atsakyti
Man irgi buvo 7 savaite nestumo po IVF... pradejo ziauriai skaudet pilvo apacia... nuvaziavau i ligonine, pasake viskas gerai, taip buna, gulimas rezimas i vsio... Kita diena nuejau pas kita gydytoja, pasake kad jokio nestumo gymdoj nemoto ir reikia daryt laporaskopija ir ziuret... Po laporaskopijos rado kaireme kiausintakije nestuma ir pasalimo nestuma, kiausintaki pavyko isgelbeti... Is ligonines israse ta pacia diena...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mergaites, gal kas susiduret blush2.gif Man pries pat Kaledas pasalino negimdini is desinio kiausintakio (manau, kad nestumui buvo 5-6 sav., nes matesi sirdutes plakimas jau), pakraujavau gera savaite, o dabar ir vel kazkoks tepliojimas prasideda ir tas jausmas artejanciu menesiniu, nes jautri krutine it t.t. Kas cia galetu buti, hormonai sustreikavo? wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 06 sausio 2013 - 16:28