Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

Visiškai tave suprantu. Mane net vežant į operacinę tikrai nemaloniai "ramino", tipo nėra čia ko verkti, vistiek ten nieko nėra, ten net ne kūdikis dar ir panašiai. Nebūtų buvusi man tai netikėta žinia, kad negimdinis nėštumas, trūko cista ir būtina skubi operacija būčiau aš jai į nosį užvažiavus už tokius žodžius... Amela, laikas gydo žaizdas. Aš namuose verkiau dvi savaites kiekvieną vakarą po visko. Praėjo beveik 10 mėnesių, bet man iki šiol prisiminus suskauda širdį.. O operacijos randai (kurių žinau niekad neišsigydysiu, nes toks odos tipas) tik dar labiau viską primena..
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 06 01, 16:01)

na, kaip visada, zodziu i vata nevyniosiu.. labai nemaloniai nustebau tave pamacius cia, turiu omeny, kad man labai gaila, kad ir tu tai patyrei.. laikykis, linkiu tau viso geriausio. man rodos as net zinau kokia tave gyd. operavo, nes garsiakalbiu jie nemazai turi, bet zodziai " bus tu vaiku, neturesi veliau kur juos deti" man lb girdeti... turbut dabar mane supranti, ka reiskia kai tu ne siaip prarandi ilgai laukta vaikiuka o tokiu skausmingu budu ir procedura.. na, zodziu, laikykis, tikiu, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 06 02, 08:42)
na, kaip visada, zodziu i vata nevyniosiu.. labai nemaloniai nustebau tave pamacius cia, turiu omeny, kad man labai gaila, kad ir tu tai patyrei.. laikykis, linkiu tau viso geriausio. man rodos as net zinau kokia tave gyd. operavo, nes garsiakalbiu jie nemazai turi, bet zodziai " bus tu vaiku, neturesi veliau kur juos deti" man lb girdeti... turbut dabar mane supranti, ka reiskia kai tu ne siaip prarandi ilgai laukta vaikiuka o tokiu skausmingu budu ir procedura.. na, zodziu, laikykis, tikiu, kad viskas bus gerai!

Mane operavo L.D. bet palatos gydytoja kita buvo, bet negaliu pasakyt kokia jos pavarde tikrai neuzfiksavau tik pamenu kaip atrode, tamsi trumpais plaukais iki 40m. visa ta istaiga man paliko ne koki ispudi, kai zmogus raitosi is skausmo ir atsijungineja, klausinejami tokie klausimai keliu metu mmm prasidejo, keliu metu lyt santykius pradejau, da koks skirtumas... ai zodziu... nieks kitas nesupras tik tai patyre zmones ...
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 06 02, 09:09)
Mane operavo L.D. bet palatos gydytoja kita buvo, bet negaliu pasakyt kokia jos pavarde tikrai neuzfiksavau tik pamenu kaip atrode, tamsi trumpais plaukais iki 40m. visa ta istaiga man paliko ne koki ispudi, kai zmogus raitosi is skausmo ir atsijungineja, klausinejami tokie klausimai keliu metu mmm prasidejo, keliu metu lyt santykius pradejau, da koks skirtumas... ai zodziu... nieks kitas nesupras tik tai patyre zmones ...

jo jo... zinau zinau.. ir dar tas konvejeris laukianciu abortams...
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 06 01, 16:01)

suprantu ir giliai uzjauciu, cia tik ir esame patyrusios liudnas skausmingas istorijas. net sunku surasti paguodos zodzius....nes tai taip skauda, kad kai pagalvoji iskestum bet koki fizini skausma kad tik neatimtu galimybes isnesioti ir pagimdytu kudikeli ir pagaliau but mama...laikykis, stiprybes, issiverk ir tikek...
Atsakyti
Mergaites Labas ,
pranesu zinia- as laukiuos, 2 metai po negimdinio praejo, mano istorija aprasyta 1 pusapi, dar tik pradzia, bet...nieko neskauda, netepa, jauciuos puikiai. Tikiuos viskas bus ok. Nenorejau dar rasyt kol neisitikinsiu kad viskas ok , bet negaliu istvert. Galit perziuret mano uzrasus cia http://www.babyplan.ru/profile/80970.
Atsakyti
QUOTE(svajokleee @ 2011 06 09, 11:29)
Mergaites Labas ,
pranesu zinia- as laukiuos,  2 metai po negimdinio praejo, mano istorija aprasyta 1 pusapi, dar tik pradzia, bet...nieko neskauda, netepa, jauciuos puikiai. Tikiuos viskas bus ok. Nenorejau dar rasyt kol neisitikinsiu kad viskas ok , bet negaliu istvert. Galit perziuret mano uzrasus cia http://www.babyplan.ru/profile/80970.

sekmes tau dideliausios, pasitkrink pas gine, kad but ramiau ir saugiau. rasyk kaip jus augsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 06 13, 07:43)
sekmes tau dideliausios, pasitkrink pas gine, kad but ramiau ir saugiau. rasyk kaip jus augsit smile.gif

siandien buvau pas privacia gine, mano leliukas prisitvirtino gimduteje thumbup.gif , turiu nuotrauka, sake viskas ok, mazilis dabar 0,75 cm. Kaip pamaciau tai negaliu nusiramint zliumt, tiek emociju. Mergaites linkiu Jums sekmes tai pat ko greiciau nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(svajokleee @ 2011 06 15, 13:31)
siandien buvau pas privacia gine, mano leliukas prisitvirtino gimduteje  thumbup.gif , turiu nuotrauka, sake viskas ok, mazilis dabar  0,75 cm. Kaip pamaciau tai negaliu nusiramint zliumt, tiek emociju. Mergaites linkiu Jums sekmes tai pat ko greiciau nestuke.gif .

Didziausios sekmes tau 4u.gif 4u.gif Saugok zirniuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...grįžau iš ginės visa apsibliovus...siuntinėjo iš kabineto į kabinetą...ir vistiek niekas neaišku...pagal mėnesines mano nėštumas turėtų būti 6 savaitės, bet echo nieko nemato...sako lyg ir yra, o gal ir ne it negali tiksliai pasakyti ar nėra negimdinio nėštumo...aš sekmadienį turiu išskristi į užsienį ir nė nežinau ką daryti...sako jei gerai jautiesi tai GAL viskas ir yra gerai,bet visgi negali pasakyti nei ar tai normalus nėštumas, nei ar negimdinis...sako reikia kantrybės...sako jei tas taskiukas gimdoj visgi yra nėštumas, tai geriausiu atveju bus kokios 3 savaitės...labai noriu, kad viskas būtų gerai, bet baimė ir nežinia tiesiog drąsko...
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2011 06 23, 12:48)
Sveikos...grįžau iš ginės visa apsibliovus...siuntinėjo iš kabineto į kabinetą...ir vistiek niekas neaišku...pagal mėnesines mano nėštumas turėtų būti 6 savaitės, bet echo nieko nemato...sako lyg ir yra, o gal ir ne it negali tiksliai pasakyti ar nėra negimdinio nėštumo...aš sekmadienį turiu išskristi į užsienį ir nė nežinau ką daryti...sako jei gerai jautiesi tai GAL viskas ir yra gerai,bet visgi negali pasakyti nei ar tai normalus nėštumas, nei ar negimdinis...sako reikia kantrybės...sako jei tas taskiukas gimdoj visgi yra nėštumas, tai geriausiu atveju bus kokios 3 savaitės...labai noriu, kad viskas būtų gerai, bet baimė ir nežinia tiesiog drąsko...

O tai ka kraujo tyrimas rodo,kokie skaiciukai?jei negimdyvinis,tai turetu but mazi,nes vistiek jau 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2011 06 23, 20:48)
O tai ka kraujo tyrimas rodo,kokie skaiciukai?jei negimdyvinis,tai turetu but mazi,nes vistiek jau 3 savaites.

tai kad man net tyrimo nepadarė...aš apskritai žalia, pirmąkart pas ginę buvau ir iškart čia tiek prigąsdino, o apie kraujo tyrimą net neužsiminė...tik tepinėlį paėmė ir tiek...
Atsakyti