Sveikos uzsukau ir as pas jus, buvo man 23cd ir diena po MB gimtadienio sove galvon testa pasidaryt, pasidariau ziuriu antra vaiduokliauja, bet kiti du testai nieko nerodo, nubegu HCG darytis 2,5 prg 5,9 skambinu gydytojai ji sako kad tikrai nestumas yra o skaiciai mazi nes tik 23cd, forume visos vienbalsiai sako kad nestumo tikrai nera (ka tvirtina ir laboratorija). Bet suteikiu sau mazyte vilti nes iki siol HCG budavo maziau nei 1, dar MB parodau testa "gimtadienio dovana" suziba akys begaliniu dziugesiu... po dvieju dienu sulaukiu mmm..suprantu kad testas brokuotas buvo o ir gydytoja.... na nusimenu bet gyvenu toliau, kadangi pradejome kelia link ivaikinimo tai as zinau kad vaikiukas musu seimoje vistiek bus. ateina kitos mmm tokios kitokios, ir patepliojo pries tai, tuo metu dar ir pas K lankiausi derinomes del histeroskopijos, apziurejo maciau juoda taska K ji ismatavo (cia pries antras mmm buvo) bet nieko nepasake maniau gal nesproges folis koks... i kitokias mmm nekreipiu demesio nes pradejau vartot homeopatinius vaistus pamanau kad jie cia tvarka daro... geguzes 11d po darbo staigiai suskausta pilva, supykina, silpna, namie viena, pamanau kad arba akmenys iseidineja is inkstu (ka turiu) arba apsinuodijau nes ir vemimas. MB papasakojau liepia vaizuot i ligonine nes jis dirba kitam mieste. Sakau praeis, ka cia lekt iskart.. padeda tik saltas ranksluostis atsigauti kazkiek. eidama is wc nualsptu namie..tada MB pasakau kad paprasytu savo mamos ateit pas mane kad suni isvestu ir vaistu atnestu. Ji ateina, paprasau kad liktu nes kazkaip laaabai pykina ir silpna. iki 2nakties prasivartau, nerandu kaip uzmigti, pasaukiu anyta, sakau nieko nebus kvieciam greitaja. atvaziuoja,apziuri,aprekia ir su nestuvais isveza i ligonine. namie belaukiant greitosios nualsptu dar karta, ligoninej atsakinejant gyd i klausimus dar karta atsijungiu, apziuri chirurgas, po to ginekologe liepia man lipt nuo lovos ant lektuvo, nusirenkt, neturiu tam jegu, nurengia anyta, seseles padeda perlipti ant lektuvo koju pati nebeuzkeliu ta padaro jos, staigiai isveza i operacine tiesiog begte, skausmai baisus kad net dusina, saukiu daktarui kad as dustu, kad skausmu kentet nebegaliu kad migdykit greiciau (dar visokiu daktaru atsiputimo nepasakosiu kad neissiplest labai) po operacijos suzinau kad buvo negimdinis ir kad 2ltr kraujo jau buvo issilieje i pilva, kad buvau netoli ano pasaulio tiek nukraujavus...
verkiu...1a tai narkoze taip mane visad veikia, 2a del to fakto, juk pavyko viskas naturaliai ir nesitikint, gyvenau mintim apie ivaikinima. Atejusios seseles paprasau duoti raminanciu, ji paklause kiek laiko planuojam, kiek vede..iseina...ateina su palatos gyd ir dviem sesutem, ir gyd tokia garsiakalbe ir megstanti papliurpt pradeda destyt man ant visos palatos "kad as cia ne verkt turiu, o vos ne sampana gert kad likau gyva, kad man nepasalino jokiu organu, kad esu gimus po laiminga zvaigzde, kad su tokia busena tiek nukraujavus taip viskas gerai baigesi" as jai sakau as suprantu bet negaliu kitaip. Ji dar pasukauja kad dar prisigimdysiu 5is vaikus ir atejus su 6tu pilve sakysiu kad nebezinau kur sita deti. uz situs zodzius norejau isvaryt ja lauk..patylejau...ji klausia tai duot vaistu ar nusiraminsi, sakau duokit... Tai va tokia mano istorija ... pradzioj isejus laikiaus visai neblogai (nepalygint kaip po persileidimo) gal del to kad nesitikejau labai, ir nieko nezinojau...bet dabar praejus 2sav jauciu kad jautrumas mano ant kritines ribos, i viska reaguoju del visko verkt norisi