Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 17, 11:34)
Zinok,gerai.Atvirai pasakius,pirma karta per visa laiko makaule planavimo srity visai nedalyvauja.Darau daug,einu pas nemazai gydytoju,skirtas didelis planas,birzeli IVF,bet toks vaizdas,kad kojos mane ten pacios nunesa,o smegenine visai nuo to atsiribojus.Dar kartais man turi priminti,kad birzeli kazkas vyks.Jauciuosi gerai ir laiminga,kartais pagaunu save galvojant,kad gerai man ir taip,gal metus taip ir pagyventi;tik jau per daug nueita,kad suktis atgal.Darau tai ka turiu daryti,tik be jokio gruzo ar skubejimo.Zodziu,visai ne as smile.gif

Kaip tu?Kas naujo?Gal jau UK? 4u.gif

oj pas mane santa barbaros... doh.gif

as lb del taves dziaugiuosi, linkiu, kad ramybe taves nepaliktu ir kad ateitu tas laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 20, 08:13)
aciu tau, beabejo artimieji padrasina, paguodzia kartu ir paverkiam net. va jau isejau darban, bandau negalvoti kas nutiko ir eiti tolyn. toliau svajoti tiketi kad busiu mama, visoms ir cia to linkiu nuosirdziai  wub.gif

Saunuole, laikykis...as tai pasiemiau atostogas po 2 sav, savaitelei, nes ir darbe perversmai ir dar niekas naturaliai nevyksta.. doh.gif
mes siandien buvom parke ir tiek daug vaikuciu ir as taip dziaugiausi, net nezinau..net nebuvo sunk, skaudu...gal jau per pirma nelaiminga nestuma, per daug isgyventa, islieta asaru..kad kaip sakai eiti tolyn, tiketi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 21, 21:29)
Saunuole, laikykis...as tai pasiemiau atostogas po 2 sav, savaitelei, nes ir darbe perversmai ir dar niekas naturaliai nevyksta.. doh.gif
mes siandien buvom parke ir tiek daug vaikuciu ir as taip dziaugiausi, net nezinau..net nebuvo sunk, skaudu...gal jau per pirma nelaiminga nestuma, per daug isgyventa, islieta asaru..kad kaip sakai eiti tolyn, tiketi, kad viskas bus gerai  smile.gif

aciu laikausi nors buna ir pratruksti... o kaip tavo sveikata? gal yra geru naujienu?
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 25, 19:43)
aciu laikausi nors buna ir pratruksti... o kaip tavo sveikata? gal yra geru naujienu?

Nea nera verysad.gif daktare buvo teisi, kai sake, kad po 2 sav aiskiai matysis, kad niekas nebeauga verysad.gif taip vakar ir patvirtino verysad.gif
pasirinkau tableciu buda, tai antradieni vel i ligonine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 26, 20:37)
Nea nera  verysad.gif  daktare buvo teisi, kai sake, kad po 2 sav aiskiai matysis, kad niekas nebeauga  verysad.gif taip vakar ir patvirtino  verysad.gif
pasirinkau tableciu buda, tai antradieni vel i ligonine  verysad.gif

uzjauciu mergyt jetau kap liudna ir sunku tau, net susigraudinau sad.gif mes viska istversim, viska ka norim pasieksim...laikykis
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 26, 20:40)
uzjauciu mergyt jetau kap liudna ir sunku tau, net susigraudinau sad.gif mes viska istversim, viska ka norim pasieksim...laikykis

Net nebezinau...siu metu esu labai negatyvi..ir atrodo, gal man net nelemta buti mama verysad.gif gal dar reikia laiko, pereiti sita bedele ir tada zvelgti i ateiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 27, 20:07)
Net nebezinau...siu metu esu labai negatyvi..ir atrodo, gal man net nelemta buti mama  verysad.gif  gal dar reikia laiko, pereiti sita bedele ir tada zvelgti i ateiti  unsure.gif

suprantu tave labai as jau ketvirta karta prarandu tai kas man brangiausia ir ko labiausiai laukiu, sunku pakilti labai, stogas gal net ir jau nuvaziaves, bet viltis mirsta paskutine, laikykis laikas kazkiek sumazina zaiszdas ir skausma, bet tai lieka musu sirdutese, bet mes juk stiprios, viskas bus gerai 4u.gif rasyk cia visalaik paguoda randama.
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 28, 07:09)
suprantu tave labai as jau ketvirta karta prarandu tai kas man brangiausia ir ko labiausiai laukiu, sunku pakilti labai, stogas gal net ir jau nuvaziaves, bet viltis mirsta paskutine,  laikykis laikas kazkiek sumazina zaiszdas ir skausma, bet tai lieka musu sirdutese, bet mes juk stiprios, viskas bus gerai  4u.gif rasyk cia visalaik paguoda randama.

zinau, kad lakais tikrai viska uzgydys, tad va MB nori palaukti ir nebeskubeti, nes mes tik 1 metelius susituoke, ir nieko, kaip sakant daugiau nematom tik asaras...
oi net nemaniau, kad ir tau tiek daug isgyventa...laikykimes kartu verysad.gif
Atsakyti
Mergaites laikykites - laikas tikrai visagalis. As visai buvau paluzus, bet pakilom ir jau planuojam toliau, tik supratau kad bus keblumu...Reikia daryti kiausintakiu praeinamumo nuotrauka, bet paskaiciau kokia radiacijos doze gauni doh.gif Bet po sio ciklo reiks jauciu eiti...
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 27, 20:07)
Net nebezinau...siu metu esu labai negatyvi..ir atrodo, gal man net nelemta buti mama  verysad.gif  gal dar reikia laiko, pereiti sita bedele ir tada zvelgti i ateiti  unsure.gif

baik taip galvoti! nakromanems, alkoholikems ir prostitutems lemta buti mamoms, kodel tau nelemta??? busi, butinai busi!!!!!!!!!!

QUOTE(in vino @ 2011 05 31, 07:16)
bet paskaiciau kokia radiacijos doze gauni  doh.gif

kazkokia nesamone, tiesa sakant smile.gif radiacijos minimumas, nepalyginus nei su tomografija ne su dar kazkuom, net neverta apie tai galvoti.
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 05 31, 07:16)
Mergaites laikykites - laikas tikrai visagalis. As visai buvau paluzus, bet pakilom ir jau planuojam toliau, tik supratau kad bus keblumu...Reikia daryti kiausintakiu praeinamumo nuotrauka, bet paskaiciau kokia radiacijos doze gauni  doh.gif  Bet po sio ciklo reiks jauciu eiti...

taip, laikas cia patikimiausias palydovas...labai sunku cia ir dabar...o tau jei reikia tai ir daryk...nieko blogiau nebus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos uzsukau ir as pas jus, buvo man 23cd ir diena po MB gimtadienio sove galvon testa pasidaryt, pasidariau ziuriu antra vaiduokliauja, bet kiti du testai nieko nerodo, nubegu HCG darytis 2,5 prg 5,9 skambinu gydytojai ji sako kad tikrai nestumas yra o skaiciai mazi nes tik 23cd, forume visos vienbalsiai sako kad nestumo tikrai nera (ka tvirtina ir laboratorija). Bet suteikiu sau mazyte vilti nes iki siol HCG budavo maziau nei 1, dar MB parodau testa "gimtadienio dovana" suziba akys begaliniu dziugesiu... po dvieju dienu sulaukiu mmm..suprantu kad testas brokuotas buvo o ir gydytoja.... na nusimenu bet gyvenu toliau, kadangi pradejome kelia link ivaikinimo tai as zinau kad vaikiukas musu seimoje vistiek bus. ateina kitos mmm tokios kitokios, ir patepliojo pries tai, tuo metu dar ir pas K lankiausi derinomes del histeroskopijos, apziurejo maciau juoda taska K ji ismatavo (cia pries antras mmm buvo) bet nieko nepasake maniau gal nesproges folis koks... i kitokias mmm nekreipiu demesio nes pradejau vartot homeopatinius vaistus pamanau kad jie cia tvarka daro... geguzes 11d po darbo staigiai suskausta pilva, supykina, silpna, namie viena, pamanau kad arba akmenys iseidineja is inkstu (ka turiu) arba apsinuodijau nes ir vemimas. MB papasakojau liepia vaizuot i ligonine nes jis dirba kitam mieste. Sakau praeis, ka cia lekt iskart.. padeda tik saltas ranksluostis atsigauti kazkiek. eidama is wc nualsptu namie..tada MB pasakau kad paprasytu savo mamos ateit pas mane kad suni isvestu ir vaistu atnestu. Ji ateina, paprasau kad liktu nes kazkaip laaabai pykina ir silpna. iki 2nakties prasivartau, nerandu kaip uzmigti, pasaukiu anyta, sakau nieko nebus kvieciam greitaja. atvaziuoja,apziuri,aprekia ir su nestuvais isveza i ligonine. namie belaukiant greitosios nualsptu dar karta, ligoninej atsakinejant gyd i klausimus dar karta atsijungiu, apziuri chirurgas, po to ginekologe liepia man lipt nuo lovos ant lektuvo, nusirenkt, neturiu tam jegu, nurengia anyta, seseles padeda perlipti ant lektuvo koju pati nebeuzkeliu ta padaro jos, staigiai isveza i operacine tiesiog begte, skausmai baisus kad net dusina, saukiu daktarui kad as dustu, kad skausmu kentet nebegaliu kad migdykit greiciau (dar visokiu daktaru atsiputimo nepasakosiu kad neissiplest labai) po operacijos suzinau kad buvo negimdinis ir kad 2ltr kraujo jau buvo issilieje i pilva, kad buvau netoli ano pasaulio tiek nukraujavus... blink.gif verkiu...1a tai narkoze taip mane visad veikia, 2a del to fakto, juk pavyko viskas naturaliai ir nesitikint, gyvenau mintim apie ivaikinima. Atejusios seseles paprasau duoti raminanciu, ji paklause kiek laiko planuojam, kiek vede..iseina...ateina su palatos gyd ir dviem sesutem, ir gyd tokia garsiakalbe ir megstanti papliurpt pradeda destyt man ant visos palatos "kad as cia ne verkt turiu, o vos ne sampana gert kad likau gyva, kad man nepasalino jokiu organu, kad esu gimus po laiminga zvaigzde, kad su tokia busena tiek nukraujavus taip viskas gerai baigesi" as jai sakau as suprantu bet negaliu kitaip. Ji dar pasukauja kad dar prisigimdysiu 5is vaikus ir atejus su 6tu pilve sakysiu kad nebezinau kur sita deti. uz situs zodzius norejau isvaryt ja lauk..patylejau...ji klausia tai duot vaistu ar nusiraminsi, sakau duokit... Tai va tokia mano istorija ... pradzioj isejus laikiaus visai neblogai (nepalygint kaip po persileidimo) gal del to kad nesitikejau labai, ir nieko nezinojau...bet dabar praejus 2sav jauciu kad jautrumas mano ant kritines ribos, i viska reaguoju del visko verkt norisi sad.gif
Atsakyti