Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Gal kas parekomenduotų, kur Vilniuje gerai ir už adekvačią kainą daro botulino injekcijas, galvoju pirmąkart pabandyti į pykčio raukšlę g.gif
Ir, kaip supratau, jei leisiuos tik į pykčio raukšlę, vokai neužkris (nes jie ir taip pakritę, nesinorėtų, kad dar daugiau nusileistų)?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 04 02, 09:55)
mano toks komentaras,nes leidausi ne pas viena gydytoja,vienodi patarimai
poto,jei nesiklausai,issivaiksto tai-kaltinam gydytojus-man nesuveike,ar per mazai suveike mirksiukas.gif

dar prideciau antibiotikus prie nepageidautinu. Jei geri juos per pirma menesi po injekcijos, tai botoksas daug greiciau issivaiksto. Pati isbandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 04, 11:17)
Ir, kaip supratau, jei leisiuos tik į pykčio raukšlę, vokai neužkris (nes jie ir taip pakritę, nesinorėtų, kad dar daugiau nusileistų)?

Neuzkris, ta pati dariausi ir butent sito klausiau daktaro. O ateity, jei nusileis (ne nuo injekciju), parode, kur pora siuliu ir pakels biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(solimar @ 2011 04 01, 21:13)
Po botoxo keleta dienu nerekomenduojama pirtis , ir siaip reiketu profilaktiskai del viso pikto privengti karstu gerimu , karsto maisto ir visko kas sukelia karsti

Kazin, o jei ta pati vakara ilgokai buvau karstame duse, nieko ? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Dariausi Grozio Akademijoj, Savanoriu pr. labai prieinamos kainos
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2011 04 06, 10:20)
Dariausi Grozio Akademijoj, Savanoriu pr. labai prieinamos kainos

jei ne paslaptis, kokios ten kainos? ax.gif

Ir dar klausimas - ar po botulino injekcijos, jau kai botulinas išsivaikšto, vaizdelis būna pat, koks ir prieš procedūrą , ar liūdnesnis?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 06, 11:51)
jei ne paslaptis, kokios ten kainos?  ax.gif

Ir dar klausimas - ar po botulino injekcijos, jau kai botulinas išsivaikšto, vaizdelis būna pat, koks ir prieš procedūrą , ar liūdnesnis?

Man vaizdelis buvo toks pat, kaip prieš injekcijas. Per pietų pertrauką suleido man į kaktą, grįžau atgal į darbą, tai matėsi tik 6 rausvos dėmelės išilgai pykčio raukšlės, kaip vabzdžio įkandimai. O kitą dieną nieko visai nebesimatė, viskas čiki buvo.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 06, 10:51)
jei ne paslaptis, kokios ten kainos?  ax.gif

priklauso nuo rauksliu kiekio ir gylio. kaina nuo nuo poros simtu, pas Ivanauskiene
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2011 04 01, 18:41)
Neberandu man rupimo atsakymo - kiek laiko po rimtesnes proceduros negalimas didesnis fizinis kruvis, pirtys, masazai, miegoti ant pilvo ir pan (viskas, kas didina kraujo pripludima i veida)...?

miegoti negalima 6 val.
pirtis neleistina lyg apie sav.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 04 04, 14:27)
Kazin, o jei ta pati vakara ilgokai buvau karstame duse, nieko ?  doh.gif  verysad.gif

niu negerai,negi neperspejo? g.gif
Atsakyti
Buvau nuėjus pas plastikos chirurgą pasikalbėti dėl injekcijų, kol kas nieko nesidariau, svarstau. Pykčio raukšlelė pas mane nėra ryški, ji labiau išryškėja tik saulėtomis dienomis, ypač kai pamirštu akinius smile.gif Gąsdina galima antakio pakritimo rizika - chirurgas sakė, kad tai nėra dažna komplikacija, bet įmanoma; o mano vienas antakis ir taip jau pakritęs. Nesinori paskui įsisukti į procedūrų-korekcijų ratą g.gif

Dabar svarstau, kokios yra ne per brangiausios procedūros, kurios pajaunina - pvz duoda liftingo efektą, veiduką padaro lygesnį ir pan. Lazeriai gal? Kadangi man dar nėra keturiasdešimties ir atrodau tikrai neblogai, tūkstančių leisti nenoriu, bet laiką šiek tiek atsukti atgal - būtų labai neprošal bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 balandžio 2011 - 08:57
QUOTE(girene @ 2011 04 09, 09:54)
niu negerai,negi neperspejo? g.gif

Sake neiti i pirti ir nesportuoti. Kazkaip nesismulkino iki tiek g.gif Nors injekcija puikiai pavyko, bet kazin, ar ilgam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 09, 09:56)
Dabar svarstau, kokios yra ne per brangiausios procedūros, kurios  pajaunina - pvz duoda liftingo efektą, veiduką padaro lygesnį ir pan. Lazeriai gal?  Kadangi man dar nėra keturiasdešimties ir atrodau tikrai neblogai, tūkstančių leisti nenoriu, bet laiką šiek tiek atsukti atgal - būtų labai neprošal  bigsmile.gif

nu kad beveik visas proceduras tenka kartoti ir susirenka virs tukstancio per metus, o kuriu nereikia daznai kartoti moki uz viena karta tukstancius mirksiukas.gif
Gal kas nors tiks is situ:
Derma roller
mezoterapija ir biorevitalizacija
hialurono injekcijos
riebalu injekcijos
fraxel lazeris ir termoliftingas
Atsakyti
Siandien buvau konsultacijoje, rekomendavo botoxa, bet nutarem atideti procedura po visu Druskininku-pirciu-voniu (nes karstis gali pakenkti), kad kartais nepagadinti... Orientaciskai kakta (3 horizontalios), ir jau besiformuojancios pykcio rauksles bus ~300 lt.
Atsakyti