Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Aciu 4u.gif Ji, kiek radau "Medikanoje"? Kiek apytiksliai galetu kainuoti gan giliu kaktos rauksliu lyginimas (3 horizintolios)>
Atsakyti
Tikrai tiksliai nepamenu , nes tvarkiausi pries pusantru metu, ir siom doenom rosiuosi eiti tik neprisiskambinu jai niekaip - gal atostogauja g.gif
Atsakyti
Patarkit vilnietės, kurios darotės hialurono injekcijas Kaune ax.gif Užsirašot į konsultaciją, atvažiuojat į ją, o po to jau dar kartą važiuojat pačiai procedūrai? Ar galima tai padaryti vienu metu, t.y. užsirašyti pvz., internetu ar telefonu nupasakojus savo problemą ir nuvažiavus iš karto susitvarkyt? Nežinau nuo ko pradėti, aš niekada nedarius, o norėčiau pasitvarkyti dvi horizontalias raukšles ant kaktos. Šiaip jos nėra labai gilios ar ryškios, bet matyti g.gif O ar būna, kad atkalba darytis injekciją? biggrin.gif
Nors gal aš per gerai apie save galvoju, man 34, o žiūriu, kad ir visai jaunos merginos darosi unsure.gif
Atsakyti
Na taip- Medikanoje pasake, kad atostogaus iki balandzio 8, o kainas pasako tik ji pati , priklausomai nuo to ka ir kur reikia daryti, kaip ir rasiau proceduras atlieka kokybiskai- na bent jau man tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Aciu Solimar 4u.gif Na tiek rauksleta pravaiksciojus, islauksiu savaitele ramiai.
Sakykit, o labai matosi, kad kazka dareisi po injekciju, kokios zymes ir kiek ilgai lieka? g.gif Pagal temos pasisakymus matau, kad greiciausiai prireiks kombinuotos - heliurono+botoxo...
Atsakyti
uItra, jeigu galėsi, labai prašau, parašyk kokią Tau pasakys kainytę 4u.gif Pas Tave 3 raukšlės, o pas mane 2, tai bent apytiksliai galėsiu orientuotis biggrin.gif
Į Klaipėdą nenulėksiu, bet nemanau, kad labai žiauriai skirtųsi Klaipėdos ir Kauno kainos, o iki Kauno galiu nuvažiuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 31 kovo 2011 - 14:41
ultra, konkreciai tavo atveju gali ivertinti tik medike, kai paziures kokio gylio raukslytes , o rezultatas matosi is karto , kartais buna paraudimas nezymus tose vietose kur adatyciu duriai , bet per pora dienyciu praeina , o tai kitam gal ir greiciau - cia jau priklauso nuo tavo pacios organizmo, jei ka galim uzsirasyt kartu - ivertinsime pokycius "iki ir po" bigsmile.gif
Atsakyti
galim kooperuotis, nes be abejo - baisu 4u.gif O rezultata galesim ir vizualiai pailiustruoti - gal abejojancioms trisdesimtmetems bus lengviau nuspresti - reikia/nereikia biggrin.gif nes man tikrai pridetu pasitikejimo savimi, jei pavyktu panaikinti tuos griovius doh.gif na ir kokia 10 metu gal atimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 31 kovo 2011 - 14:50
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 31, 15:32)
Patarkit vilnietės, kurios darotės hialurono injekcijas Kaune  ax.gif Užsirašot į konsultaciją, atvažiuojat į ją, o po to jau dar kartą važiuojat pačiai procedūrai? Ar galima tai padaryti vienu metu, t.y. užsirašyti pvz., internetu ar telefonu nupasakojus savo problemą ir nuvažiavus iš karto susitvarkyt? Nežinau nuo ko pradėti, aš niekada nedarius, o norėčiau pasitvarkyti dvi horizontalias raukšles ant kaktos. Šiaip jos nėra labai gilios ar ryškios, bet matyti  g.gif O ar būna, kad atkalba darytis injekciją? biggrin.gif
Nors gal aš per gerai apie save galvoju, man 34, o žiūriu, kad ir visai jaunos merginos darosi  unsure.gif

nu mane atkalbejo nuo botokso, o nuo hialurono ne karto neatkalbinejo... g.gif norejau islyginti negilias horizantalias rauksles ant kaktos, bet pasake, kad antakiai nusileis ir vokai atrodys uzkrite. buvo viena problema, tai po to turesi dvi doh.gif Bet cia nuo kaktos priklauso... draugei daug kartu suleido ir nieko, bet ji tik karta per metus eidavo pas daktara...

Darosi kol jaunos, kad veliau pigiau kainuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 31 kovo 2011 - 16:22
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 31, 17:18)
nu mane atkalbejo nuo botokso, o nuo hialurono ne karto neatkalbinejo...  g.gif  norejau islyginti negilias horizantalias rauksles ant kaktos, bet pasake, kad antakiai nusileis ir vokai atrodys uzkrite. buvo viena problema, tai po to turesi dvi  doh.gif  Bet cia nuo kaktos priklauso... draugei daug kartu suleido ir nieko, bet ji tik karta per metus eidavo pas daktara...

Darosi kol jaunos, kad veliau pigiau kainuotu  mirksiukas.gif

simsimas2002 gal galite placiau pakomentuoti. Ar antakiai "nukris" ateityje kaip pasekme nuo botokso? ar tiesiog jusu toks veidas, kad ji suleidus iskart atrodys, kad antakiai "nukrite"?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 04 01, 15:32)
simsimas2002 gal galite placiau pakomentuoti. Ar antakiai "nukris" ateityje kaip pasekme nuo botokso? ar tiesiog jusu toks veidas, kad ji suleidus iskart atrodys, kad antakiai "nukrite"?

ne visoms tie antakiai pakrinta smile.gif Ir ziurint kiek suleidzia i kakta.
Aisku priklauso ir nuo veido,jei akys turi toki polinki, tai taip gali atsitikt,bet turetu ta pasakyt gydytojas pries kazka darant.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 04 01, 15:32)

QUOTE(Realybe @ 2011 04 01, 16:30)
ne visoms tie antakiai pakrinta smile.gif Ir ziurint kiek suleidzia i kakta.
Aisku priklauso ir nuo veido,jei akys turi toki polinki, tai taip gali atsitikt,bet turetu ta pasakyt gydytojas pries kazka darant.

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti