Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Gal kas patarsite, kur Kaune leidziates botoxa? Kad ir kokybe butu gera ir kaina nesikandziotu ax.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 03, 10:55)
biggrin.gif simsimai,siulau pakeisti gydytoja
tiesiog nueik pas kita .grozio kliniku tikrai begale,tiesiog pairink kokia
as kaune,todel ne kka tau pasiulyti galiu

Gal galite patarti Kaune kuri rinktis? Kiek skaiciau M.Norkus neblogas?

Gal kuri atsakytu, kiek botoksas neleidzia "raukytis" pykcio raukslei? Ar realu tiketis metu, ar vis gi laiko tik pusmeti geriausiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 03 15, 10:09)

Gal kuri atsakytu, kiek botoksas neleidzia "raukytis" pykcio raukslei? Ar realu tiketis metu, ar vis gi laiko tik pusmeti geriausiu atveju?

gali tiketis ir metu.kiekvieno zmogaus organizmas kitaip priima,ir sureguoja.
jei tik pykcio raukslei,tai galit eit pas bent koki,ziurekit kainas.puslapiuose surasytos vienos,paskambinus visa sako mazesnes,sitai atminkit visos
galima ir pas norkiuka,nors as jo nemegstu,cia jau mano nuomone.zinau,ka mano draugei blogai padare...............na nepletkinsiu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 15, 20:05)
gali tiketis ir metu.kiekvieno zmogaus organizmas kitaip priima,ir sureguoja.
jei tik pykcio raukslei,tai galit eit pas bent koki,ziurekit kainas.
puslapiuose surasytos vienos,paskambinus visa sako mazesnes,sitai atminkit visos
galima ir pas norkiuka,nors as jo nemegstu,cia jau mano nuomone.zinau,ka mano draugei blogai padare...............na nepletkinsiu

Tai va man laike vos pusmeti (pirma ir vieninteli karta kol kas), galvojau blogai padare. Gal tada gerai g.gif
Atsakyti
ne,gal maziau leido,nes padaugintu,butum sukaustyta

Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 03 15, 12:09)

As sia savaite dariausi pas M.Norku pykcio rauksle.Pusmetis kad laikosi yra idealu. smile.gif Kaina dabar ju klinikoje 200lt
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 03 22, 22:03)
As sia savaite dariausi pas M.Norku pykcio rauksle.Pusmetis kad laikosi yra idealu. smile.gif Kaina dabar ju klinikoje 200lt

Aha maciau mirksiukas.gif
O uz konsultacija teko dar moketi?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 03 23, 11:48)
Aha maciau  mirksiukas.gif
O uz konsultacija teko dar moketi?

Ne tik 200lt sumokejau ir daugiau uz nieka neprase smile.gif
Pries tai paskambinau,ir paklausiau administratores kiek kainuoja.Ji sako 240lt.Bet internete maciau kita kaina-sakau jai.Tai daktaras nuolaida padarys -sako ji.Nuolaida tai nuolaida smile.gif tai ir sumokejau 200lt ax.gif
Atsakyti
o kur kaune leidzia botoksa? gal kas zinot
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2011 03 24, 15:50)
o kur kaune leidzia botoksa? gal kas zinot

isiveskit internete zodi BOTAXAS doh.gif doh.gif doh.gif jums ismes bene visas klinikas
Atsakyti
Kuo daugiau ziuriu i veidrodi tuo aiskiau suprantu, kad prasidejo negriztamas procesas, ir kaktoje atsiradusiu rauksliu kremukais neislyginsiu... verysad.gif Labai raukausi, tai turiu keleta horizontaliu, ir kiek mazesnes vertikalias tarp antakiu. Kazin kokios proceduros butu efektyviausios? Zinodama, ko ieskoti, bandyciau ieskoti palankiu kainu... Arba laukciau rekomendaciju - geriausia Klaipedoje (tinka ir Vilnius, Kaunas), kur teisingai konsultuoja ir siulo tinkamiausias, o ne brangiausias proceduras reikia-nereikia... Na, ir be abejo, jas atlieka kokybiskai, nes ir keletos simtu procedurai reikes labai stipriai moraliskai ruostis... doh.gif
Atsakyti
Klaipedoje gerai su fileriais dirba Ina Guseva - pati lankausi kai prireikia pasidailinti ir esu patenkinta kokybe ir kaina.
Atsakyti