Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Danačka @ 2010 12 12, 15:39)
O jus kartais nenaudojat kokio nors serumo paakiams?

As vtik retkarciais naudoju paakiu krema saldanti.Zodziu as esu labai verksne biggrin.gif ,tai nuo tu asareliu man paakiai pasidare su maiseliais,nezinau ka dabar daryti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 12, 16:32)
As vtik retkarciais naudoju paakiu krema saldanti.Zodziu as esu labai verksne biggrin.gif ,tai nuo tu asareliu man paakiai pasidare su maiseliais,nezinau ka dabar daryti doh.gif  blush2.gif

Visu pirma, baikit verkslenti biggrin.gif , o antra, klausiau todel, kad ir nuo stipraus serumo paburksta paakiai. Bet jei jus retai naudojat tai bus kitos problemos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 12 13, 09:15)
Visu pirma, baikit verkslenti biggrin.gif , o antra, klausiau todel, kad ir nuo stipraus serumo paburksta paakiai. Bet jei jus retai naudojat tai bus kitos problemos.  4u.gif

lotuliukas.gif
Serumu tikrai nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 06, 09:29)
... Hialuronu... tai visus uzpildus ir botox'a galima atideti zymiai velesniam laikui.

drinks_cheers.gif , nemazai domiuosi tuo, nes dirbu grozio sferoje, zinoma, paciai taip pat svarbu visada atrodyti graziai, o bedele, kuria emiau pastebeti, kad turiu labai ryskias linijas nuo nuosies iki lupu, tai dabar daug svieciuosi apie hialurona, kiek teko skaityti, tai artimiausias musu odai, nieko jis neparalyzuoja (kazkaip negraziai skamba, o ir ne viena yra teke matyti su nejudanciu veidu doh.gif ), uzpildo ir dar drekina oda. good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 20 gruodžio 2010 - 01:23
Ar esat kas lazeriu naikine randelius po spuogu?Idomu ar per viena karta panaikina?Ar yra geresniu budu uz lazeri?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 28, 12:49)
Ar esat kas lazeriu naikine randelius po spuogu?Idomu ar per viena karta panaikina?Ar yra geresniu budu uz lazeri?

Zvonkė yra ne kartą rašius ,kad darėsi tokias procedūras ,bet kažkaip niekur nėra atsiliepimų ar jai padėjo g.gif
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 12, 12:17)
Man 24metai,o po paakiais jau baisus maiseliai doh.gif Negaliu daugiau ziureti i juos,sakykit,kur kaune pasiulytumet nueiti,kad juos panaikintu,ir kokia procedura darytis? g.gif AS jau buvau net pradejus galvoti apie odos tempima po akimis blush2.gif Ir nuo spuogu like daug randeliu,taip pat noreciau,kad patartumet ka nors Kaune,kur eiti,gal kokiu lazeriu naikinti g.gif Idomu kokios dabar kainos.

Beža salone siūlo randų lyginimus su placentos ir rūgščių kauke ,nebandėt? čia pasakiau taip paprastai ,moksliškai gal kitaip skamba šita prcedūra. Bet 100 proc negarantuoja ,kad padės ,o kaina vienos procedūros 380 lt ,reiktų mažiausiai 4-5 procedūrų
Atsakyti
eilini karta pas daktare pasiskundziau, kad labai trumpai laiko botoksas akiu kampuciuose... nu maximum 4,5 menesio, o dazniausiai 2,5 menesio. Tai ji man pasake, kad su amziumi taip ir liks, nebent leisti ir i tarpuragi, tik tada galiu tiketis, kad ilgiau laikys...
Gal kas zino, ar is tikro taip?
nors man atrodo - kiek daktaru tiek nuomoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 02, 10:28)
eilini karta pas daktare pasiskundziau, kad labai trumpai laiko botoksas akiu kampuciuose... nu maximum 4,5 menesio, o dazniausiai 2,5 menesio. Tai ji man pasake, kad su amziumi taip ir liks, nebent leisti ir i tarpuragi, tik tada galiu tiketis, kad ilgiau laikys...
Gal kas zino, ar is tikro taip?
nors man atrodo - kiek daktaru tiek nuomoniu  doh.gif

biggrin.gif simsimai,siulau pakeisti gydytoja
tiesiog nueik pas kita .grozio kliniku tikrai begale,tiesiog pairink kokia
as kaune,todel ne kka tau pasiulyti galiu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 03, 11:55)
biggrin.gif simsimai,siulau pakeisti gydytoja
tiesiog nueik pas kita .grozio kliniku tikrai begale,tiesiog pairink kokia
as kaune,todel ne kka tau pasiulyti galiu

kad as jau pas 4 buvau...
nebent papildomai i tarpuragi leistis, kad ilgiau laikytu... Bet man kazkodel nesitiki g.gif
Atsakyti
nepamenu,o po botulino haliurona tau leidzia paakiuose?????????
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 03, 19:41)
nepamenu,o po botulino haliurona tau leidzia paakiuose?????????

ne neleidzia, nes man botoksas visai islygina. Tiksliau pasakius botoksas neleidzia man raukytis. Skaiciau, kad leidzia hialurona papildomai, jei dar lieka rauksleles
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 04, 10:51)
ne neleidzia, nes man botoksas visai islygina. Tiksliau pasakius botoksas neleidzia man raukytis. Skaiciau, kad leidzia hialurona papildomai, jei dar lieka rauksleles

biggrin.gif man lieka,todel ir leidzia
Atsakyti