Laba diena, mergaitės. Kuri iš procedūrų, tvarko veido kapiliarus?
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 08, 10:19)
Laba diena, mergaitės. Kuri iš procedūrų, tvarko veido kapiliarus?
lazeris
kokie atsiliepimai apie grozioakadijoj atliekamas proceduras?ar neteko nusivilti?
QUOTE(*vanilnaja* @ 2014 05 06, 15:55)
dariau 2 procedūras, tai asmeniškai aš dariaus penktadienį, pirmadienį jau ėjau į darbą, bet nebuvau dar "pilnai savimi" vietomis dar buvo papulyčių, bendras toks paburkimas. Sakyčiau 3-5 dienos, mano atveju, iki pilno atsistatymo
Klaipėdietės gal galit rekomenduot kažką patikimo Klaipėdoje Jankūnas, kas dar???? ar važiuot i Vilnių dėl botulino ir HA injekvcijų?
Klaipėdietės gal galit rekomenduot kažką patikimo Klaipėdoje Jankūnas, kas dar???? ar važiuot i Vilnių dėl botulino ir HA injekvcijų?
As dariau viena pas Bagdona, tai vertint kaip ir negaliu, o pas ka Jus daret abu kartus?
QUOTE(Kam @ 2014 05 08, 21:28)
As dariau viena pas Bagdona, tai vertint kaip ir negaliu, o pas ka Jus daret abu kartus?
Aš lankiaus pas jo žmoną Agnę Bagdonę bet ji kūdikį šiuo metu turi, tai sunku susiderinti
QUOTE(*vanilnaja* @ 2014 05 08, 23:39)
Aš lankiaus pas jo žmoną Agnę Bagdonę bet ji kūdikį šiuo metu turi, tai sunku susiderinti
Tai pereikit pas vyra O pas ka dazniausiai vaiksto Klaipedietes, Jus cia jau is seniau, gal kokiu atsiliepimu skaitet?
Mane irgi domina Klaipedoje kas ka galit rekomenduoti
Sveikos merginos, ir as nutariau pasidalinti savo patirtimi...na, jei jau prabylome apie grozi ir įvairias procedūras... deja, as nudegiau su tokiom procedūrom: neduok Dieve.
Pries dvejus mėnesius nusprendusi atlikti veido atnaujinima elight lazeriu, ne tik kad negavau reikiamo rezultato, bet... veidas nupigmentavo.
Nors procedura turi buti atlikta maziausiai 5 kartus, po pirmojo karto pastebejau, kad aplink akis, ant lupos zanduose formuojasi pigmentai... nors kosmetologė, mano, kad tai nusaulės, bet as esu įsitikinusi, kad , būtent, nuo lazerio...
Nerekomenduoju atlikinėti panašias procedūras..nebent, toms, kurios turi stipria oda...
Pries dvejus mėnesius nusprendusi atlikti veido atnaujinima elight lazeriu, ne tik kad negavau reikiamo rezultato, bet... veidas nupigmentavo.
Nors procedura turi buti atlikta maziausiai 5 kartus, po pirmojo karto pastebejau, kad aplink akis, ant lupos zanduose formuojasi pigmentai... nors kosmetologė, mano, kad tai nusaulės, bet as esu įsitikinusi, kad , būtent, nuo lazerio...
Nerekomenduoju atlikinėti panašias procedūras..nebent, toms, kurios turi stipria oda...
Siulau paskaitineti :
http://www.moteris.l...e.d?id=64841597
http://www.moteris.l...e.d?id=64841597
Ziurejau nemazai video youtube ir skaiciau internete uzsienio atsiliepimus, tad jei paralyzuojamas raumuo, del kurio susidaro zasu kojeles, tada ima kitas raumuo dirbti labiau - visada isijungia kompensacinis mechanizmas ir tuomet ima rysketi rauksleles PO akimis, kurioms botoksas netinka, tinka filleriai, bet tai gan sudetinga zona.
Idomu, kas atsitinka su tuo raumeniu po to, kai jis paralyzuojamas ir ilga laika ''nedirba"? Is bendro supratimo apie raumenis speju, kad jis turetu sumazeti kazkiek, suglebti, kas 10 metu zmogaus kuno raumenu mase sumazeja apie 10%, tai kas tada? Neramina mane sitos mano susigalvotos prognozes, butu 40, tai nedvejociau...
Dar del kaktos horizontaliuju ir vertikaliuju, vadinamu (11 / pykcio) rauksliu, pvz. jei paralyzuoja ne tik raumeni tarp antakiu, bet ir vos vos labiau per antakiu ilgi, kad ir iki trecdalio antakio, gaunamas tas nustebusiu akiu zvilgsnis - raumuo, esantis antakiu gale ima dirbti stipriau ir antakiu galas pakyla, kaip kad cia:
Antakiai anksciau:
Dabar:
Aisku, ir forma pakoreguota, bet matosi, kad be injekciju neapsieita.
Ir dar, ka manot apie ''prevencija", kas susije su botoksu, kiek tai realu? Tie, kurie uzsiima injekcijomis, net nesitikeciau, kad atsakytu, jog taip nera, ir vardintu tik privalumus, bet logiskai mastant, tai visvien yra amzius, nuo kada normalu imtis tokiu proceduru (moksliskai nuo 25 m. organizme prasideda senejimo procesai) ir koks efektas ilgalaikej perspektyvoj? Galbut pradzioje uztenka bandyti stiprius ''chemical peel", ar tokius daro butent paakiu zonai?
Idomu, kas atsitinka su tuo raumeniu po to, kai jis paralyzuojamas ir ilga laika ''nedirba"? Is bendro supratimo apie raumenis speju, kad jis turetu sumazeti kazkiek, suglebti, kas 10 metu zmogaus kuno raumenu mase sumazeja apie 10%, tai kas tada? Neramina mane sitos mano susigalvotos prognozes, butu 40, tai nedvejociau...
Dar del kaktos horizontaliuju ir vertikaliuju, vadinamu (11 / pykcio) rauksliu, pvz. jei paralyzuoja ne tik raumeni tarp antakiu, bet ir vos vos labiau per antakiu ilgi, kad ir iki trecdalio antakio, gaunamas tas nustebusiu akiu zvilgsnis - raumuo, esantis antakiu gale ima dirbti stipriau ir antakiu galas pakyla, kaip kad cia:
Antakiai anksciau:
Dabar:
Aisku, ir forma pakoreguota, bet matosi, kad be injekciju neapsieita.
Ir dar, ka manot apie ''prevencija", kas susije su botoksu, kiek tai realu? Tie, kurie uzsiima injekcijomis, net nesitikeciau, kad atsakytu, jog taip nera, ir vardintu tik privalumus, bet logiskai mastant, tai visvien yra amzius, nuo kada normalu imtis tokiu proceduru (moksliskai nuo 25 m. organizme prasideda senejimo procesai) ir koks efektas ilgalaikej perspektyvoj? Galbut pradzioje uztenka bandyti stiprius ''chemical peel", ar tokius daro butent paakiu zonai?
Sveikutes pradesiu nuo to, kad man 29 metai..kaktoje turiu dvi bjaurias horizontalias rauksles...bandziau ir su kremukais, bet.. skaitineju tema..kaip suprantu pradziai gal reiktu pabandyti hialiurono injekcijas, nes su botulinu nesinori pradeti zaisti..gal galite rekomenduoti speciata kauno-vilniaus mieste?aciu ar verta? o gal ne sitoje temoje ieskau atsakymu...
QUOTE(xde @ 2014 02 25, 13:14)
ne 20 duriu, o 20 vnt. Durio metu leidziamas skirtingas vnt skaicius;) atsizvelgiant i situacija. Ejau korekcijai, kuri taip ir nesuveike iki norimo rezultato. O vat po puses metu vel nuejau, dariausi kakta, aplink akis, tarp antakiu. Gavosi daug vnt, teko atidaryti nauja bonkute matomai! Nes rezutatai stulbinamai skirtingi.... Vat vat vat... Ka ir sakiau, kuo ir isitikinau savo kailiu. Pastovejusi leido pirma karta;) prasykit, kad prie jusu akiu svirkstus pildytu;) jei imanoma.