Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Ašara @ 2014 01 19, 11:44)
o kuria prasme jusu stiprus raumuo?

manau,kad turėjo omenyje,kad raumuo nesuglebęs,įsitempęs,galėjau labai stipriai susiraukti prieš raukšlės įvertinimą.
Atsakyti
Sveikos,
kur Klaipedoje patarsite kreiptis del botokso?
Atsakyti
Laba,

mergaitės ieškau kosmetologės Erikos Skevelaitės[COLOR=red]. Ji anksčiau dirbo Northwey'juje, gal kas nors žino, kur ji šiuo metu darbuojasi??? Labai labai būčiau dėkinga už info!!!
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2014 02 01, 20:43)
Sveikos,
kur Klaipedoje patarsite kreiptis del botokso?

pas Jankuna, man jis super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, kiek mokate uz botulino suleidima del pykcio rauksles, kiek ten jo leidzia? dare 4 durius isilgkai katos? sake leiido 0,25ml. Kiek jus mokate? Siauliuose mokejau 250lt uz si kieki
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2013 12 03, 02:16)
Viskas normalu - i kakta leidzia 20 vnt paprastai. Jums , kaip pirmam kartui, truputi matomai pamazino. Visada galima susileisti papildomai. Ir kaina nedidele ir panikuoti ar nuspjovus ranka numoti dar anksti. Uzsienio chirurgai i kakta leidzia etapais - dazniausiai, tam kad nepadauginti, kol isgaunamas norimas rezultatas. Be to, kiekvienas atvejis unikalus - vieno zmogaus raumenys linke judeti intensyviau ir sunkiau pasiduoda nusiraminimui. Po poros savaiciu siulyciau pakartoti. Tada suleistoji doze jau bus pilnai parodziusi savo veikimo galimybes.
Antras variantas, nelabai malonus, yra tai, jog galejo buti panaudotas ne sviezias ( pastovejes) botoksas. Jei klinika nelabai populiari, taip nutinka daznai - taupumo sumetimais laiko botoxa ilgiau nei galima ko pasekoje nukencia jo veiksmingumas. Asmeniskai as eiciau antra karta i kita klinika.
Esu analogiskohe situacijoje, taciau man tai ne pirmas kartas ir nepanikuoju. Viskas bus gerai!

oho. net 20 duriu, man tik 4 dare (pykcio raukslei )
kiek paprastai pykcio raukslei daroma duriu?
Atsakyti
QUOTE(lexus @ 2014 02 25, 10:17)
oho. net 20 duriu, man tik 4 dare (pykcio raukslei )
kiek paprastai pykcio raukslei daroma duriu?

taigi 20 į dūrių į kaktos raukšles.
Man irgi 4 darė į pykčio raukšles. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit prasau ka leidzia i vadinama nosies- burnos rauksle ? hialiurono ar botulino injekcijas ? Gal turit patirties, ir papasakotumet apie rezultatus, bei daug maz kokia kaina oreantyrui. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 02 25, 19:33)
Sveikos, sakykit prasau ka leidzia i vadinama nosies- burnos rauksle ? hialiurono ar botulino injekcijas ? Gal turit patirties, ir papasakotumet apie rezultatus, bei daug maz kokia kaina oreantyrui. Aciu 4u.gif

Hialuronas. Prieš mažiau nei porą metų leido, efektas jau pradeda nykti. Mokėjau apie 900 Lt Vilniuje. Rezultatu esu visai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal as ne i tema, bet ar yra tokiu, kurios bande Veido korekcija Silhouette-lift siūlais ?
Atsakyti
po botulino injekcijos i pykcio rauksle man taip neikyriai, bet jau 4 diena galva skauda, ir akys tokios apsiblaususios, ar Jums taip buvo?
kazkas rase kad po botulino nusileido vokas ar antakiai, o pasobaigus poveikiui atsistate?
matau skaiciuojamas botoxas vienetais, jei 0.25 ml Dysport, kiek bus vienetais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexus: 28 vasario 2014 - 08:54

cia radau kad 50 vnt. tai gal daugoka vien i pykcio rauksle, gal del to ir taip kazkaip idomiai jauciuosi 4 diena. Nors instrukcija rekomenduojama doze tokia ir yra
http://www.old.healt...alonim/1463.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexus: 28 vasario 2014 - 09:45