Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės mūsų defektam šalinti

Man irgi aktualu labai "panaikinti" ta pykcio rauksle. Reguliariai vaikstau i masazus pas kiniete, bet ir ji rekomendavo kas puse metu leistis injekcija. Tik beda bijau, kad neduokdie baisiau nebutu doh.gif
O rauksle tikrai gili, ir dar gileja doh.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry64056922

cia daugiau info
Atsakyti
QUOTE(AKOS @ 2013 09 26, 20:46)
Tikrai patiko?  Jeigu nepaslaptis kiek kainavo? Ir man reikėtų prie antakio turiu pykčio raukšlę
unsure.gif

Ar labai patiko dar tiksliai negaliu pasakyt, pilnas rezultatas po 2 sav, bet man itaru, kad per mazai suleido, galiu raukytis, tik maziau. o kainavo normaliai- 220 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, skaitau skaitau sia tema ir vis nezinau ka daryt... man tik 26 metai (tik pries 2 dienas atsvenciau gimtadieni), bet einu is proto del paakiu rauksliu (na tu zasies kojeliu vadinamu). Kai sypsausi man tik ir atrodo kad visi spokso i tas mano rauksles doh.gif
kazi ne per anksti butu susileist botulino arba hialurono?
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 10 22, 18:20)
merginos, skaitau skaitau sia tema ir vis nezinau ka daryt... man tik 26 metai (tik pries 2 dienas atsvenciau gimtadieni), bet einu is proto del paakiu rauksliu (na tu zasies kojeliu vadinamu). Kai sypsausi man tik ir atrodo kad visi spokso i tas mano rauksles  doh.gif
kazi ne per anksti butu susileist botulino arba hialurono?

O jūs tikra, kad tai žasies kojelės? Aš leisčiau botoksą tik tuo atveju, jei tos raukšlelės yra ne po akimis, o daugiau į skruostikalio pusę, be to nesišypsant lieka raukšlelių linijos.
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2013 03 04, 21:50)
Merginos,
ar kas lanketes pas Jankuna Klaipedoje??
kokie atsiliepimai?

QUOTE(iwanka @ 2013 04 09, 13:32)
Prisidedu prie klausimo, nes labai domina atsiliepimai. Ypač kuri lūpas putlinot pas jį  ax.gif

As pas ji tobulinausi biggrin.gif

Atsiliepimai del hialurono ir botoxo i veida geri. Panaikino pykcio rauksle, kakta islygino, kojeles aplink akis panaikino, uzpilde juoko rauksles. Tik su lupa kazkas ni to gavosi. Lupu temoje esu aprasiusi apie tai 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau botoxo injekcijas i kakta pries 4 dienas (vistabel) - rezultatas kol kas nulinis sad.gif
turiu paveldejus bjaurias horizontalias rauksles is tevelio ir kankinuosi su jomis nuo pat mokyklos...pagaliau isauso diena, kai nuejau ir pasidariau tas injekcijas. Nezianu, cia daug ar mazai, bet suleido 12 vienetu...2 durio vietos iki dabar dar lengvai patinusios....kitur jau nei zymes nera, bet va raukslytes, kaip cia buvusios, nei sumazejo, nei ka. Beje i nezymias pykcio raukslytes irgi leido....bet tas pats.... doh.gif lauksiu dra to rezultato.....
Beje, gal galite apsidalinti patirtimi, kiek kam tu vienetu leido?
Atsakyti
as turiu viena mimikos raukle ant kaktos, tai i ja tik du duriai ir dar du po ja yra dvi mazytes tokios. poveikis iskart.
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 26, 10:44)
Pasidariau botoxo injekcijas i kakta pries 4 dienas (vistabel) - rezultatas kol kas nulinis sad.gif
turiu paveldejus bjaurias horizontalias rauksles is tevelio ir kankinuosi su jomis nuo pat mokyklos...pagaliau isauso diena, kai nuejau ir pasidariau tas injekcijas. Nezianu, cia daug ar mazai, bet suleido 12 vienetu...2 durio vietos iki dabar dar lengvai patinusios....kitur jau nei zymes nera, bet va raukslytes, kaip cia buvusios, nei sumazejo, nei ka. Beje i nezymias pykcio raukslytes irgi leido....bet tas pats.... doh.gif lauksiu dra to rezultato.....
Beje, gal galite apsidalinti patirtimi, kiek kam tu vienetu leido?

Botoxas suveikia per dvi savaites, dar palaukit mirksiukas.gif Nors man keista, kad jums leido del horizontaliu rauksliu, juk botoxas uzblokuoja raumeni, taip sakant, nebegalesit pakelt antakiu, jie nusileidzia g.gif Siaip yra keli procentai zmoniu, kuriems botoxas neveikia.
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2013 11 26, 15:02)
man keista, kad jums leido del horizontaliu rauksliu, juk botoxas uzblokuoja raumeni, taip sakant, nebegalesit pakelt antakiu

kas cia per erezijas skleidziate? biggrin.gif ar jums paciai leido botoksa? ir is kur cia tos protingos zinios?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 11 26, 18:58)
kas cia per erezijas skleidziate? biggrin.gif  ar jums paciai leido botoksa? ir is kur cia tos protingos zinios?

Nu neskleidziu as ereziju biggrin.gif Taip, man leido, i "pykcio rauksle", pasisakiau pora psl atgal.. Domejausi ir del horizontaliu rauksliu kaktoj, yra forume atsiliepimu, kad po injekcijos siek tiek nusileido antakiai, veidas atrodo liudniau. Be to, logiskai mastant, botoxas veikia neleisdamas raumeniu susitraukti, horizantalios rauksles atsiranda nuo antakiu kilnojimo, tai jeigu uzblokuojami antakius pakeliantys raumenys, zmogus ju kuri laika negales kilnot g.gif
Atsakyti
Man tai gydytoja nesake apie jokius nusileidimus ar pan. sake tik, kad viskas sutvarkoma, o pačias injekcijas leido tikrai ne šalia antakių...šiaip daug kur daro tiek vertikalioms, tiek horizontalioms raukšlėms
O kiek tų vienetų jums leido, ar nepamenate? Beje, ar kokius šalutinius jautėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 27 lapkričio 2013 - 08:12